- CESKY SEVER FLE Chřibská 2017.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Advertisements

Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.
Nástroje na podporu bydlení v ČR Ekonomika bydlení a technické infrastruktury.
GRANTOVÁ SCHÉMATA OLOMOUCKÉHO KRAJE VÝZVA 02. GS v rámci Společného regionálního operačního programu Grantové schéma na podporu drobného podnikání ve.
Euroregion Bílé-Biele Karpaty Zlín, Prezentace k semináři cestovního ruchu TENTO MIKROPROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ, Z PROSTŘEDKŮ.
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
Společný regionální operační program (SROP) GRANTOVÁ SCHÉMATA KARLOVARSKÉHO KRAJE Aktuální stav průběhu 1. kola výzvy.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
Vymezení Fiche Podpora podnikání v oblasti cestovního ruchu.
Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2010 RNDr. Josef Postránecký.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Potenciál území v oblasti integrace a inovace Ekonomika a zaměstnanost (spolupráce škol a lokálních firem, coworkingová centra, podnikatelské inkubátory,
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Volnočasové projekty a EU financování
Zdroje financování – vybrané oblasti pro obce + Dispoziční fond Ing. Zdeňka Škarková, RRA Vysočina.
Územní a hmotné podmínky rozvoje cestovního ruchu ČR - DSO Tato distanční studijní opora vznikla v roce 2005 z velké většiny jako praktický dílčí výstup.
Země živitelka 2009 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
IX. Konference Finance pro města a obce Libor Lukáš hejtman Zlínského kraje zástupce AKČR pro Regionální operační programy Využití Regionálních.
lenové NSZM ČR: Členové Služby pro členy NSZM ČR  Semináře a školení pro koordinátory PZM a MA21 Boskovice, říjen 2004 Chrudim, červenec 2004.
Ostrava Pilotní projekty v IOP „Integrovaný přístup k řešení romské problematiky v sociálně vyloučených lokalitách“
„Budujeme region se společnou budoucností“ „Budujeme region se společnou budoucností“ realizace SP LEADER Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Sdružení obcí Jablunkovska Jablunkov; 26. června 2015 Připravenost na nové plánovací období.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Podpora sociálního začleňování a boj proti chudobě
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Aktuální informace z programového období Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor regionální politiky RSK Jihomoravského kraje.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Program rozvoje města Hostinné SEZNÁMENÍ VEŘEJNOSTI S VÝSLEDNÝM DOKUMENTEM 4. VEŘEJNÉ PROJEDNÁVÁNÍ ( , velká zasedací místnost MěÚ)
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Cestovní ruch.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Lucie Veselá.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR 3. června 2014 Senát Parlamentu ČR SPOLEK PRO OBNOVU VENKOVA ČR.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Ctiněves, Černouček, Horní Beřkovice, Jeviněves a Ledčice.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Černěves, Dobříň, Dušníky, Krabčice, Kyškovice, Libkovice.
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Aktuální informace z Odboru regionální politiky MMR
Národní dotační programy
NPPCRR Národní program podpory CR v regionech
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
Integrovaný regionální operační program
Rozvoj regionů – podpora obcí
Národní program podpory cestovního ruchu 2017
CCRJM Certifikace DMO TURISTICKÉ INFORMAČNÍ CENTRUM MĚSTA BRNA, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
Integrovaný plán rozvoje města Opava pro Integrovaný operační program
Národní programy 2017 odbor regionální politiky duben 2017
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
215. Žofínské fórum „Středočeský kraj a rozvoj cestovního ruchu“
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
Aktuální dotační příležitosti IROP
- CESKY SEVER Seminář výzva č. 2 MAS.
Výsledky projednávání
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
- CESKY SEVER Seminář výzva č. 6 MAS.
- CESKY SEVER Seminář výzva č. 7 MAS.
Transkript prezentace:

- CESKY SEVER FLE Chřibská 2017

Možnosti programu IROP v rámci MAS Český sever Pro region srdcem, hlavou, zkušenostmi! Možnosti programu IROP v rámci MAS Český sever Bezpečnost - chodníky Cyklodoprava - cyklostezky Školství – bezbariérovost, kvalita výuky Sociální byty – řešení bytových problémů Sociální podnik – sociální podnikání Rozvoj sociálních služeb – kvalitnější přístup

Podpora pro odstraňování bariér v budovách Pro region srdcem, hlavou, zkušenostmi! Možnosti čerpání dotací z MMR (národní program) Regionální politika – podpora regionů Podpora pro odstraňování bariér v budovách Budovy městský a obecných úřadů, domů s pečovatelskou službou Podpora obnovy a rozvoje venkova Komunitní život, sakrální stavby, místní komunikace, sportovní infrastruktura Demolice budov v SVL Nutný projekt následného využití

Možnosti čerpání dotací z MMR (národní program) Cestovní ruch Pro region srdcem, hlavou, zkušenostmi! Možnosti čerpání dotací z MMR (národní program) Cestovní ruch DT 2 Rozvoj základní a doprovodné infrastruktury cestovního ruchu Podnikatelské aktivity – ne ubytovací a stravovací zařízení DT 3 Rozvoj veřejné infrastruktury cestovního ruchu Veřejné subjekty – odpočívadla, WC, stojany

Možnosti čerpání dotací z MMR (národní program) Cestovní ruch Pro region srdcem, hlavou, zkušenostmi! Možnosti čerpání dotací z MMR (národní program) Cestovní ruch DT 2 Marketingové aktivity v cestovním ruchu na oblastní a lokální úrovni Registrované destinační společnosti – dokumenty, studie, různá šetření, turistické produkty

DT 4 Udržitelný rozvoj regionů, měst a obcí Pro region srdcem, hlavou, zkušenostmi! Možnosti čerpání dotací z MMR (národní program) dotace pro NNO 2017 (neinvestiční) DT 2 Metodická podpora poradenství v oblasti bydlení - ( školení, semináře, odborné supervize, apod.) DT 4 Udržitelný rozvoj regionů, měst a obcí (Certifikace průvodců, značení turistický tras).

Možnosti čerpání dotací z MMR (národní program) Podpora bydlení Pro region srdcem, hlavou, zkušenostmi! Možnosti čerpání dotací z MMR (národní program) Podpora bydlení Regenerace sídlišť – byty postavené roku 1945 do roku 1990, o celkovém počtu nejméně 150 bytů Pečovatelské byty - podporovaný byt, který je určený k sociálnímu bydlení. Vstupní byty - bydlení pro osoby v nepříznivé sociální situaci způsobené Komunitní domy seniorů – byty na podporu seniorů Olověné rozvody – výměna rozvodů pitné vody Bytové domy bez bariér – odstranění bariér v bytových domech.

Možnosti čerpání příspěvků z CzechTourism Pro region srdcem, hlavou, zkušenostmi! Možnosti čerpání příspěvků z CzechTourism CzechTourism spustil výzvu pro partnerství v 2018 Česká centrála cestovního ruchu se i v příštím roce stane partnerem kulturních, sportovních, gastronomických či společenských prožitků, které mají silný potenciál pro cestovní ruch. Žádosti pro rok 2018 bude možné podat v termínu od 11. září 2017 od 8:00 do 11. října 2017 do 24:00.

Děkuji za Vaši pozornost! MAS Český sever, z. s. Národní 486, 407 47 Varnsdorf, telefon: +420 724 778 296, mail: info@masceskysever.cz http://www.masceskysever.cz