Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

CHVALSKÁ MATEMATICKÁ KOSTKA

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "CHVALSKÁ MATEMATICKÁ KOSTKA"— Transkript prezentace:

1 CHVALSKÁ MATEMATICKÁ KOSTKA
Projekt ZDRAVÉ MĚSTO

2 O PROJEKTU Naše škola se zapojila do projektu ZDRAVÉ MĚSTO v Horních Počernicích. Projekt se jmenuje: MATEMATICKÁ CHVALSKÁ KOSTKA Jde o kombinaci sportovního prvku s možností výuky matematiky v praxi. Myslíme si, že je v matematice důležitá názornost a nenásilná forma učení, kdy forma hry je vhodnou kombinací obojího.

3 UMÍSTĚNÍ Pro realizaci jsme si vybrali park Šedivého. Je situován v blízkosti školy ZŠ Stoliňská, tudíž je možno využít Chvalskou kostku i ve výuce jak pro mladší, tak pro starší žáky. Také leží v blízkosti zastávky MHD Chvaly a předpokládáme, že by mohla zaujmout i širokou veřejnost.

4

5 Chtěli jsme, aby to nebylo obyčejné hřiště.
PŘÍPRAVA PROJEKTU Chtěli jsme, aby to nebylo obyčejné hřiště. Navrhli jsme různá znázornění matematických úloh v prostoru. K tomu jsme přizvali firmu, která se zabývá realizací dětských hřišť Strašné dítě, s kterou jsme konzultovali jednotlivé prvky, jejich certifikaci, materiál, bezpečnost a rozpočet.

6

7

8

9

10

11

12

13

14 REALIZACE PROJEKTU

15

16

17

18

19 FINANCOVÁNÍ EGU - HV Laboratory a.s. ,
Jedná se o využití částky Kč na volnočasový prvek v rámci Horních Počernic. Dále jsme oslovili sponzora, společnost EGU - HV Laboratory a.s. , který by nám přispěl částkou 10 000 Kč. Žáci jsou sami připraveni pomoct při realizaci projektu a tím snížit náklady.

20 DĚKUJEME ZA POZORNOST žáci 7.B


Stáhnout ppt "CHVALSKÁ MATEMATICKÁ KOSTKA"

Podobné prezentace


Reklamy Google