Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/34.0048 Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/34.0048 Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková."— Transkript prezentace:

1 Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/34.0048 Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková organizace LP na ověření závislostí vrhů těles Autor: VY_32_INOVACE_6_1_8 Mgr. Jan Zach

2 Pohyby t ě les v homogenním tíhovém poli Zem ě – Laboratorní práce VY_32_INOVACE_6_1_8Autor: Mgr. Jan Zach Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Zach.

3

4

5

6

7 Téma sady: Mechanika I. Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Vzdělávací obor:Fyzika Tematický okruh:Pohyby těles v homogenním tíhovém poli Země Anotace: LP zaměřená na úlohy, kterými ověřujeme parametry vrhů těles. Žáci jsou vedeni k tvořivému myšlení, proto mají úlohu vymyslet na základě vědomostí z teorie a praktického života. Autor:Mgr. Jan Zach Rok vytvoření materiálu: 2012 Název materiálu: LP na ověření závislostí vrhů těles Jazyk:čeština Očekávaný výstup: Žák dokáže vymyslet experimenty pro ověření zadaných úkolů a provést je. Dokáže ověřit validitu naměřených dat. Speciální vzděl. potřeby: kyvadlo, metr, (může být: stopky, popřípadě souprava ISES – padostroj) Klíčová slova: Druh učebního materiálu:prezentace s aktivizací žáka Cílová skupina:žák Stupeň a typ vzdělávání:gymnaziální vzdělávání Typická věková skupina:16 -19 let Pokyny pro práci s materiálem: Materiál slouží jako podnět na laboratorní práci na téma vrhy těles v homogenním tíhovém poli Země. Obsahuje návrh řešení zadaných úkolů. Při práci klikejte pouze na tlačítka, nepoužívejte rolovací kolečko, mohlo by dojít k přesunu na další list.


Stáhnout ppt "Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/34.0048 Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková."

Podobné prezentace


Reklamy Google