Mgr. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rejstřík škol a školských zařízení Seminář pro ředitele škol zřizovaných LK.
Advertisements

NOVÝ OBČANSKÝ ZÁKONÍK atd. NOVÝ OBČANSKÝ ZÁKONÍK atd. Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Kořenov 26. – 27. září.
Porada pro vedoucí školních jídelen Bc. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
Hodnocení kvality vzdělávání škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Zvyšování kompetencí vedoucích pracovníků Liberec 20. srpna 2012 Hodnocení.
Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín Mgr. Eva Cigániková AUTOR: Mgr. Eva Cigániková VY_32_INOVACE_OV,8,9_15_PŘESTUPKY.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 13. prosince 2012 Ing. Michaela Stříbrná.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 19. září 2012 Ing. Michaela Stříbrná.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Bc. Klára Loudová Název materiálu:
Projekt Zvyšování kompetencí vedoucích pracovníků škol a školských zařízení Libereckého kraje v oblasti řízení a personální politiky I CZ.1.07/1.3.00/
Klára Lysová Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování stipendia pro studium na zahraničních středních školách v partnerských regionech.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
Mgr. Michal Oblouk.  chceme-li žít ve společnosti, musíme přijmout předem stanovená pravidla, která vymezují hranice lidského soužití  rozlišujeme 3.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
Rozpis rozpočtu a normativy Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. června 2011 Monika Čermáková.
Rozpočet přímých NIV na rok 2014 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 3. dubna 2014 KÚ Liberec.
Rozpočet přímých NIV na rok 2011 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 15. prosince 2011 KÚ Liberec.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ workshop 19. září PRO KOLIK TERMÍNŮ V RÁMCI 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ MAJÍ BÝT PŘIPRAVENY TESTOVÉ ÚLOHY? 1.
Dobrovolnické centrum 1. Základní údaje Dobrovolnické centrum Oblastní nemocnice Příbram, a.s., vzniklo 1. prosince V centru máme v průměru kolem.
Novela školského zákona v návaznosti na předškolní vzdělávání a školní stravování Bc. Eva Martinková, odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský.
Rádce ŠJ 3 propojuje ND a SK v jeden celek
Dětský domov a Základní škola Liptál
Hodnocení kvality vzdělávání škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem EDUCA 2011 MY JOBS Porada ředitelů Liberec
Přijímací řízení 2017 Porada ředitelů škol a školských zařízení Libereckého kraje Ing. Eva Kotková.
Přijímací řízení 2017 Porada ředitelů škol a školských zařízení Libereckého kraje Ing. Eva Kotková.
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Rozpočet přímých NIV na rok 2013
METODICKÉ OKÉNKO Porada ředitelů škol a školských zařízení KÚ LK
Rozpočet přímých NIV na rok 2010
Porada ORP LK 21. listopadu 2012
Rozpočet přímých NIV na rok 2017
Úmluva o právech dítěte Listina základních práv a svobod Další zákony
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Porada škol a školských zařízení Nymburk
ZDRAVÁ VÝŽIVA PREZENTACE SLOUŽÍ K VÝKLADU NOVÉ LÁTKY.
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
Odbor školství mládeže a sportu Oddělení školské ekonomiky
Střední vzdělávání Maturitní zkoušky 2013
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. prosince 2015 Liberec.
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 12. prosince 2013 Liberec.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE
Ing. Eva Hodboďová 12. prosince 2013
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
Prevence rizikového chování Aktuality z KÚZK
Spolupráce škol a orgánů sociálně-právní ochrany dětí
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 13. prosince 2017 Liberec.
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Středočeským krajem Praha,
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020
Hodnotící zpráva k výsledkům kontrol výkonu přenesené a samostatné působnosti svěřené orgánům obcí, krajů a hlavního města Prahy za léta 2014–2016.
Přijímací řízení pro školní rok 2018/2019.
Přijímací řízení Krajský úřad Libereckého kraje
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 12. prosince 2018 Ing. Michaela.
ÚVODEM… PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZŘIZOVANÝCH LIBERECKÝM KRAJEM 12. prosince 2018 I Liberec.
2. setkání platformy: .d Tvorba Školské inkluzivní koncepce Libereckého kraje Manažer aktivit projektu: Bc. Jakub Lang
INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ pro šk. rok 2019 – 2020
Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020.
Ochrana spotřebitele v počátečním vzdělávání Praha
škol a školských zařízení zřizovaných
ROZPOČET PŘÍMÝCH NEINVESTIČNÍCH VÝDAJŮ NA ROK 2019
Aktuální informace z Evropských strukturálních a investičních fondů
ÚVODEM… PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZŘIZOVANÝCH LIBERECKÝM KRAJEM 10. dubna 2018 I Liberec.
Odbor školství Mgr., Bc. Jitka Hozmanová
Přijímací řízení, odvolací řízení
Odbor školství, mládeže a sportu Mgr. Terezie Doleželová
Transkript prezentace:

Porada ředitelů škol a školských zařízeních zřizovaných Libereckým krajem Mgr. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje

Statistické výkazy Nejzávažnější chyby Duplikované vykazování stravovaných Domovy mládeže – vykazují se strávníci zapsaní k odběru celodenního stravování, ačkoliv jsou k odběru oběda zapsaní ve svých kmenových školách, kam byli přijati ke vzdělávání! Duplikované vybírání stravného Na základě výše uvedeného dochází k vybírání stravného za oběd, a to jak v domově mládeže, tak i v kmenové škole, kam byli žáci, případně studenti VOŠ přijati ke vzdělávání!

Statistické výkazy Metodický pokyn Výkaz o činnosti zařízení školního stravování – pokyny a vysvětlivky k vyplnění http://www.msmt.cz/file/22579 Oddíl I Za zapsaného stravovaného se považuje ten, kdo je přihlášen ve vykazujícím zařízení k pravidelnému odběru alespoň jednoho hlavního nebo doplňkového jídla. Každý stravovaný smí být zapsán k odběru jídla pouze jednou.

Statistické výkazy Kontakt: Mgr. Eva Martinková eva.martinkova@kraj-lbc.cz 485 226 226

Přeji Vám příjemné prožití svátků vánočních