Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Představení projektu Celostátní konference k projektu „Podpora sociálního začleňování na místní a regionální úrovni“ (reg. č. OP LZZ: CZ.1.04/3.1.00/ )
Advertisements

Podpora plánování rozvoje sociálních služeb formou založení odborných partnerství CZ.1.04/3.1.03/
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Závěrečná konference: „ INDIVIDUÁLNÍHO PROJEKTU MĚSTA CHEBU NA ZMĚNU SITUACE SOCIÁLNĚ VYLOUČENÝCH OBYVATEL MĚSTA, ZEJMÉNA OBYVATEL SÍDLIŠTĚ ZLATÝ VRCH“
1 Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Projekt: Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území ORP Bystřice pod Hostýnem Informace o projektu.. Projekt „Místní akční plán rozvoje vzdělávání na.
Program rozvoje Ústeckého kraje Obsah prezentace Představení PRÚK účel zpracování struktura PRÚK struktura priorit a opatření indikátory.
Srpen 2013 Společné setkání Komunitní plánování v Děčíně Projekt „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně, CZ.1.04/3.1.03/ Listopad.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
CENTRUM SPOLEČNÝCH SLUŽEB - ŘÍČANY. CENTRUM SPOLEČNÝCH SLUŽEB  Navázání na meziobecní spolupráci  Školství  Sociální služby  Odpadové hospodářství.
Návrh věcného záměru zákona o podpoře a řízení cestovního ruchu Výroční konference cestovního ruchu turistického regionu Východní Morava Holešov, 25. leden.
Kulatý stůl II. Nový Šaldorf-Sedlešovice MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů.
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Zahájení tvorby Komunitního plánu sociálních služeb pro město Žatec Mgr. Petr Antoni Dne
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Centrum komunitní práce - poradenská organizace, tel.: www.ckpul.cz Centrum komunitní práce, poradenská.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Městský úřad Šumperk Implementace modelu CAF
Ustavující zasedání Řídícího výboru MAP Tanvaldsko Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání na území ORP Tanvald.
Komunitní plánování sociálních služeb ve městě Brně Bc. Monika GALKO DiS. Odbor sociální péče MMB Konference „Plánování rozvoje sociálních služeb – dobrá.
Sekce náměstka ministryně pro ochranu práv dětí a sociální začleňování Odbor ochrany práv dětí (91) Odbor sociálního začleňování (92) –1–1.
Komunitní plánování – sociální služby dle nás všech Projekt Podpora rozvoje komunitního plánování a vytváření místních partnerství v Jihomoravském kraji.
Financování služeb sociální prevence z ESF Brno, 20. března 2012.
Ekonomika provozu a podnikání Ekonomika podnikání.
Příprava Libereckého kraje na období Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů KÚ LK
Projekt Statutárního města Jihlavy - Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava
PROJEKT ISTI INFORMAČNÍ SYSTÉM TECHNICKÉ INFRASTRUKTURY VEŘEJNÉ SPRÁVY
Ekonomická efektivita projektů podpořených z ROP Moravskoslezsko
Mgr. Radek Jiránek ředitel Agentury pro sociální začleňování
Mgr. Jiří Starý Odbor strategického rozvoje
Finanční účetnictví RADNICE
Plánování rozvoje sociálních služeb Ústecký kraj
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
Členská schůze MAS Nepomuk,
Programový rámec: Integrovaný regionální operační program
Efektivní úřad 2011 MěÚ Uherské Hradiště
Opatření 1.2 HASIČI PŘÍPRAVA PROJEKTU
Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně
Absorpční kapacita Jihomoravského kraje
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Olomouckém kraji pro roky 2018 – Mgr. Hana Bodnarová.
Hlavní město praha a integrace cizinců
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ČESKÁ LÍPA
Téma 11: Finanční plánování
Zapojení nestátních neziskových organizací do NRP a NSRR
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Olomouckém kraji pro roky
KOMUNITNÍ PLÁN PRO MĚSTO NOVÝ BYDŽOV (NOVOBYDŽOVSKO)
Informace o změnách metodiky dotačního řízení Konference primární prevence rizikového chování Praha, Matouš Korbel.
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
Komunitní plánování sociálních služeb v Olomouci
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Spolupráce ASZ a města Břeclav Mgr. Břetislav Fiala
METODICKÁ PODPORA ŘÍZENÍ KVALITY V ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELCÍCH
Vzdělávání Lokální partnerství Liberec Magistrát města Liberec, 1. březen 2017 Prezentace / akce se koná v rámci projektu "Inkluzivní a kvalitní vzdělávání.
Možnosti on-line/off-line nástrojů
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2018
Informace z MMR Liberec, 26. června 2017.
Ing. Stanislava Správková
PROCES STANDARDIZACE SOCIÁLNÍ PRÁCE V LOVOSICÍCH
Rodinná politika v Olomouci 2015
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Základní Listina Projekt: „Aktualizace procesu komunitního plánování sociálních služeb v ORP Šternberk“, reg. číslo CZ /0.0/0.0/16_063/
Podpora sociální práce na území Statutárního města Kladna
Vyhodnocení naplňování Strategií komunitně vedeného místního rozvoje Místních akčních skupin působících na území Ústeckého kraje a Integrované strategie.
Odbor regionální politiky
Klíčové aktivity projektu
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Integrované operační středisko – „srdce policie“
Transkript prezentace:

Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně R. č. CZ.1.04/3.1.03/97.00046 Mgr. Lenka Houdová

Informace o projektu Projekt OP LZZ, výzva č. 97 100 % prostředků z ESF Oblast podpory Podpora sociální integrace a sociálních služeb Žadatelem statutární město Děčín Celkové rozpočtové náklady 2 235 769,60Kč

Jaké má projekt cíle? Zefektivnit a optimalizovat proces plánování rozvoje sociálních služeb Zajistit systém sociálních služeb, který plně odpovídá místním potřebám, pružně reaguje na lokální odlišnosti a zajišťuje, že finanční prostředky z veřejných zdrojů jsou vynakládány efektivně a hospodárně

Co tedy bude jeho obsahem? Zpracování analýz, které umožní definovat cíle a opatření, která budou reagovat na stávající situaci Zpracování evaluace, která zhodnotí plnění stávajícího komunitního plánu Inovace portálu sociálních služeb a komunitního plánování, kde budou umístěny videonahrávky a fotodokumentace ze soc. zařízení a pořádaných akcí.

A co bude hlavním výstupem? Zpracovaný 3. komunitní plán sociálních služeb

Klíčové aktivity analýza potřeb uživatelů v sociální oblasti Analýzy, evaluace a sběr dat analýza potřeb uživatelů v sociální oblasti sociodemografická analýza sociální situace za ORP Děčín situační analýza stávajících sociálních služeb

Jednání koordinačních skupin Jednání Skupiny pro strategii 2) Jednání koordinačních skupin, workshopy, kulaté stoly Jednání koordinačních skupin Jednání Skupiny pro strategii 3 konference s účastí veřejnosti a politické reprezentace   

3) Rozšíření informačního portálu komunitního plánování rozšíření interaktivního webového portálu KP o sekci videodokumentace a fotodokumentace  videodokumentace a fotodokumentace z pořádaných akcí v sociální oblasti bude umístěna na portál KP

předložen veřejnosti k připomínkovacímu řízení - 2/2015 4) Tvorba 3. komunitního plánu města Děčín zpracování návrhu 3. KP předložen veřejnosti k připomínkovacímu řízení - 2/2015 Schválení 3. KP – 4/2015 Dokončení 5-6/2015  

Děkuji za pozornost.