Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Popis. Grafy vět. Český jazyk 2. stupeň
Advertisements

Návod k přípravě štřůdlu
Cukry II VY_32_INOVACE_CH1 – 19 AUTOR: Mgr. Jana Krajinová
Recept na perník.
Tak to jsem já Velikonoční Beránek :P Teď vám řeknu jak se peču.
55.1 Pamětné násobení a dělení (činitel x dělitel násobek čísla 10)
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Jednoduché moučníky Číslo DUM: VY_52_INOVACE_127_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů Tematická.
ZAČNEME menu.  POTŘEBUJEME:  6 vajec  250 g pískového cukru  1 dl oleje  1 dl vody  250 g polohrubé mouky  1 vanilkový puding  Lžíce kakaa  2.
Objem LC.
200 g másla 200 g krupicového cukru 1 vanilkový cukr 4 vejce 300 g polohrubé mouky šťáva z citrónu nebo citrónovou kůru trochu mléka.
Autor výukového materiálu: Mgr. Klára Viznerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:Únor 2013 Číslo.
Matematika a její aplikace Číslo a početní operace ve slovních úlohách na I. stupni ZŠ 2 Slovní úloha s násobením a hledáním otázky VY_42_INOVACE_29 Sada.
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Smažení Číslo DUM: VY_52_INOVACE_124_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů Tematická oblast:
Staročeský medovník Ingredience: 100 g másla 150 g krupicového cukru
* Přímá úměrnost Matematika – 7. ročník *
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Matematika a její aplikace Číslo a početní operace ve slovních úlohách na I. stupni ZŠ 2 Slovní úloha s praktickým znázorněním VY_42_INOVACE_28 Sada 2.
Elektronická učebnice - I
Matematika a její aplikace
Čokoládové muffiny Ingredience: Pokračujete kliknutím.
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Matematika - 1. stupeň ZŠ Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_03_09.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP.
Medovník Připravte si: Na těsto 20 dkg cukru krupice,
Číslo : VY_32_ INOVACE_ TEC_489 Vzdělávací obor: Cukrář H/01
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
VY_62_INOVACE_A NAKUPOVÁNÍ – CENY ZÁKLADNÍCH POTRAVIN AUTOR: Mgr. Radka Koldinská VYTVOŘENO: březen 2012 STRUČNÁ ANOTACE: vytvoření představy o cenách.
Mramorová bábovka Od babičky.
Donuty. Donuty pečené ve speciální „pekárně“ Příprava těsta a pečení: Sypké suroviny smíchat.
ZŠ Praktická a ZŠ Speciální Uherský Brod Projekt číslo CZ.1.07/1.4.00/ Prvouka 1. ročník Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_17_Mouka Jméno autora: Soňa Lekešová.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2 Autor: Mgr. Alena Chrenková SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DO 100 III
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice, Msgre B. Staška 232, příspěvková organizace Autor: Mgr. Radmila Uzlíková Název : VY_42_INOVACE_13_NAROZENINY.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Matematika Autor: Mgr. Miluše Džuberová Procento a diagramy Statistiky o kouření Statistiky ve škole Jaká je.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 Posilování s.
VICTORIA SPONGE CAKE (Tony) 15/04/15 | Recept | Velká BritánieVelká Británie
VY_32_INOVACE_ Název výukového materiálu: Uděláme si odměrku (Látka a těleso) Předmět: Fyzika Autor: Mgr. Ivana Šnáblová Cílová skupina: 6. ročník.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Matematika Autor: Mgr. Miluše Džuberová Procentová část, základ, počet procent Kolik ušetříme na slevách? Splníme.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Matematika Autor: Mgr. Martina Durinová JEDNOTKY HMOTNOSTI kg g.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2 Autor: Mgr. Alena Chrenková SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DO 100 II
CHAČAPURI SE TŘEMI DRUHY SÝRŮ (Tamara) 20/03/15 | Recept | GruzieGruzie
Cukrářské technologie – písčité (nahřívané) šlehané hmoty
Zdravý oběd VY_52_INOVACE_31
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3
DUM - Digitální Učební Materiál
Kookoo sabzi (Ata) 12/08/15 | Recept | Írán
DUM - Digitální Učební Materiál
DUM - Digitální Učební Materiál
Elektronické učební materiály - II. stupeň Matematika Odmocniny
Cukrářské technologie – šlehané hmoty s požitím RP a moučných směsí
HOŘICE TRUBIČKY – DOPLŇOVÁNÍ Y,I,Ý,Í - ČESKÝ JAZYK – 6. r
Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2
Matematika – 4. ročník. Pracujeme s diagramy
VY_32_INOVACE_14_Slovní úlohy
SČÍTÁME A ODČÍTÁME DESÍTKY
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
LÍVANCE pancakes.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2
Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2
Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2
Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2
DIGITÁLNÍDIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
VY_32_INOVACE_18_09_slovní úloha
ÚMĚRA– výpočet neznámého členu úměry
CZ / / Číslo projektu MŠMT:
Těžké šlehané hmoty / TŠH/.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Poznáš podle druhu surovin, jaké pokrmy můžeš vyrobit?
* Přímá úměrnost Matematika – 7. ročník *
Kilogram Matematika a její aplikace (matematika pro 2. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující.
Transkript prezentace:

Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2 Jana peče bábovky Autor: Mgr. Alena Chrenková

Jak se peče bábovka? Recept na 1 bábovku: 3 vejce 1 lžíce vody 4 lžíce cukru 5 lžic mouky 10 třešní To vše promíchat , dát do formy a upéci.

Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2 Jana si na oslavu narozenin pozvala spolužáky. Pekla pro ně 3 bábovky. Jaké množství potravin použila? Připrav si tabulku: vejce voda cukr mouka třešně Autor: Mgr. Alena Chrenková

Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2 Kolik vajec je potřeba na 3 bábovky? Recept na 1 bábovku: 3 vejce 1 lžíce vody 4 lžíce cukru 5 lžic mouky 10 třešní To vše promíchat , dát do formy a upéci. Autor: Mgr. Alena Chrenková

Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2 Jaké množství vody je potřeba na 3 bábovky? Recept na 1 bábovku: 3 vejce 1 lžíce vody 4 lžíce cukru 5 lžic mouky 10 třešní To vše promíchat , dát do formy a upéci. Autor: Mgr. Alena Chrenková

Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2 Kolik lžic cukru je potřeba na 3 bábovky? Recept na 1 bábovku: 3 vejce 1 lžíce vody 4 lžíce cukru 5 lžic mouky 10 třešní To vše promíchat , dát do formy a upéci. Autor: Mgr. Alena Chrenková

Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2 Kolik lžic mouky je potřeba na 3 bábovky? Recept na 1 bábovku: 3 vejce 1 lžíce vody 4 lžíce cukru 5 lžic mouky 10 třešní To vše promíchat , dát do formy a upéci. Autor: Mgr. Alena Chrenková

Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2 Jaké množství třešní je potřeba na 3 bábovky? Recept na 1 bábovku: 3 vejce 1 lžíce vody 4 lžíce cukru 5 lžic mouky 10 třešní To vše promíchat , dát do formy a upéci. Autor: Mgr. Alena Chrenková

Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2 ŘEŠENÍ: vejce voda cukr mouka třešně 9 3 12 15 30 Autor: Mgr. Alena Chrenková

Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2 cukr = sugar třešně = cherries Autor: Mgr. Alena Chrenková

Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2 Použité zdroje http://office.microsoft.com http://cs.wikipedia.org/wiki/B%C3%A1bovka http://cs.wikipedia.org/wiki/T%C5%99e%C5%A1n%C4%9B Autor: Mgr. Alena Chrenková