Systém sdružených nákupů,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hospodaření nepodnikatelských organizací 1 Daně, dotace.
Advertisements

Podpora plánování rozvoje sociálních služeb formou založení odborných partnerství CZ.1.04/3.1.03/
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
„ MNOHO LIDÍ SE DOSTALO D Á L, NEŽ MOHLI, PROTOŽE SI O NICH NĚKDO JINÝ MYSLEL, ŽE MOHOU.“ Centrum pro sluchově postižené Hodonínsko, o.p.s.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Registrace poskytovatelů sociálních služeb v Jihomoravském kraji.
Elektronické tržiště ve městě – přínosy praktického využití Město Cheb Bc. Jiří Kurucz.
Sociální program RPG Sociální program RPG
Jihlavské Terasy. Příklady dobré praxe KOMUNIKACE SE ČLENY RODINY A PŘÁTELI PROSTŘEDNICTVÍM PROGRAMU SKYPE Postup: Domluvíme s volaným rodinným příslušníkem.
Návrh rozpočtu MČ Brno-Kohoutovice na rok Struktura příjmů MČ Brno-Kohoutovice 1. Příjmy z veřejných rozpočtů o příjmy ze státního rozpočtu - postoupené.
Předcházení odpadům z pohledu Svazu měst a obcí ČR Pohled obcí a měst jako původců komunálních odpadů Praha, Svaz měst a obcí České republiky.
Kultura a památková péče v Pardubickém kraji v letech
PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK Informační centrum města Kyjova Ing. Dita Hojačová Tel.:
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
SPOTŘEBA POTRAVIN aneb „JSME TO, CO JÍME „ Ing. Jitka Číhalová Krajská správa ČSÚ v Jihlavě
C HARAKTERISTIKA ORGANIZACE školské zařízení zapsané v rejstříku škol poskytujeme zájmové a neformální vzdělání v pravidelné, příležitostné a táborové.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
Výstupy projektu „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v JMK III.“ Benchmarking sociálních služeb Mgr. Marián Svoboda AUGUR Consulting s.r.o.
Zdravotnictví v KHK PharmDr. Jana Třešňáková členka rady s gescí za oblast zdravotnictví.
Setkání členů Rady Libereckého kraje s primátory, se starostkami a starosty obcí Rozpočet 2015 Marek Pieter Liberec,
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Zahájení tvorby Komunitního plánu sociálních služeb pro město Žatec Mgr. Petr Antoni Dne
Standardy kvality sociálních služeb. soubory měřitelných a ověřitelných kritérií, které popisují, jak má vypadat kvalitní sociální služba. Jsou použitelné.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Role dobrovolných svazků obcí (DSO) v ČR při centrálním zadávání 1 Ing. Lukáš Vlček starosta města Pacova předseda Regionální komise Svazu měst a obcí.
1 R ozpočet města Police nad Metují na rok Rozpočet 2014 Rozpočet je navrhován jako schodkový s celkovými příjmy a výdaji ve výši tis.Kč.
Méně je více: Jak na odpady (nejen) na úřadě Jihlava, 6. dubna 2016 Mgr. Renata Placková.
Městský úřad Šumperk Implementace modelu CAF
Naplněnost Centrálního registru administrativních budov (CRAB) ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH.
TRANSFORMÁTOR Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_18_32.
Odd ě lení ekonomiky a kontroly, OSV, KÚ JMK.  Rozhodnutí Evropské komise ze dne č. 2012/21/EU  Zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních slu ž.
Sociální začleňování seniorů - výzkumné podněty pro praxi TD Vybrané aspekty péče o seniory z hlediska sociálního začleňování podpořeno z programu.
Asistent pedagoga jako nástroj pro inkluzivní vzdělávání Mgr. Lucie Macků.
Statutární město Brno Mgr. Veronika Singrová Odbor životního prostředí Magistrát města Brna Brno.
Řešení spisové služby Statutární město Brno, aneb je třeba ještě něco udělat? Brno, Rostislav Obrlík, vedoucí Organizačního úseku, Magistrát.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
Střední průmyslová škola a Střední odborná škola gastronomie a služeb, Most, příspěvková organizace DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Ing. Kristýna Honzů, MA Certifikovaný interní auditor Dynatech s.r.o. Závazek veřejné služby pro zřizované a zakládané organizace i ÚSC Praha,
Zpráva o kriminalitě na území hlavního města Prahy za rok 2011.
Projekt Statutárního města Jihlavy - Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava
VÝKON REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ V ROCE 2016
Dotační programy Ústeckého kraje
Situace na trhu práce v JmK a veřejná služba
Workshop Multidisciplinární a interdisciplinární spolupráce na téma:
Plánování rozvoje sociálních služeb Ústecký kraj
Organizace výroby Organizace a řízení výroby
Transparentní nástroj pro správu majetku
Členská schůze MAS Nepomuk,
Efektivní úřad 2011 MěÚ Uherské Hradiště
Rozpočet města Police nad Metují na rok 2017
Společenská odpovědnost ve školství
Posouzení a návrh organizace dopravy ve vybraném městě (obci)
Městský úřad Žďár nad Sázavou
Příspěvek na konferenci
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma:
IKI jako prostředek pro komunikaci mezi VS a občany Pavel Parma
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Vzdělávací projekt v prostředí příspěvkové organizace kraje
Obec Pstruží pro občany
Portál naměřených dat 13. – , Říčany u Prahy Josef Mádlo.
Podpora zaměstnanosti na místní úrovni: odpovědné zadávání
Elektronické aukce – trumf v rukou občanů
Ministerstvo financí ČR červen 2011
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z.
Online databáze pro ohrožené rodiny a děti v ORP Chrudim SÍŤ POMOCI A PODPORY na Chrudimsku V RÁMCI PROJEKTU EFEKTIVNÍ ŘÍZENÍ SÍTĚ SLUŽEB PRO OHROŽENÉ.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu Ing. Slavomír Bretz
Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu Ing. Slavomír Bretz
Transkript prezentace:

Systém sdružených nákupů, Statutární město Ostrava Městský obvod Poruba Systém sdružených nákupů, projekt prověřen praxí Ing. Petr Stachura, místostarosta Městského obvodu Poruba 1. 10. 2015 www.ostrava.cz

Městský obvod Poruba poruba.ostrava.cz/cs 70 tisíc obyvatel (druhý nejlidnatější městský obvod) Území o rozloze 1 317 hektarů Široké zázemí pro sport i kulturní aktivity Hustá síť vzdělávacích i zdravotnických zařízení poruba.ostrava.cz/cs Systém sdružených nákupů, projekt prověřen praxí Vypracoval: Městský obvod Poruba

Systém sdružených nákupů Jak hodnotíme Systém sdružených nákupů Jedná se o smysluplnou službu poskytovanou městem jejímž využívaním: je zajištěna transparentnost nákupů, dochází ke snižování nákladů, je možné ji využít k efektivnímu řízení našich příspěvkových organizací z pohledu optimalizace provozních nákladů. Dosažená úspora za všechny organizace (24) včetně městského úřadu v roce 2014: 8,5 mil. Kč Systém sdružených nákupů, projekt prověřen praxí Vypracoval: Městský obvod Poruba

Systém sdružených nákupů Organizace městského obvodu Poruba Městský obvod Poruba je zřizovatelem 24 příspěvkových organizací. V roce 2014 činila nákladová spotřeba zařazená do Systému sdružených nákupů u těchto organizací 97 mil. Kč. Z toho organizace realizovaly nákupy prostřednictvím SYSTÉMU SDRUŽENÝCH NÁKUPŮ v objemu za 12 mil. Kč, tj. 12 % z výše uvedené spotřeby. Systém sdružených nákupů, projekt prověřen praxí Vypracoval: Městský obvod Poruba

Systém sdružených nákupů Organizace městského obvodu Poruba Generována úspora – 2,8 mil Kč. V ratingovém hodnocení 2014: 7 organizací v „A“, 8 organizací v „B“, 7 organizací v „C“, a pouze 2 organizace v „D“. Systém sdružených nákupů, projekt prověřen praxí Vypracoval: Městský obvod Poruba

Systém sdružených nákupů Městský úřad Poruba Nákladová spotřeba úřadu v roce 2014 zařazená do Systému sdružených nákupů činila 99 mil. Kč, což je více než 50 % spotřeby z celkového objemu za celý obvod. V roce 2014 z této spotřeby realizoval úřad prostřednictvím systému sdružených nákupů v celkovém objemu za 32 mil. Kč – tj. 32 % z výše uvedených nákladů. Systém sdružených nákupů, projekt prověřen praxí Vypracoval: Městský obvod Poruba

Systém sdružených nákupů Městský úřad Poruba Generována úspora – 5,6 mil. Kč. Ve velké míře je Systém sdružených nákupů využíván u nákladů spojených s poskytovanými službami a to: úklidové služby, zajištění provozu vrátnic, údržba zeleně, zimní údržba komunikací, sběr a svoz odpadů, deratizace, sociální pohřby, vánoční výzdoba apod. Systém sdružených nákupů, projekt prověřen praxí Vypracoval: Městský obvod Poruba

Děkuji Vám za pozornost Systém sdružených nákupů, projekt prověřen praxí Vypracoval: Městský obvod Poruba