PF 2012 GLASS ART Robert MICKELSEN Všem milovníkům krásy ze skla,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Blanka Matragi.
Advertisements

Sochy z indiánské scény vyrobené z papíru od: Allen a Patty Eckman Autor © Arie - texty z angličtiny volně přeložil
Emil Zátopek.
Všem milovníkům krásy ze skla, věnuje Robin Franc PF 2012.
Georg Simon Ohm ( století).
Válka Autor: Boris Zagora Prezentace: 2.světová válka Datum:
Fotograf Ladislav Renner
Abstraktní expresionismus
Vývoj populární hudby v letech
Atlantic Road (Atlanterhavsveien – v norštině) je velkolepá možnost jak se z kontinentu skokem dostat na ostrov Averøy fantastickou cestou přes moře po.
Ella Fitzgeraldová byla americká jazzová zpěvačka. Za svůj život napsala a nazpívala stovky oblíbených písní. Ella Fitzgerald, též nazývána "First Lady.
Cliquer pour changer de diapo
Vývoj peněz II. Petr Machala.
Byla 4, která se uskutečnila v Paříži Konala se od 6. května až do 31. října Jejím tématem byla Velká francouzská revoluce (100. výročí) Výstava se rozkládala.
Nejkrásnější kraslice z celé České republiky je možné vidět v Kulturním domě v Libotenicích, kde každoročně probíhá výstava.
Motivační program.
Atlantic Road (Atlanterhavsveien – v norštině) je velkolepá trasa jak se z kontinentu skokem z ostrova dostat na ostrov Averøy, fantastickou cestou přes.
Anomálie lidského těla – voskové figuríny
Kluci, kamarádi, přeji vám co nejpříjemnější poslední chvilku roku a co nejšťastnější vstup do roku Ať Ti ten rok přinese jen a jen to nejlepší!!
Charles Stewart Rolls 1. Narozen 28. srpna 1877 v Bournemouthu Studium – Eton College a univerzita v Cambridge 1900 – vyhrál závod na tisíc mil s vozem.
Radion Drozdov.  První hry se objevují v roce  Thomas Goldsmith si nechal patentovat tento nápad a vymyslel tak první hru.  Hra se odehrávala.
Stará čínská moudrost (s hudbou) Jedna starší čínská žena měla dvě velké hliněné nádoby. Visely na obou koncích váhadla, které nosila zavěšené na ramenou.
Stará čínská moudrost Zapni hudbu.
Zuzana Ságlová a její výstava
Monika Mikulášková, Pavlína Lukešová 2.MP
1. SVĚTOVÁ VÁLKA Tereza Hozová třída 5.A..
Finanční analýza TraSta, spol. s r.o.
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Lunick Destin Ondongo 1ITb
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 2.
David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil.
Daniel Landa v Praze.

ALPSKÁ KOMBINACE.
Ludvík Blažek Petra Kadlecová Petra Kačírková
HONOLULU - HARBOUR HONOLULU - AIRPORT Honolulu je hlavní a největší město Havaje, státu USA. Název města pochází z domorodého jazyka, kde honolulu.
STAŇ SE NA CHVÍLI MALÝM PRINCEM CESTOU NECESTOU VESMÍRNÝMI DÁLKAMI.
Fotbalisté celého Světa
VÍCE OBRÁZKŮ V JEDNOM GRAFICKÉM OKNĚ PŘÍKAZ SUBPLOT(a,b,c) a – POČET OBRÁZKŮ VODOROVNĚ b - POČET OBRÁZKŮ SVISLE c - URČENÍ POZICE KTERÝ OBRÁZEK V MATICI.
1.Světová válka 28. července 1914 až 11. listopadu 1918.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Pivovar Krakonoš V pivovaru Krakonoš se začalo pivo vařit v roce 1582, ale pivo Krakonoš existovalo už před tím. Pivo se vařilo po 149. domech v Trutnově.
Přírodní krása Rakouska...
František Drtikol. Život Narodil se 3. března 1883 v Příbrami v rodině drobného obchodníka jako nejmladší ze tří dětí Františka Drtikola a jeho ženy Marie,
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_IVT_1_KOT_11_MICROSOFT.
Karlovy Vary Prezentace 2016 – 07 Foto a text Zdeněk Kačena Ruční posun obrázků.
MICROSOFT OFFICE teorie. MICROSOFT OFFICE Microsoft Office je kancelářský balík od americké firmy Microsoft. Firma Microsoft je největší softwarovou firmou.
Jean François Millet a Barbizonská škola Vladimír Sobota.
Pracovníci budují chodník kolem závratných svahů hory Shifou v Číně.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Jiří.
PF 2016 Co by tomu řekl Kryl? PF 2016 Co by tomu řekl Kryl? Déšť z fasády pravdu smyl.
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Skládání rovnoběžných a různoběžných sil-souhrnná cvičení
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
Michelangelův život Narozen 6. března 1475 v Caprese, Itálie. Matka mu zemřela, když mu bylo šest let. Vyrostl bez lásky. Táta chtěl, aby byl kupcem.
Sada 2 Člověk a společnost MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
MANUFAKTURY A PRVNÍ STROJE
Zámek Schönbrunn Vídeň Rakousko.
Seznamte se s Julii Günthel zvanou Zlata, nejohebnější ženou světa…
Fyzici a fyzikální jevy
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Šimon Vohradský MT DESIGN.
Pokus. konec.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Za jednoho chladného rána se zastavil jeden mladík v metru ve Washingtonu a začal hrát na housle. Během 45 minut zahrál 6 skladeb, všechny od Bacha. Odhaduje.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Skládání rovnoběžných a různoběžných sil-souhrnná cvičení
Za jednoho chladného rána se zastavil jeden mladík v metru ve Washingtonu a začal hrát na housle. Během 45 minut zahrál 6 skladeb, všechny od Bacha. Odhaduje.
Transkript prezentace:

PF 2012 GLASS ART Robert MICKELSEN Všem milovníkům krásy ze skla, věnuje Robin Franc PF 2012

Přeložil: franc29@seznam.cz Robert MICKELSEN, se narodil v roce 1951 ve Fort Belvoir, Virginia v USA a vyrůstal v Honolulu na Havaji. Robertovo formální vzdělání skončilo po jednom ročníku vysoké školy. Vyučil se profesionálním sklářem a za dva roky v polovině sedmdesátých let začal vystavovat své vlastní návrhy na řemeslných trzích po celých deset let. V roce 1987 se spojil s Paulem Stankardem, který mu otevřel oči a vyzvedl možnosti uplatnění jeho nádherných prací ze skla. V roce 1989 přestal objíždět řemeslné výstavy a začal prodávat své práce výhradně prostřednictvím galerií. Od té doby se jeho kariéra úžasně zvedla. Začal vystavovat své práce v nejlepších galeriích světa a účastní se desítek významných výstav ročně. Přeložil: franc29@seznam.cz

Graficky upravil Robin 2011 THE END KONEC Graficky upravil Robin 2011