Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Místo pro život – Do Lipin kolem božích muk. Křižovatce cest za Nečíní směrem do Lipin se říká U božích muk. Boží muka tu nikdo nepamatuje a pomalu ubývá.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Místo pro život – Do Lipin kolem božích muk. Křižovatce cest za Nečíní směrem do Lipin se říká U božích muk. Boží muka tu nikdo nepamatuje a pomalu ubývá."— Transkript prezentace:

1 Místo pro život – Do Lipin kolem božích muk

2 Křižovatce cest za Nečíní směrem do Lipin se říká U božích muk. Boží muka tu nikdo nepamatuje a pomalu ubývá i těch, kteří si vzpomenou, že tu na kamenném podstavci stával kamenný kříž. Kříž lidé povalili, podstavec zůstal a místo zarostlo křovím. Průzkum veřejného mínění ukázal, že si lidé přejí toto místo upravit. Cesta je nejvíce využívána staršími občany pro podvečerní procházky, proto jsme se rozhodli umístit tady lavici s výhledem na zapadající sluníčko. Aktivity spojené s realizací cesty: Vytvoření archit. návrhu řešení lokality Úprava a vyčištění místa Zapojení veřejnosti a vytvoření didaktického programu pro zapojení školní mládeže do realizace Umístění lavice Vytvoření archivu návrhů na podobu nového kříže Vytvoření internetového průvodce cestou: popis, mapa, zpracování lokálních informací o místě, fotodokumentace cesty (viz. Cesty regionem – Internetový průvodce) Vytvoření prezentace celé realizace pro propagační účely Stručný popis následující prezentace (pro DBU, česká verze má bohatější textový doprovod) Prezentace dokumentuje zapojení veřejnosti a dětí do realizace, doprovodný didaktický fotografický program – Život na zídce a první návrhy na podobu nového kříže. Lavička na cestě do Lipin

3 Pozůstatky po křížku na cestě do Lipin

4 Místo pro život – Lavička na cestě do Lipin Cesta do Lipin

5 Lavička na cestě do Lipin Návrh na úpravu místa arch. Evy Wagnerové

6 Lavička na cestě do Lipin Návrh na lavici u zídky

7

8

9

10

11 Lavička na cestě do Lipin 1.a 2. třída ZŠ Nečín

12 Lavička na cestě do Lipin

13

14

15

16

17

18 Návrh řezbáře Jana Naše

19 Lavička na cestě do Lipin Litinový kříž

20 Lavička na cestě do Lipin Boží muka v Záběhlicích

21 Lavička na cestě do Lipin Návrhy studentů VŠ ekonomické – obor krajinotvorba

22 Lavička na cestě do Lipin Předjaří 2011


Stáhnout ppt "Místo pro život – Do Lipin kolem božích muk. Křižovatce cest za Nečíní směrem do Lipin se říká U božích muk. Boží muka tu nikdo nepamatuje a pomalu ubývá."

Podobné prezentace


Reklamy Google