Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Členská legitimace číslo: 0000 virtuální Strana Sborů Zbloudilých SPECIMEN.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Členská legitimace číslo: 0000 virtuální Strana Sborů Zbloudilých SPECIMEN."— Transkript prezentace:

1 Členská legitimace číslo: 0000 virtuální Strana Sborů Zbloudilých SPECIMEN

2 virtuální Strana Sborů Zbloudilých Jméno: Bohouš Zbloudilý Narozen: Mamince 2003 Stav: Pohodář navždy Bydliště: Vždy co pánišek Členem Strany od: Z ačátku Pohlaví: Pes Vyznání: Víra a věrnost Číslo legitimace: 0000 Desatero člena Strany 1.) Usmívej se. Úsměv je Tvůj největší přítel. A můžeš ho rozdávat jako dárek. 2.) Věř a bojuj. Emoce a víra jsou cestou k úspěchu a pochopení. 3.) Dávej vše ve prospěch lásky člověka k člověku. 4.) Nepomlouvej. 5.) Pamatuj! Bohatství je stav mysli, nikoliv peněženky. 6.) Dělej to, o čem jsi přesvědčený, že je správné. 7.) Nikdy nepřestávej jen proto, že lidi říkají ne. Buď svůj. 8.) Jsi strůjcem svého vlastního osudu. 9.) Pracuj pro tým. Tví společníci mohou být neocenitelní. 10.) Žij teď. Nepřežívej. Žij dle vědomí a svědomí. virtuální Strana Sborů Zbloudilých SPECIMEN Dne: 2.2.2006

3 Staň se i Ty členem virtuální Strany Sborů Zbloudilých! Pomáhej světu aby byl lepší, pomáhej sobě a pomáhej nám všem. I Ty můžeš být den ode dne lepší. I Ty máš co říct světu. Neboj se, pojď s námi z ulity nezájmu o věci kolem nás. Svět o Tebe a Tvé názory stojí. My Ti je pomůžeme prezentovat na veřejnosti. Přijď na návštěvu a ozvi se nám. Svět není bez šance dokud žijí lidé. http://sweb.cz/sbory.zbloudilych/isbory.zbloudilych@seznam.cz Přejeme Ti krásný a úspěšný den. A štěstí a úsměv.


Stáhnout ppt "Členská legitimace číslo: 0000 virtuální Strana Sborů Zbloudilých SPECIMEN."

Podobné prezentace


Reklamy Google