vložení – obrázek – (vyhledat logo) – vložit

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Advertisements

Autor:Ing. Eva Peterková Předmět/vzdělávací oblast:Matematika Tematická oblast:Funkce a její průběh, rovnice a nerovnice Téma:Lineární rovnice 1 Ročník:1.,
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích - / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: květen.
INFORMATIKA 8 MS Word III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive.
PROJEKT 5.ročník - anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Téma: Rok – měsíce – dny.
Prezentační nástroj Open Office, Impress VLOŽENÍ ZVUKŮ A HUDBY
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: květen.
Úprava grafických objektů –klipartů ve Wordu 2010.
Úprava grafických objektů –obrázků ve Wordu 2010.
Klávesové zkratky 1 Ročník: 6 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Klávesové zkratky 1 Ověřeno ve výuce:
Práce s textem ve Wordu 2010, vkládání obrázků do textu.
Kompetence žáka – absolventa Ing. Dana Juchelková
Tvorba záhlaví, zápatí ve Wordu 2010 ; číslo stránky.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_141_IT5 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
INFORMATIKA 7 Úpravy obrázků v MS WORD III2 - I7- 18.
INFORMATIKA 7 Ukládání dokumentu III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Tvorba prezentace Rozložení snímků Vkládání obrázků do snímků
INFORMATIKA 7 Číslování stránek III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Práce s textem (Word 2010)-kopírování
INFORMATIKA 7 Záhlaví stránky III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
INFORMATIKA 8 Kopírování souborů III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
INFORMATIKA 7 Velikost a styl písma III2 - I7- 15.
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.01 Anotace: Prezentace obsahuje stručnou definici inzerátu, jeho hlavní znaky a funkci. V závěru je cvičení, na kterém si žáci.
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
INFORMATIKA 7 Úprava dokumentu III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
Digitální učební materiál
INFORMATIKA 9 Práce s daty – aplikace I. III2 – I9- 05.
MS OFFICE - WORD POZADÍ STRÁNKY Ing. Petr Hanáček
INFORMATIKA 7 Odstavec V. III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.06 Téma: PowerPoint.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.02 Téma: PowerPoint.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.04 Téma: PowerPoint.
Prezentační manažery (PM), prezentace pojmy VY_32_INOVACE_7C11.
VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ, KLIPARTŮ, OBRAZCŮ
Hypertextový odkaz Program nabízí možnost jako všechny aplikace OFFICE svázat libovolný text s jinými soubory či snímky. 1)Označíme libovolný text 2) a)
INFORMATIKA 7 Jak má vypadat textový dokument III2 - I7- 16.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.03 Téma: PowerPoint.
INFORMATIKA 9 MS Excel IV. III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
PREZENTACE JAK NA TO?.
Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Vzdělávací obor: Informatika Téma: Word - záložka "Vložit" Klíčová slova: Záložka vložit, obrázek,
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_158_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
INFORMATIKA 8 Windows od r do r III2 – I8- 09.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVÁN V RÁMCI PROJEKTU EU PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_225.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_234.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Poznáváme hodiny.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 3. ročník oboru.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 7– KLIPART V PREZENTACI. Název školy:
MS PowerPoint Seznámení programem..
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 17– PŘECHODY SNÍMKŮ V PREZENTACI. Název školy:
Prezentační nástroj Open Office, Impress VLOŽENÍ ZVUKŮ A HUDBY
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 11– WORDART V PREZENTACI. Název školy:
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 6– TVARY V PREZENTACI. Název školy:
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:
1. Vyhledej na internetu loga různých firem, zhodnoť je a porovnej
VY_32_INOVACE_ PRV.1R.1B.18 Hádejte ovoce.
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín Moderní škola 2010
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín Moderní škola 2010
Název: VY_32_INOVACE_ICT_7B_11B Škola:
Transkript prezentace:

vložení – obrázek – (vyhledat logo) – vložit PREZENTACE MÉ FIRMY Do prezentace z minulé hodiny vlož do prvního snímku logo vaší firmy: vložení – obrázek – (vyhledat logo) – vložit Na internetu vyhledej obrázky vhodné k doplnění do vaší prezentace a pomocí kopírování CTRL + C a CTRL + V je do prezentace vlož. Čj. E 06/28 PŘÍPRAVA NA HODINU Mgr. Petr Stránský   Předmět: Informační a komunikační technologie Ročník: 7. ročník ZŠ Délka vyuč. hodiny: 45´ Tematický celek: Volba povolání – prezentační programy Téma: Open Office Impress přechod mezi snímky, vložení obrázku Pomůcky: osobní počítače, program Impress, internet, pokyny E 06_28 1. Cíle hodiny Očekávané výstupy ŠVP: Vytvoří jednoduchou prezentaci. Rozvíjené kompetence K: − dává druhým lidem najevo, že jim naslouchá tím, že s nimi udržuje oční kontakt − zaujme nesouhlasné nebo kritické stanovisko konstruktivním způsobem (namítá či nesouhlasí vždy způsobem, který vyzdvihuje věcnou podstatu a nikoli osobní vztahy), svůj názor zdůvodní P: - využívá znalosti a zkušenosti získané v jednotlivých vzdělávacích oblastech v zájmu vlastního rozvoje i své přípravy na budoucnost Učivo dle ŠVP: Tvorba prezentací Kognitivní (vzdělávací): použije funkci přechodu mezi snímky vyhledá na internetu zvukový soubor a obrázky vybere vhodný vizuální a zvukový efekt přechodu mezi snímky Afektivní (postojové): Objektivně zhodnotím práci jiného, kritiku dovedu zdůvodnit. 2. Průběh hodiny Evokace: 5 minut Opakování učiva předešlé hodiny - vybraný žák předvede ostatním vytvoření prezentace, vkládání textu, úpravu textu a textového pole. Vhodná metoda: prezentace žáka s využitím interaktivní tabule Uvědomění si: 25 minut Vyučující využije žákem vytvořené prezentace a předvede žákům způsob vkládání obrázků. Vhodná metoda: frontální metoda Na interaktivní tabuli žáci postupně zkouší možnosti přechodu mezi snímky, doplní je zvukem, vyzkouší funkci použití přechodu na všechny snímky. Vhodná metoda: Práce na interaktivní tabuli Na základě předchozích činností žáci doplňují obrázky do prezentace své firmy a zkouší funkci přechodu mezi snímky. Na internetu vyhledají zvukové efekty a využijí je v prezentaci. Vhodná metoda: samostatná práce na počítači Reflexe: 15 minut Žáci předvádějí na interaktivní tabuli své prezentace ostatním. V diskusi si všímají vhodnosti využití obrázků, přechodu mezi snímky a zvukových souborů. Hodnotí klady a zápory představených prezentací. Vhodná metoda: práce na interaktivní tabuli, diskuse Ověření výukových cílů: Kognitivního: pozorování samostatné práce žáků vytvořené prezentace Afektivního: sledování mluveného projevu žáků

PREZENTACE MÉ FIRMY Vyzkoušej možnosti přechodu mezi snímky přechody – použít u všech – náhled Na internetu vyhledej zvukové soubory (MP3, Wave) vhodné k doplnění do vaší prezentace. Ulož je na plochu.

PREZENTACE MÉ FIRMY Vyzkoušej přechod mezi snímky, vyber vhodný přechod a použij pro všechny snímky: přechody – použít u všech - náhled Využij zvuky pro přechod snímků, doplň staženým zvukovým efektem z internetu zvuk– jiný zvuk – (vyhledej na ploše) - OK

PREZENTACE MÉ FIRMY Vytvořenou prezentaci ulož. Tento dokument odešli emailem jako přílohu na: zsliban@centrum.cz