Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anomálie lidského těla – voskové figuríny

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anomálie lidského těla – voskové figuríny"— Transkript prezentace:

1 Anomálie lidského těla – voskové figuríny

2 GIOVANNI A GIOCOMO TOCCSI Siamská dvojčata ze Sardinie
GIOVANNI A GIOCOMO TOCCSI Siamská dvojčata ze Sardinie. Žili v letech Vystupovali s berlínským divadlem Panoptikum. Kariéru zakončili v roce Oženili se a usadili v Benátkách.

3

4 GRACE MAGDANEL Vyhrála soutěž o nejošklivější ženu světa
GRACE MAGDANEL Vyhrála soutěž o nejošklivější ženu světa. Vydělávala si v cirkusech. Byla několikrát vdaná. Porodila syna, který byl později jejím manažerem až do její smrti v roce 1912.

5

6 LAZAR A JOHN BARISTA KOLLEDEROVI Siamská dvojčata se narodila v Londýně r John, který vyrůstal z hrudi kompletně vyvinutého bratra po celý život nic nejedl ani nepil a byl označován jako cizopasník, i když Lazar se k němu choval velmi vlídně.

7

8 EDWARD NORDAKE Měl dva samostatné obličeje, nacházející se na obou stranách hlavy. Když jedna tvář plakala, mohla se druhá smát.

9

10 BILL DAX Třetí oko neumožnilo Billu lépe poznávat svět
BILL DAX Třetí oko neumožnilo Billu lépe poznávat svět. Kvůli deformaci obličeje se stranil lidí. Svůj život ukončil sebevraždou ve věku 46 let.

11

12

13 ČTYŘOKÝ Tento člověk žil na přelomu 19. a 20. století v Anglii
ČTYŘOKÝ Tento člověk žil na přelomu 19.a 20.století v Anglii. Měl dokonalý zrak a mohl se dívat každým okem jiným směrem.

14

15

16 ČLOVĚK NOSOROŽEC Tohoto člověka příroda obdařila tak, že mu z nosu vyrostl roh, podobný zvířecímu.

17

18 JEDNOOKÝ Tento člověk dosud žije v USA a za každou cenu uniká popularitě. Odmítá veškeré nabídky na veřejné produkce.

19

20 FJODOR PETROV Narodil se na Kavkaze
FJODOR PETROV Narodil se na Kavkaze. Byl celý porostlý srstí a byl označován jako vlčí člověk. Práce v cirkusech, kterou vykonával od 12let mu dala možnost cestování a osvojení cizích jazyků. Později si založil knihovnu a zabýval se filozofií.

21

22 PASCAL PINONA Žil v Mexiku v prvních desetiletích tohoto století
PASCAL PINONA Žil v Mexiku v prvních desetiletích tohoto století. Druhá hlava byla s první spojena prostřednictvím společného mozku. Nebyla samostatně funkční, jen mrkala a hýbala ústy. Když první hlava přijímala potravu, na tváři druhé hlavy se objevil spokojený výraz.

23

24

25 OSUD SI NEVYBÍRÁ!

26 Upravil:kujaros


Stáhnout ppt "Anomálie lidského těla – voskové figuríny"

Podobné prezentace


Reklamy Google