Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

E – synergie Seznam se bezpečně!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "E – synergie Seznam se bezpečně!"— Transkript prezentace:

1 E – synergie Seznam se bezpečně!
Bc. Lenka Kreislová 1. roč. NMgr. UČJ - USV

2 O projektu PROJEKT URČENÝ NA POMOC DĚTEM, JEJICH RODIČŮM A PEDAGOGŮM O NÁSTRAHÁCH INTERNETU A NEBEZPEČÍ, KTERÁ JSOU SKRYTA ZA NEJRŮZNĚJŠÍMI IDENTITAMI.

3 O projektu S RYCHLÝM ROZVOJEM INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ DOCHÁZÍ I K NOVÝM MOŽNOSTEM ZNEUŽÍVÁNÍ DĚTÍ. PODÍVEJTE SE S NÁMI, JAKÉ NÁSTRAHY MŮŽE INTERNET PŘINÁŠET A JAK S NIMI BOJOVAT.

4 Desatero bezpečného internetu
1. Nedávej nikomu adresu ani telefon. Nevíš, kdo se skrývá za monitorem. 2. Neposílej nikomu, koho neznáš, svou fotografii a už vůbec ne intimní. 3. Udržuj hesla k u i jinam v tajnosti, nesděluj je ani blízkému kamarádovi. 4. Nikdy neodpovídej na neslušné, hrubé nebo vulgární maily a vzkazy. 5. Nedomlouvej si schůzku na internetu, aniž bys o tom řekl někomu jinému. 6. Pokud narazíš na obrázek, video nebo , který tě šokuje, opusť webovou stránku. 7. Svěř se dospělému, pokud tě stránky uvedou do rozpaků nebo vyděsí. 8. Nedej šanci virům. Neotvírej přílohu zprávy, která přišla z neznámé adresy. 9. Nevěř každé informaci, kterou na Internetu získáš. 10. Když se s někým nechceš bavit, nebav se.

5 Odkaz na video

6 Statistiky

7 Co mi to přineslo… Stáž „Seznam se bezpečně!“ s Martinem Kožíškem byla moc přínosná, především pro naše budoucí povolání. Martin Kožíšek je velice sympatický a očividně se ve svém oboru vyzná. Děkuji všem organizátorům za uspořádání této akce.


Stáhnout ppt "E – synergie Seznam se bezpečně!"

Podobné prezentace


Reklamy Google