Osobnosti: Bill Gates 28.10. 1955.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
...JEHO ŽIVOT? Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
Advertisements

Bill gates (William Henry Gates III.)
Nováková Kateřina Hromádková Kateřina Hudec Tomáš
Případové studie Úvodní informace Zpracovávaná témata Ukázka zpracovaného tématu CZ.1.07/1.1.00/ My to umíme.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Archimédés. ● narozen: 287 př. n. l.; Syrakusy, Sicílie ● zemřel: 212 př. n. l.; Syrakusy, Sicílie ● byl řecký matematik, fyzik, inženýr, vynálezce a.
P OJIŠTĚNÍ NEMOVITOSTÍ V ZÁPLAVOVÝCH ÚZEMÍCH – MOŽNOST POVINNÉHO ZAVEDENÍ ? Ing. Daniel Pokorný RNDr. Pavel Punčochář, CSc. sekce vodního hospodářství.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Jindřiška Řehořková Název DUM: VY_32_Inovace_ Opakování Jana Husa a husitské revoluce (test) Název.
GRAVITAČNÍ SÍLA. GRAVITAČNÍ POLE Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
MÉ STUDIUM 1.ROČNÍKU NA SPŠSE. První den školy Když jsem přišel na tuto školu první den Našel jsem si do jaké třídy mám jít a šel jsem. Když jsem našel.
N á zev S Š : SOU Uherský Brod Autor: Mgr. Věra Dudová N á zev prezentace (DUMu): Rodinné právo 1 N á zev sady: Výuka občanské nauky v 2. ročníku odborného.
Český internet.  Současnou podobu českého internetu vytvořili z 99 % Češi, i když je dodnes většinou považován za něco mezinárodního nebo globálního.
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:Podnik a podnikání Název vyučovací oblasti:Kapitálové OS – Akciová společnost Ročník / obor studia:II.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: RNDr. Ivana Bělohradová NÁZEV: VY_52_INOVACE_01_F+Z_15.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor:Mgr. Jiří Hajn Název DUM:Fauna prvohor – opakování Název sady:Přírodopis – geologie Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
TRŽNÍ EKONOMIKA A PODNIKÁNÍ Občanský zákoník – fyzické osoby Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám -
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_16_ Téma: pro 4.,5.ročník ZŠ, vytvořeno:
Mark Zuckerberg. Životopis Mark Elliot Zuckerberg se narodil 14. května 1984 a své dětství strávil v New Yorku. Vyrůstal v židovské rodině lékařů – otec.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_9_INOVACE_EKO38 Název školy: Střední průmyslová.
EKOTÝM SKUPINA: ENERGIE & DOPRAVA. PLÁN NA OBDOBÍ ENERGIE Spočítat spotřebu na žáka Soupis elektrozařízení v kuchyňce, škole Změřit automat.
SŠ informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno
AUTOR: Mgr. Jitka Křížková, MBA NÁZEV: VY_32_INOVACE_1C_01
Český stát za vlády Lucemburků
Environmentální výchova - voda
MICROSOFT WINDOWS.
(kůň domácí) Anna Bittersmannová
Facebook.
Správa sociálního zabezpečení
STATISTIKA Starší bratr snědl svůj oběd i oběd mladšího bratra. Oba snědli v průměru jeden oběd.
DUM II. / 19. významné osobnosti českých dějin
Bojíte se francouzštiny?
Evaluace předmětů studenty (Anketky)
GRAVITAČNÍ SÍLA. GRAVITAČNÍ POLE
ÚŘEDNÍ DEN 11. listopad 2015.
William Wilberforce.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144 Název materiálu: VY_52_INOVACE_30_Hádej_kdo_jsem _(1310 _1790)_šg2 Číslo projektu: CZ 1.07/1.4.00/
Základní informace o poskytovateli
Název: VY_32_INOVACE_VVP_8A_14F Škola:
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr
Petra Hůlová (*1979). Petra Hůlová (*1979) Po maturitě na gymnáziu a neúspěšném pokusu studovat Fakultu sociálních věd Univerzity Karlovy studovala.
Prezentace Martin Dohnálek 5.C
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Ing. Veronika Doňarová – SOŠ a SOU Čakovice
Když slova nestačí Prezentace.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org.
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_32_INOVACE_23_Požár Téma: Požár
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Spoluzakladatel Googlu
Základy sociální politiky - sociální reforma - sociální doktrína, Evropská sociální charta, Lisabonská strategie sociální statistika Mirka Wildmannová.
Žít svůj život naplno.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_12
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr
Název projektu: Moderní škola
Loucký klášter ve Znojmě
HISTORIE POČÍTAČŮ III. VY_32_INOVACE_A3-03 AUTOR: Mgr. Vladimír Bartoš
... ZKUŠENOST, KVALITA A MAXIMÁLNÍ FLEXIBILITA ...
První státní útvar na našem území, dále jen VM
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Peníze.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Šárka Petříková Číslo
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Moudrost husí.
PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI ŠKOLY ZAPOJENÉ DO PROJEKTU MOV
AUTOR: Mgr. Jitka Křížková, MBA NÁZEV: VY_32_INOVACE_1C_10
Školní časopis PUZZLÍK
V televizi CNBC proběhl hodinový rozhovor s Warrenem Buffetem, druhým nejbohatším mužem světa, který mimo jiné věnoval 31 miliard USD na charitu. Zde je.
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DEN_ZEME Název materiálu: Den Země
Transkript prezentace:

Osobnosti: Bill Gates 28.10. 1955

Vlastním jménem William Henry Gates, povoláním předseda představenstva Microsoftu. Pro většinu lidí je jen jedním z nejbohatších lidí planety. Za čím vším ale vlastně stojí ? Od sedmé třídy se učil programovat. Už o pět let později získal svůj první výdělek za tvorbu školních rozvrhů. Přibližně ve stejné době založil společně s Paulem Allenem firmu zabývající se analýzou dopravy. Po střední škole nastoupil na Harvardovu univerzitu, kterou ovšem již po několika letech opustil, aby se mohl naplno věnovat další věci – programovacímu jazyku BASIC. V roce 1975 založili s Allenem novou firmu. Přesně tu, ze které se později vyvinul Microsoft.

Díky svému úspěchu se pomalu stával jedním z nejbohatších lidí Díky svému úspěchu se pomalu stával jedním z nejbohatších lidí. V současnosti je jeho majetek odhadován na 59 miliard dolarů. Se svou ženou působí také ve své charitativní organizaci, která se zaměřuje na různá odvětví pomoci ostatním.