Studuj na… Studuj na ISŠ Na Karmeli, Mladá boleslav

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Advertisements

Vůdcovská zkouška – Gemini 2010 •Změna •Aktivnější zaměření programů, praxe •Potřeby Castorů –rozdílné znalosti (úroveň ČK) –různorodé oddíly –možné zaměření.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Zlepšování jakosti.
Zefektivňování, zvyšování výkonnosti a kvality Kaizen.
Jak funguje věda - jak vědci přemýšlejí, - jak přicházejí na své objevy, - co můžeme od vědy očekávat - a co naopak ne Mgr. Jan Kolář, Ph.D. Ústav experimentální.
Diagnostika vnitřních podmínek výuky
Zpracování seminárních a kvalifikačních prací
1 Evropská asociace pro testování a hodnocení jazykových dovedností
Cesta ke kvalitě v praxi
PSYCHOLOGICKÁ PŘÍPRAVA - ÚVOD
Reagují fakulty připravující učitele na vznik RVP? Jana Coufalová.
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
PŘÍPRAVA GRANTOVÉHO PROJEKTU prof. RNDr. Jiří Patočka, DrSc.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_17.
1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Obchodní akademie, Střední.
SVĚT PSŮ Že pes je nejlepší přítel člověka víme již dlouho, někteří lidé možná ale netuší, že život bez psa by nemohl fungovat.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_08.
Jak se stát dobrým právníkem?
VÍTEJTE na prezentaci AIESEC … o mé činnosti v AIESEC.
Pracovní skupina ČAS Soudní znalci
Lucie Rohlíková Jana Vejvodová ZČU v Plzni
Setkání k mezinárodnímu projektu „S uživateli sociálních služeb a nizozemskou expertízou k systémovým změnám“, , Chodská Bc. Jana Nožičková,
Aktivity PR VZ NSP II. Vyladění vizuální identity VZ a tvorba PR materiálů a předmětů 2 Manuál vizuální identity a šablony dokumentů 1. set propagačních.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Mgr. Dana Vicherková Datum: Název: VY_32_INOVACE_
Zám ě r diplomové práce Aplikace metody benchmarkingu v podnikovém prostředí Petr Ondrejka.
Návrh Projektu „Čteme prarodičům“
Metodologie bakalářské a diplomové práce
Inovace kurikula studijního programu Všeobecné lékařství. Reg.č. CZ.1.07/2.2.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
MAN 1. Seminář sociální psychologie se zaměřením na sport Marie Blahutková.
Rodina a zaměstnání inovace pro venkov registrační číslo projektu: CZ.1.04/5.1.01/ Michal Jarolímek 4. listopadu 2014.
Postup při empirickém kvantitativním výzkumu
PSYCHICKÁ PŘÍPRAVA VE SPORTU
„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/ EUR. Ing. Petra Bednářová, Ph.D.
Návrh koncepce a implementace CSR Česká zemědělská univerzita Jan Burian - ČZU Lucie Ceplová - ČZU Tereza Dohnalová - UK Kateřina Klimentová - ČZU Tereza.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Natáčení videa jako jeden ze způsobů propagace služeb Informačního centra MZLU v Brně Zuzana Streichsbierová Informační den ÚVIS,
Přínos projektu VIP Kariéra II – Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro.
Diplomový projekt pro studijní obor Finance – II. přednáška Zásady a osnova DP Plán zpracování DP.
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
CZ / /0213 Praxe v technických oborech - součást výuky Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace.
Zhodnocení II. zahraniční stáže Mgr. Petra Trtíková vedoucí zdravotního úseku.
Logistika a Supply Chain Management Úvodní seminář.
Jazyková škola Slůně – Networking COFFEE CONNECT Martin Špát Tomáš Nesrsta.
Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
Řízení vztahu se zákazníky ve vybraném podnikatelském subjektu v oblasti maloobchodu se sportovními potřebami Autor bakalářské práce: Daniel Baumruk (147.
Sociální práce s dětmi a mládeží Průběh semináře PROČ? Smysl a cíl CO? Čeho si všímáme? JAK? Způsob zjišťování údajů Pozorování, sběr údajů REFERÁTY Požadavky.
„Prezentace práce jednotlivých týmů a jejich členů“ Prezentace a komunikace informací – 4SA426.
Mobilní marketing v ČR Autor bakalářské práce: Daniel Němec Vedoucí bakalářské práce:Ing. Kamila Tišlerová, Ph.D. Oponent bakalářské práce: Ing. Mgr. Adéla.
Návrh účinné marketingové komunikace podniku v oblasti služeb
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
9. Tvorba individuálního plánu
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škole technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Assessment centrum.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
DRAMATURGIE TEAMBUILDINGOVÝCH PROGRAMŮ (seminář)
za akademický rok 2015/2016 Hana Kolářová proděkanka LF UP
Aplikace nových forem marketingu
9. Tvorba individuálního plánu
Jak podat v InSIS přihlášku do interní grantové soutěže
PEDAGOGICKÉ VEDENÍ STUDENTŮ Garant: Mgr. Anna Krátká, Ph.D
Prezentace univerzitního informačního systému
Mobilní marketing v ČR Autor bakalářské práce: Daniel Němec
Práce návrháře.
4. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ prosinec.
STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST
Téma Polytechnické vzdělávání a Infrastruktura
Transkript prezentace:

Studuj na… Studuj na ISŠ Na Karmeli, Mladá boleslav Registrační číslo: 85 Pedagogický vedoucí: Jan Weiser Seznam členů týmu: Markéta Dufková Jan Vodák Veronika Šilhartová Martin Khun Karolína Kolocová Název školy: Integrovaná střední škola Na Karmeli 206 Mladá Boleslav

Cíle našeho projektu Kriticky zhodnotit stávající úrovně marketingové komunikace školy zaměřené na propagaci školy. Navrhnout inovaci letáku, který propaguje naší školu na veřejnosti. Navrhnout potisk roll- screenu, který by v případě nákupu mohl sloužit jako součást výstavního stánku školy. Splnit ostatní úkoly podle zadání, zejména zpracování atraktivní Power- pointové prezentace školy.

Postup při řešení Při zpracování projektu jsme používali následující metody: kritická analýza současného stavu marketingové komunikace školy metodu benchmarkingu (srovnání se s ostatními školami) harmonogram práce nám měl pomoci vyrovnat se s nedostatkem času na splnění úkolu V teorii jsme hledali náměty, jak na to

Navrhované řešení Našim hlavním cílem bylo navrhnout něco praktického, všichni přece víme, že teorie je šedivá, zato praxe je strom zelený. Navržený plán marketingové komunikace je v naši škole nový, nabízí možnosti jeho dalšího užití vedením školy při získávání nových žáků. Při tom překračuje osvědčenou praxi „tak jako vždy, vloni, ...“ Návrh nové verze letáku a roll-upu má využít zejména tvůrčí potenciál našich spolužáků, kteří studují obor aranžér. Společným mottem obou návrhů je myšlenka „ někdy je méně,více“.

Výhody návrhu Větší možnost získání určitého % zájemců o studium na naší škole na víc . Zapojení studentů do propagace školy, při které by se mohli něco nového naučit a přitom pomoci škole, aby získala nové uchazeče. Snad lepší a poutavější provedení propagačních materiálů pro uchazeče.

Plán marketingové komunikace

Leták a roll up

Leták a roll up

Poznání, že myšlení bolí. Co nám tato soutěž dala? Poznání, že myšlení bolí. Objev, že učebnice není dobrá jen k tomu, že je těžká do tašky a stojí spoustu peněz. Víc hlav, víc ví a dokáže. Když se věc povede, byť je to jen práce do školy, tak člověka na chvíli přepadne dobrý pocit. Byli jsme tu rádi.