Halloween … aneb večer plný duchů Večer plný duchů začíná… … návštěvou kata Midláře, který dětem strach nahnat dokáže!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Který se bude konat dne 30 dubna ve na Umrlčím vrchu.
Advertisements

Jen se dívej na ptáčky 1. Jen se dívej na ptáčky, jejich přání Bůh zná, ty jsi víc, nežli oni, říká Pán. Ref: Nezoufej, neboť tvůj život má ve svých rukou.

Barvy podzimu Podzim Sluníčko se rozloučilo s kytičkami, s travičkou, na cestu jim zamávalo paprskovou ručičkou. Jděte všichni honem spát, musím podzim.
Kateřina Čiháková Ekocentrum Říčany Rýdlova 271/14 Říčany
Jen jednou za rok přijdou Vánoce, jen jednou za rok se malý sněhem zachumelený stromeček promění v zářící světélko tichého lidského štěstí. Jen jednou.
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
CELINE DION SO THIS IS CHRISTMAS TAK JSOU TADY VÁNOCE,,A CO JSI UDĚLAL,,DALŠÍ ROK JE PRYČ,,A NOVÝ PRÁVĚ ZAČÍNÁ,,TAK JSOU TADY VÁNOCE,,DOUFÁM ŽE SE BAVÍŠ,,MŮJ.
ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
Gymnázium U Balvan Lenka Gregorová III.A Leden 2011.
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
Slovensko Kežmarok - Ľubica –
Rytíři z Hauenštejna 7.A – květen Hurá na výlet Vyrážíme vláčkem směr kraj karlovarský... Vystupujeme v Ostrově nad Ohří – ne, není to naše konečná.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
2. Často však světlo svítání | zastře strach z večera, | když člověk pozná zklamání | a zmizí důvěra.
ČESKÉ ADVENTNÍ ZVYKY 3. ročník
Vánoce v Japonsku.
KRONIKA OBCE Ondřejova Lhota Tak do třetice jsem tu s básní zase v tomhle podivném letním čase. Chci ještě jednou poděkovat a jenom pár slov krátkých.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci,  Je plné radosti = jásavý chvalozpěv. Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Ženichu, nevěsto, co Vás to napadlo, vyměnit svobodu za svazek manželský, to už je kopanec opravdu ďábelský. Co jste už zkazili, to se již nespraví, teď.
Itálie - Portici. Uvítání na letišti v Neapoli Carlo Levi- Porici 2014 Milé přivítání ve škole Carlo Levi v Portici Společné foto studentů.
VY_32_INOVACE_19_ Čtení slabik – pohádka (SADA ČÍSLO 1)
JARO JE KDYŽ KVETOU KYTIČKY A ZPÍVAJÍ JARNÍ PÍSNIČKY,SLUNÍČKO ZAČÍNÁ HŘÁT,POSPĚŠ SI JARO A POJĎ MEZI NÁS,AŤ VIDÍM ÚSMĚV NA TVOJI TVÁŘI,JE TU 1.MÁJ JARO,TO.
Botanická zahrada Dalovice Virtuální procházka reálným areálem.
JEŽÍŠKU—MÁM PŘÁNÍ.
1. Bože, který hvězdy krásně vodíš | po obloze jasné, | který v lásce neskonalé | chráníš i ptáčky malé, | který všechny děti vidíš, | každý jejich krůček.
Moje třída.
NA BORŮVKÁCH jen ostružiny rozhrnu a překročím pár stínů už spěchám cestou po drnu do stráně na mýtinu. Převislé větve rozplétám cesty jsou zotvírány.
O perníkové chaloupce Bylo nebylo….
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Tak zase Josefové slaví 19.března svátek. Již několik roků jsem jim touto cestou blahopřál a tak i letos malé přání, v tom jejich těžkém životě. Bohužel,
Slyš nás, ó Pane, na výsosti, voláme z hloubi strastí. Slyš nás, ó Pane, na výsosti, shlédni na nás v nouzi naší.
Příměstské tábory ve Skalici. Jaké byly? Senzační!
Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.
Vánoční přání pro radost
Velikonoční hry Pozvali jsme děti z MŠ na dopoledne plné zábavy a her.
Veselé velikonoční svátky
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
1. Kráčejíce do Kanánu | máme Boha vůdcem svým, | za ním třeba cestou pustou | jdeme krokem bezpečným. | V temnotách a nejistotě | není možno zbloudit.
Vítám Vás na soukromé televizní stanici,která právě začíná.
Před Tvou tváří Pane 1. Před Tvou tváří Pane, nemám vůbec nic, jen Tvé slovo dané, jdi a nehřeš víc, jen Tvé slovo dané, jdi a nehřeš víc. 2. Jako Mojžíš.
Pátek Pátek to je slavný den To tam všichni dojedem Tam budeme jísti, píti Místní zdroje pokoušeti Hamu a papu ze společných zásob Bumbání možno.
1. Brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, haleluja, haleluja, kdy.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno.
Bůh je silou mou 1. Není to náhoda, že život mám, Bůh je silou mou. (2x) Ref: Chci s Vámi být každý den, chci s Vámi být každý den, chci s vámi být každý.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
N AŠE PRVNÍ VYSVĚDČENÍ 31.Ledna A je tady další den „D“. Přijdeme do školy a tam na tabuli básnička. Všichni ve sváteční náladě i oblečení a celí.
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov Autor: Renáta Pasovská Název: VY_32_INOVACE_VYUŽITÍ AKTUÁLNÍHO DĚNÍ V PŘEDMĚTU_13. SV.MARTIN Téma: SV. MARTIN Číslo.
NOC S ANDERSENEM Noc s Andersenem začíná … poslech pohádky.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Vánoční přání pro radost
Veselé velikonoční svátky
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
Veselé velikonoční svátky
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
SLOVENSKO 2018.
MĚSTO MILOVICE. Počet obyvatel podle částíPočet obyvatel.
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
Nejdřív jsme si ukázali, co kočička s pejskem do dortu všechno dali.
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Výlet na Kunětickou Horu
Transkript prezentace:

1

2

3

Halloween … aneb večer plný duchů

Večer plný duchů začíná… … návštěvou kata Midláře, který dětem strach nahnat dokáže!

A co peklo naši milí, tam se bojí i Ti, co nezlobili!

Kdo další nás čeká na této pouti Kdo další nás čeká na této pouti? No přece strašák a jeho metla z proutí!

Jablůňková vílička jmenuje se Vlastička.

Když poznáme mochomůrku, máme k cíli víc jak půlku.

U vodní víly Žabičky poznáváme kartičky.

Kdo strachem nás rozladí, to pan kat, už druhý v pořadí.

Na naší cestě do neznáma potkáváme strašlivého pána Na naší cestě do neznáma potkáváme strašlivého pána.Máme strach jen maličký, proč vyhrkly nám slzičky?

Hradní duch nám ukáže, jak postrašit nás dokáže.

Za to krásná Bílá paní zmizí nám hned s rosou ranní.

Další úkol celičký plníme u Lekničky, posouváme lodičky.

Chcete další razítko. Tak Dubové paní splňte její přání Chcete další razítko? Tak Dubové paní splňte její přání.Do proutěných košíčků házejte hrst oříšků.

Kdo další na nás čeká a štěstí nám nese Kdo další na nás čeká a štěstí nám nese? To hodný pavouček a jeho pavučinka přece.

Ježibaba z perníkové chaloupky má nachystaná kouzla i sladké pochoutky.

Hodná malá čarodějka nápoj kouzel připraví a ty děti co se bojí, rázem už se nebojí.

Dobrým duchem naší školy a čarovného večera, je skvělá paní ředitelka, které patří velký dík a naše důvěra.

To je konec naší cesty tímhle krásným večerem, odměnou je sladký koláč a my všichni Vám děkujem.