Jak jsme si hráli s eTwinningem PŘÍBĚH STRAŠIDEL

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naše úkoly v projektu: • Vytvoření a vyhodnocení průzkumu • Elektrotechnika – Základy elektrotechniky • Elektrotechnika – Moderní domovní instalace • Připravit.
Advertisements

Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Všechno začalo objevením stromu Kloboukovníku.. Zjistili jsme, že svět lidí je ohrožen.
VY_32_INOVACE_ 04_ Lidé a čas Kalendář (SADA ČÍSLO 2)
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.18 Téma: PowerPoint Číslo.
Deník pro 6. ročník ZŠ Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Literární výchova VY_12_INOVACE_12 Duben 2011 Mgr. Dana Kubínková.
VY_32_INOVACE_ 01_ Lidé a čas
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
PROJEKT REGION VZNIK EKOSTEZKY NA ZŠ ANEŽKY ČESKÉ ÚSTÍ NAD LABEM.
Název: Co nám hrozí na internetu
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING PRO ZAČÁTEČNÍKY. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
S eTwinningem bezpečně. INTERNET x MAGIE
Den bez aut Jak to začalo… Dne jsme si v ZŠ Masarykova připomněli, že ne vždy se do zaměstnání, školy či kamkoliv jinam musí.
Měj pevný vztah s Bohem  Pokud ho nemáme, vzdalujeme se od Boha a neslyšíme Ho když nás volá zpátky.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi.
ANOTACEPrezentace obsahuje základní informace o internetu, o historii a možnostech prohlížení internetu. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ilona Trojánková. Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová.
Cyberbullying Neboli kyberšikana.
Co tohle znamená? What does this mean?. Všichni ví kdo jsem. Everyone knows who I am.
Den Země 2006 Zpráva třídy 6. A, aneb jak jsme Den Země prožili my.
VÝUKOVÝ MATERIÁL V RÁMCI PROJEKTU OPVK 1.5 PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ROZVOJ VZDĚLANOSTI ČÍSLO ŠABLONY:
Členská legitimace číslo: 0000 virtuální Strana Sborů Zbloudilých SPECIMEN.
Knihovna města Plzně BŘEZEN – MĚSÍC ČTENÁŘŮ „S námi vždy all inclusive!“
Kalendář - červen Petr Machala.
Propojení informačních technologií s přírodopisem
E-Twinning day Gymnázium T.G.Masaryka Hustopeče.
Maturity, které otřásly Českem Pružná komunikace časopisu Bridge a CZVV je základem spolupráce v oblasti nových maturit.
INFORMATIKA 7 Úprava dokumentu III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
INFORMATIKA 9 MS Excel III. III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
V životě zažijeme tolik kamarádů.
Zájmena Mgr. Renata Nogolová
ETWINNING & COMENIUS PROJEKTY SPOLUPRÁCE NA DÁLKU.
1. Postav, prosím, Hospodine, naším ústům stráž! | Postav, prosím, Hospodine, naším ústům stráž! | Ať v něm žádná marnost místo nemá, | pomluvy a slova.
Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší.
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
1. Musím míti Spasitele, | obávám se jíti sám, | jenom s ním chci stále žíti, | bez něho zde v světě lkám. | Nebojím se, nebojím, pokud on že se mnou,
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
Jak se učím s eTwinningem Úkol č. 5 Mezinárodní klub Základní škola a mateřská škola Hranice, Šromotovo.
Ponorky z Nasavrk. Tak se pěkně zasmějte, připomínek nemějte.
Přemýšlej než nasdílíš. Moje soukromí! Nekoukat! Nešťourat! Takto si to ujasnila Koťata z 2. B Rosice.
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
Jak se učíme s eTwinningem Osmáci předávají štafetu páté třídě.
Konverzace: Popište někoho!. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Soňa Dvořáková Název: VY_32_INOVACE_13_C_01_Anglické pozdravy Téma: Komunikace a slovní zásoba.
Zahrajte svůj part pro lepší internet Bezpečnost online …aneb bavte se a diskutujte s dětmi o problémech online D en bezpečnějšího internetu 2016.
AnotaceNáměty činností pro připomenutí květnových tradic. Využití filmů a literatury. AutorMgr. Ivana Tesařová PředmětVlastivěda Očekávaný výstupObjasní.
Z historie eTwinningu. Proč eTwinning? Součást Programu celoživotního učení (LLP) - Comenius součást KA2 Erasmus+ vznik 2005 fáze 2: září 2008 fáze 3:
Využití ICT ve výuce jazyků. CílCíl Cílem školení je seznámit se s možností využití ICT ve výuce anglického jazyka. Důraz je kladen na osvojení a praktické.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_George Orwell TEMA: Fantastická literatura ČÍSLO PROJEKTU: 1.07/1.4.00/
Hrajeme si s eTwinningem PRAMEŇÁCI, ZŠ A MŠ PRAMENY, KARVINÁ.
HLEDÁ SE VOCHOMŮRKA Autor: Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_17_Obsah ové zprávy Téma: Obsah ové zprávy.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk
ROK SVĚTLA
Jeden z nejnovějších STAR-UP projektů založený MITONEM
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Školní rok 2013/ – ZŠ
E – synergie Seznam se bezpečně!
Žákovský parlament 1.stupeň
VY_32_Inovace_ Části dne, čas Člověk a jeho svět 2.ročník
Autor Mgr. Hana Drchotová Škola ZŠ Bor, Školní 440, Bor, Téma
Týmové práce 2015: Tester adaptérů
Časový řád. VY_32_INOVACE_18
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Autor: Mgr. Lenka Zlámalová Datum: Název: VY_32_INOVACE_12_ČESKÝ JAZYK
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Druhý stupeň malotřídně
Informatika – Základy malování MS Paint
Transkript prezentace:

Jak jsme si hráli s eTwinningem PŘÍBĚH STRAŠIDEL ZŠ Gen. Píky, Ostrava

1. ÚKOL: Začínáme  2. ÚKOL: Nice to meet you! 3. ÚKOL: Přemýšlej, než nasdílíš. Moje soukromí! Nekoukat! Nešťourat! 4. ÚKOL: eTwinning Day!  5. ÚKOL: Jak se učím s eTwinningem 6. ÚKOL: Maraton eTwinning 7. ÚKOL: Prázdninové sdílení nápadů 8. ÚKOL: Znáte eTwinning?

Jednoho dne se sešla skupinka šesťáků, dali si jméno Strašidla, a tak to celé začalo…

Nejdříve jsme všem ukázali, kde zrovna strašíme!!!

Stali jsme se strašidly, která se nebojí nástrah internetu Stali jsme se strašidly, která se nebojí nástrah internetu. My už totiž dobře víme, jak se straší online...

7. května na mezinárodní den eTwinningu s námi strašila celá škola…

S eTwinningem jsme ovládli i strašidelný svět informačních technologií a strašili jsme také v cizích jazycích...

Kamarádi z eTwinningu, vyřešte náš úkol správně, nebo budeme strašit i vás!!!

Strašidla si myslí, že eTwinning už znají…

Loučíme se s vámi, vaše Strašidla!