PARLAMENT ZÁKLADNÍ ŠKOLY ÚSTECKÉ. PŘEDÁNÍ SBÍRKY PRO PSY A KOČKY V LANŠKROUNSKÉM ÚTULKU.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 2. Přírodovědný pobyt 4. skupina.
Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku.
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
Vítáme Vás na zápisu do prvních tříd. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
 Pod záštitou: Ústeckého kraje.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, MÍROVÁ 2734/4, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PROJEKT ÚSTECKÉHO KRAJE: EKO-ECHO - Kouty krajiny.
Anglický jazyk Michaela Hrdličková, 251 PT1 – Provozní technika 1. ročník „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
Údolí oddechu ve čtyřech ročních obdobích. Den druhý – zimní.
MŠ Chodovická, Praha 9 třída BROUČEK …pořád se něco děje…
Jarní prázdniny ve školní družině
Slovensko Kežmarok - Ľubica –
ÚČTOVÁ TŘÍDA 1 ZÁSOBY.
Halloween Dne si žáci 8. ročníku připravili pod vedením paní ředitelky halloweenský program pro III. až V.třídu Základní školy, a taktéž pro.
Ve školním roce 2009 – 2010 získala naše škola finanční příspěvek z grantového programu Na zelenou, který vyhlásila Nadace Partnerství a jehož generálním.
„Den Země v Národní rezervaci Rejvíz“ – „Dětský den 2009“
Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Geologická exkurze ve Vysokých Tatrách. Čtvrtek Večer jsme odjížděli z Blanska vlakem do Brna a z Brna rychlíkem do Ostravy. Zde následovalo jedno-hodinové.
Základní škola Dobrovského
Cvičení v přírodě Říjen 2011, Bělá
Máchovo jezero 16. – 20. června Naše společné týdenní putování začalo v pondělí na libereckém vlakovém nádraží. Rozloučili jsme s rodiči, naložili.
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk 1.1. Společně s turisty jsme se vypravili na Novoroční špacír.
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
Tato prezentace nesmí být použita na jiný den Země než na Zneužití je trestné Zneužití je trestné.
Den Základní škola Rokytnice Česká republika Vsetín.
Vzhůru do života. V září se všichni sejdeme a povídáme si, co bylo o prázdninách.Pak nás přivítají paní učitelky a sdělí nám, co pěkného nás čeká.
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
Hodina Prvouky- Rok, roční období
„Jak jsme zdobili Školní družinu v Pozlovicích z přírodních materiálů“
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
Čertí škola - Mikuláš. Čertí škola Na 5.prosince 2011 jsme si měli do školy přinést čertí masky. Paní učitelka pro nás připravila na tento den zajímavé.
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk 4.6. Pionýrský dětský den s méďou.
Slavnostní otevření zrekonstruovaného stadionu ASK Slavia Praha.
STÁŽ SLOVINSKO 2015 Stáže se zúčastnily: P. učitelky: Hana Kunzfeldová, Bc. Olga Širanová z MŠ Okružní 23, Bruntál Navštívené školy: MŠ Škofije Pedagogická.
Dopravní kampaň pro základní školy „Oblékáme hada edu“
SBĚR PAPÍRU. Celý týden od se sbíral starý papír. Žáci nosili svázaný papír na školní dvůr u jídelny. Kde ho vybírala třída 8.B.
Perníková chaloupka aneb
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
Autor prezentace: Matěj Weinrich autor fotografií: Matěj Weinrich.
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
MAPOVÁNÍ ŠKOLY ŠKOLA PRO DEMOKRACII. PRÁCE S KRITÉRIEMI ♦ s materiálem škola pro demokracii jsme pracovali v měsících únor a březen ♦ do práce byli především.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Bečváry, okres Kolín Autor: Mgr. Simona Zalabáková Datum tvorby: Název materiálu: VY_32_INOVACE_01_ČESKÝ.
N AŠE PRVNÍ VYSVĚDČENÍ 31.Ledna A je tady další den „D“. Přijdeme do školy a tam na tabuli básnička. Všichni ve sváteční náladě i oblečení a celí.
Školní parlament ZŠ Březová Jiří Bešťák Iva Kubelková Martina Zitková Koordinátor : Mgr. Jana Adéeová.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
Školní rok 2014/ ZŠ Elišky Krásnohorské 10 Plzeň.
Prevence. Osnova Jak to u nás vypadá Mé hodnoty Práce s žákem Práce se třídou Celoškolní akce Práce s učiteli Práce s rodiči.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
ZŠ A MŠ KUNÍN ZAŘÍZENÍ MATEŘSKÁ ŠKOLA
ZŠ T. G. Masaryka Otrokovice
Žákovský parlament – I. stupeň
ROK SVĚTLA
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
ZŠ Staré Město.
Heřmánkovice.
Ohlédnutí za čtvrtou třídou
V červnu jsme se už všichni těšili na prázdniny
Jaro jsme přivítali s Makovou panenkou a jedním z týdenních témat byly „Barvy kolem nás“. K povídání o jaru patřilo poznávání barev, kytiček, řazení předmětů.
PANDAMENT.
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Transkript prezentace:

PARLAMENT ZÁKLADNÍ ŠKOLY ÚSTECKÉ

PŘEDÁNÍ SBÍRKY PRO PSY A KOČKY V LANŠKROUNSKÉM ÚTULKU

Od konce září jsme sbírali věci pro opuštěné psy a kočky. Sami jsme nevěřili, že sbírka bude tak úspěšná a velká. Dne 23. října se vypravilo 50 dětí z naší základní školy – z toho 23 dětí z I. stupně a 27 dětí z II. stupně– předat nasbírané dárky do útulku v Lanškrouně. Z druhého stupně se účastnily děti, které celoročně pracují v zookoutku. Z prvního stupně byly vybrány děti, které přispěly zvířatům nejvíce. Cestovali jsme vlakem. Nasbírané věci se ale musely přepravit dodávkovým autem, které nám k tomu účelu ochotně zapůjčila firma LDM v České Třebové. Od lanškrounského nádraží jsme šli k útulku v Dolním Třešňovci pěšky. Prošli jsme si celý útulek a mezitím dorazilo auto s naším nákladem. Společně jsme všechny dárky vyložili. Protože nám nepřálo počasí a bylo dost chladno, mladší děti se vypravily na procházku do města a zahřály se teplým čajem v „mlíčáku“. My starší jsme v útulku ještě chvíli zůstali a společně jsme šli vyvenčit 2 fenečky (křížence labradora), které se jmenovaly Aika a Jenny.

KNOFLÍKOVÉ STROMY

■Žáci na 2. stupni naší školy si vyzdobili schody naší budovy „knoflíkovými stromy“. Každá třída společně vyráběla svůj velký strom na malířská plátna, která jsme pořídili za „velmi dobrou cenu“ nebo některá jsme dostali jako dar od českotřebovské firmy 100pa. ■Stromy jsou namalované na jedno velké plátno nebo na několik menších pláten, která tvoří mozaiku. Každá třída si vybrala námět, který se jí líbil – strom na jaře, v zimě, strom při soumraku a při svítání, strom ve 4 ročních obdobích. Jedna třída si vyrobila dokonce knoflíkovou duhu. ■Knoflíky si nasbíraly samotné děti a protože spotřeba knoflíků byla obrovská, oslovili jsme i několik knoflíkáren v Čechách. K našemu velkému překvapení nám 4 knoflíkárny poslaly krásné barevné, malé i velké nebo nítěné knoflíky. ■Děkujeme českotřebovské firmě 100pa a knoflíkárnám – STYL výrobní družstvo Studená, Knoflíkářský průmysl Žirovnice, Knoflíky – Dill Halže a Nítěné knoflíky Šlesinger Jablonné nad Orlicí, že nám tuto zajímavou práci umožnili.

KARNEVAL PRO 2. STUPEŇ

■Ve čtvrtek dne se na naší škole uskutečnil karneval pro druhý stupeň. Začínalo se průvodem masek, z nichž ty nejlepší byly vyhodnoceny. ■Následovala diskotéka. Kdo nechtěl tančit, mohl na osmi stanovištích plnit úkoly. Za splnění všech úkolů dostali žáci drobnou odměnu. ■Celou akci organizoval školní parlament jen s menší dopomocí učitelů. Nejlepší masky: 1. Lukáš Znamenáček 2. Sára Serbousková 3. Sára Venclová

POSTCROSSING

■V rámci anglického jazyka se žáci třídy 7. A a 9. B zapojili do mezinárodní aktivity POSTCROSSING. ■ Tento projekt je založený na výměně pohlednic s náhodnými uživateli z celého světa. Za každý jeden námi odeslaný pohled jsme následně potěšeni jedním příchozím. Celá komunikace probíhá v anglickém jazyce. Žáci jsou z každého nového pohledu nadšeni a s radostí obstarávají i píší pohlednici svoji.

NADCHÁZEJÍCÍ UDÁLOSTI ■Barevný den- Každá třída příjde v barvě oblečení zvolené jejich zástupcem třídy. ■Šetření vody- Naše škola se snaží být co nejvíce ekologickou a proto se snažíme vyzvat občany, žáky, a rodiče k šetření vody. - Sandra Landová - Beáta Hrdličková