Základní informace o poskytovateli

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
P ODPORA TRANSFORMACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Ivana Příhonská Praha /
Advertisements

Podpora plánování rozvoje sociálních služeb formou založení odborných partnerství CZ.1.04/3.1.03/
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi D.R.A.K., o.s.
Případové studie Úvodní informace Zpracovávaná témata Ukázka zpracovaného tématu CZ.1.07/1.1.00/ My to umíme.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Nízkoprahový klub BAN! Chválit a povzbuzovat dítě je stokrát účinnější než hrozit a trestat. Orison Swett Marden.
Strategické řízení školy s využitím sebehodnocení školy dle modelu CAF RNDr. Hana Žufanová.
Srpen 2013 Společné setkání Komunitní plánování v Děčíně Projekt „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně, CZ.1.04/3.1.03/ Listopad.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
Plánování sociálních služeb a transformace aneb Systémově, společně a statečně Šárka Hlisnikovská Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – 26.
Fokus Praha o.s. Nová struktura vedení Fokusu Praha – rok 2005.
Využití informačních technologií při řízení obchodního řetězce Interspar © Ing. Jan Weiser.
Centra denních služeb. poskytují ambulantní služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení,
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů Lublaňská 57/5 | Praha 2 | | T | F | |
Domov pro osoby se zdravotním postižením Všebo ř ice Z ř izovatel: Ústecký kraj Adresa: Pod Vodojemem 312/3C, Ústí nad Labem Vznik: v roce 1995.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Datové tržiště zaměřené na faktory ovlivňující vzdělávání dospělých a rozvoj lidských zdrojů s ohledem na trhu práce.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Individuální domácnosti v bytech -zkušenosti, komplikace, situace a Hradec Králové Individuální projekt odboru sociálních služeb a sociálního.
1 Komentované prohlídky města Poskytovatel: Horácké muzeum a informační centrum Prohlídka města zahrnuje centrum Nového Města, dva historické sklepy a.
Prostor pro změnu. Historie a poslání  Ponton působí v Plzni od roku 1996 a v Příbrami od roku  Posláním Pontonu je aktivně rozvíjet děti a mladé.
Vnitřní předpisy účetní jednotky Porada odboru veřejné správy, dozoru a kontroly Ing. Tomáš Sluka Ministerstvo financí odbor Regulace a metodika účetnictví.
Chráněné bydlení. pobytová služba poskytovaná osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení nebo chronického onemocnění, včetně.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada44 Anotace.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Vize a požadavky Karlovarského kraje SPRSS JUDr. Tatjana Kašlíková, Mgr. Ilona Čtvrtníková, Mgr. Ferdinand Raditsch Aktivita je součástí projektu ‚Podpora.
Dětský domov a Základní škola Liptál
Worklife Balance ve společnosti HEINEKEN Česká republika
Projekt CESTA KE ZMĚNĚ Registrační číslo: CZ /0.0/0.0/16_053/
Svoji životní situaci pociťujete jako nepříznivou, kterou nemůžete zvládnout vlastními silami …
NOVÉ TRENDY VPODOPŘE ZÁJMU O OBOR A NÁBOROVÉM PROCESU
Úřad práce České republiky
Vize a požadavky Karlovarského kraje SPRSS JUDr. Tatjana Kašlíková, Mgr. Ilona Čtvrtníková, Mgr. Ferdinand Raditsch Aktivita je součástí projektu ‚Podpora.
Analýza kvality života aneb proč, jak a pro koho …
Spolupráce s obcí a dalšími partnery při transformaci sociální služby
Vize a požadavky Karlovarského kraje SPRSS JUDr. Tatjana Kašlíková, Mgr. Ilona Čtvrtníková, Aktivita je součástí projektu ‚Podpora procesu střednědobého.
Společenská odpovědnost ve školství
31 Základní typy zdravotnických systémů
Účetnictví – význam informací
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_09 sociální role
Městský úřad Žďár nad Sázavou
Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR)
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám"
Svoji životní situaci pociťujete jako nepříznivou, kterou nemůžete zvládnout vlastními silami …
ČINNOST UNO OK V OBDOBÍ 2014+
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
EQF a Národní soustava kvalifikací v České republice
Úloha kraje v síťování sociálních služeb
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Podnik VY_32_INOVACE_40_811 Projekt.
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
phdr. Hana pazlarová, ph.d.
Domy na půl cesty ve středočeském kraji
Standardy činností sociální práce ve veřejné správě příspěvek Hradec Králové Praha Systémová podpora sociální práce v obcích reg. č. CZ /0.0/0.0/15_017/ ,
Uskutečněné a očekávané změny právních předpisů důležité pro zástupce ředitele Praha
Zkušenosti z inspekcí kvality sociálních služeb
„Podpora procesu transformace pobytových sociálních služeb v Moravskoslezském kraji II“, reg. č. CZ.1.04/3.1.00/A ZÁVĚREČNÁ KONFERENCE Ostrava.
SITUACE NA TRHU PRÁCE JIŘÍ KOLÁŘ,
Klíčové aktivity projektu
Život bez střeva , Praha.
Projekt CESTA KE ZMĚNĚ II
Sociální podnikání Sociální firma.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
- ČESKY SEVER Sociální podnik a OPZ •.
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Pěstounská péče na přechodnou dobu (PPPD)
Transkript prezentace:

Vyšší Hrádek, poskytovatel sociálních služeb Brandýs nad Labem – Stará Boleslav

Základní informace o poskytovateli Název: Vyšší Hrádek, p.s.s. Sídlo: Brandýs nad Labem – Stará Boleslav Piaristická ulice čp. 185 Právní forma: příspěvková organizace Středočeského kraje Od roku 2008 poskytujeme 3 sociální služby 2

Domov pro osoby se zdravotním postižením Vyššího Hrádku,p.s.s. Kapacita: 73 lidí

Chráněné bydlení Vyššího Hrádku, p.s.s. V současné době 8 objektů Kapacita: 25 lidí

Denní stacionář Vyššího Hrádku, p.s.s. Kapacita: 15 lidí

„Cestu buď najdu, nebo udělám” Poslání organizace „Cestu buď najdu, nebo udělám” Naším posláním je umožňovat, podporovat, nabízet, měnit a zkvalitňovat. Nabízíme lidem využívajícím naše sociální služby možnost ŽÍT svůj život - umožňujeme jim rozhodovat o sobě, díky podpoře svá rozhodnutí realizovat a nést za ně odpovědnost. Ukazujeme jim realitu a měníme zaběhnuté stereotypy. Chceme zkvalitňovat svou každodenní práci a posouvat hranice vlastních možností. Pro koho: Pro dospělé lidi, kteří potřebují určitou míru podpory, aby mohli žít samostatně, uplatňovat svá práva a nést odpovědnost za svůj život. (viz cílové skupiny jednotlivých sociálních služeb) Kde: Převážně v Brandýse nad Labem – Staré Boleslavi a okolí. 9

Principy organizace Týmovost a otevřená komunikace Profesionální přístup Otevřenost a flexibilita Neustálý rozvoj a zkvalitňování

Dlouhodobé cíle organizace Zrealizovat naplánované transformační změny Nastavit a uplatnit systém praktické podpory pracovníků Vytvořit systém pro efektivní využívání vícezdrojového financování Vytvořit síť partnerů a spolupracujících subjektů pro podporu činnosti

Vize organizace Vyšší Hrádek, poskytovatel sociálních služeb je vyhledávanou, důvěryhodnou organizací, která stojí na samostatnosti a profesionalitě pracovníků a která je společností vnímána jako špička ve svém oboru. Poskytuje pouze NEÚSTAVNÍ formy sociálních služeb a své praktické zkušenosti a know-how využívá k podpoře dalších organizací. V popředí zájmu organizace stojí ČLOVĚK a jeho potřeby. Svou činnost zaměřuje na individuální a konkrétní podporu těm, jejichž životní situace skutečně odpovídá nabídce a možnostem organizace. Je jim partnerem při získávání a uplatňování odpovědnosti za sebe sama.

Spolupracujeme na místních akcích

Personální zajištění Průměrný počet zaměstnanců: V roce 2006 53 14

Pořádáme akce pro veřejnost Vítej léto! Pořádáme akce pro veřejnost

Strategie organizace Vypracována do roku 2012 Plánování je základem úspěchu „Cestu buď najdu, nebo udělám”

Děkujeme za pozornost Vyšší Hrádek, poskytovatel sociálních služeb Brandýs nad Labem – Stará Boleslav Připravil: Mgr. Ivan Semecký, ředitel organizace