ŠKOLNÍ VÝLET DO PORTSMOUTH

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Čeští studenti v městě Hermeskeil Úterý – neděle
Výuka anglického jazyka
MISTROVSTV Í MAŽORETEK TEREZA SALIVAROVÁ 2003 – b udoucí studentka primy.
Jazykový kurz - Angličtina v 8.00 jsme seděli v autobuse Směr stejný jako loni : hotel Súkenická Jana a Anička.
VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA DOPRAVNÍ
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dni.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Londýn 2008 Zájezd Adély Koubové. Začátkem roku 2008 jsem se svojí rodinou navštívila již podruhé krásné město Londýn. Tento výlet byl opět o návštěvě.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
MÝMA OČIMA TEREZA NEDVĚDOVÁ studentka primy Anglie / výlet
Vypracovala: Týnka Malá A – den – Milano Ráno jsme přijeli do Milana prohlédnout si katedrálu Duomo di Milano. Je to jedna z nejznámějších.
JAKUB ŠVEC STUDENT SEXTY
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
MALTA Rozhodl jsem se pro začátek Maltu, kde jsem strávil skoro měsíc, stručně popsat, protože předpokládám, že tato velmoc, kvůli svým drobným rozměrům,
Památky Londýna Vítězslav Traurig.
ANGLIE
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
 Studenty ze Sulzbachu-Rosenbergu jsme v sobotu přivítali na našem gymnáziu  Poté jsme si je odvezli do svých rodin.
Anglie / Školní studijní  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém.
Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová –
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
Londýn Hlavní město Spojeného království Velké Británie a Severního Irska. Leží na jihovýchodě země při ústí řeky Temže. Londýn je společně s městy New.
Big Ben je hovorové označení používané pro hodinovou věž, která je součástí budovy Westminsterského paláce vedle Temže v Londýně a neformální pojmenování.
Odborná praxe Anglie Portsmouth 2015
Portsmouth 2015 František Novotný. Výběrové řízení Výběrové řízení na naší škole probíhalo ve dvou kolech: Podání přihlášky a napsání motivačního dopisu.
Birmingham – ERIKA BOUCHARECHASOVÁ
Birmingham Anna Kolářová
Praxe v Birminghamu 2015 s Erasmus+. Výběrové řízení 1. přihláška (cca 130 uchazečů) 2. zúžený výběr uchazečů (zhruba 60) 3. ústní pohovor.
Chorvatsko Chorvatsko ostrov Murter Poznávací a pobytový kurz pro žáky 8. – 9. ročníku.
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
Velká Británie Tereza Pavličková. Warwick castle  Hrad Warwick je památkově chráněný středověký hrad ve Warwicku  Hrad byl velmi krásný ale krajina.
M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency.
Na výletě v Bruselu Alena Rampová Mateřská škola Kličkova vila Příbram.
CESTA KOLEM SVĚTA ANDREA MARŠALÍKOVÁ, 1.B. LONDÝN LONDÝN JE HLAVNÍM MĚSTEM VELKÉ BRITÁNIE NAJDEME ZDE NAPŘ. ZNÁMÉ LONDÝNSKÉ KOLO, TOWER BRIDGE, BUCKINGHAMSKÝ.
Výběrové řízení Motivační dopisy, cover letter, průměry známek K výběrovému řízení cca 60 studentů ze 130 přihlášených studentů Vybráno 21 studentů.
Praxe v Anglie- Portsmouth. Výběrové řízení Přihláška- (průměr známek z předešlých ročníků, známky z anglického jazyka obě pololetí za absolvované ročníky)
Zahraniční praxe 2015 Birmingham Kateřina Pášová.
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
Praxe v Anglii - Portsmouth Lucie Samcová A3B. VÝB Ě ROVÉ Ř ÍZENÍ  Grant od Erasmu+ v rámci projektu Praxe v EU  Přihláška + motivační dopis Pohovor.
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
Anglie Natálie Kováčiková Anna Valíčková. Proč jsme vůbec jeli do Anglie? Do Anglie jsme cestovali díky projektu Čtení a cizí jazyky zajímavě Potkali.
Pracovní stáž v Londýně
Odborná Praxe Portsmouth
Vojtěch Plíva Portsmouth
UNIVERZITNÍ OXFORD S VÝUKOU
Kateřina Kynčlová Praxe Anglie - Portsmouth –
Odborná praxe Portsmouth
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
WORLD GYMNAESTRADA 7. až 13. července 2019
ERASMUS 2011 – Belgie – Liège Michaela Wiesnerová
Jonáš Junek & Vlastimil Urban
Praxe v Portsmouth 2015 Adéla Pálková.
Michaela Niklová Portsmouth
Akce 2. E mimo třídu.
Národní parky západu USA
Dubaj Petr Ambrož 4.A.
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Co jsme si odnesli z Evropy IRSKO – DUBLIN –
Transkript prezentace:

ŠKOLNÍ VÝLET DO PORTSMOUTH

CESTA Cestovali jsme převážně letadlem.Odlétali jsme z ostravského letiště Mošnov . Letěli jsme dvě hodiny do Londýna a poté z Londýna do Portsmouth.

LETIŠTĚ STANSTEAD Přistáli jsme na čtvrtém největším letišti v Londýně-Stanstead. Do Portsmouth a také pak do rodin nás dopravily taxi, tady jsme měli první velkou příležitost procvičit si s řidiči anglický jazyk.

Náhradní rodiny Na pět dní nás ubytovaly náhradní rodiny. Bydleli jsme většinou po třech a po dvou osobách a nenašli se žádní žáci, kteří by si stěžovali . Naopak, většina své rodiny chválila. Ubytování a stravu jsme přirovnávali k pětihvězdičkovému hotelu.

Památky města. Navštívili jsme historický přístav,Spinnaker tower, akvárium Blue reef,moře a samozřejmě jsme prošmejdili město skrz na skrz. SPINNAKER TOWER

BLUE REEF Nemohli jsme si samozřejmě nechat ujít jeden s největších skvostů Portsmouthu, velké mořské akvárium, které bylo hned vedle moře.

MOŘE Hned po příjemně stráveném čase v akváriu jsme se vydali k moři. Voda byla ledová, ale to nám radost nezkazilo. Společně jsme asi půlhodinu dováděli na pláži a sbírali mušličky a kameny.

ŠKOLA Všichni jsme se shodli na tom, že výuka nás moc bavila. Naučili jsme se mnoho nových věcí. A někteří z nás postupem času přiznávali, že by klidně vyměnili školu v Česku za školu v Anglii. 