Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích"— Transkript prezentace:

1 Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Ústav podnikové strategie Motivační a věrnostní programy jako nástroj budování loajality zákazníka Autorka práce: Lenka Skálová Vedoucí práce: Ing. Renata Vrchotová Oponentka práce: Ing. Petra Matoušková Červen 2016

2 Osnova Cíl práce PENNY MARKET, s. r. o. PENNY KARTA
Výzkumné problémy a výsledky Návrhy opatření Doplňující otázky

3 Cíl práce Cílem bakalářské práce bylo analyzovat současnou úroveň motivačních a věrnostních programů včetně jejich významu ve vybrané společnosti a navrhnout zlepšení stávajícího stavu.

4 PENNY MARKET, s. r. o. dceřiná společnost mezinárodního obchodního řetězce REWE Hodnoty: Pracujeme s chutí pro Penny. Inspirujeme naše zákazníky. Zaručujeme čerstvost, nejlepší kvalitu a nejnižší cenu. Jsme slušní, upřímní a čestní. Soustředíme se na podstatné – jednoduše a rychle. Uplatňujeme nové trendy v diskontu – každý nápad se počítá.

5 PENNY KARTA Výhody: Slevy na vybrané zboží
Věcný dar nebo slevová poukázka Ostatní jednorázové benefity

6 Výzkumné problémy a výsledky
Využívají zákazníci aktivně věrnostní programy? Jaký typ odměny zákazníci preferují? Lze podle socio-demografických údajů předem určit, která skupina zákazníků se častěji stává členem některého z věrnostních programů? Využívají zákazníci aktivně PENNY KARTU? Znají zákazníci veškeré výhody, které jim PENNY KARTA nabízí?

7 Návrhy opatření Nabízení partnerských benefitů
Rozšíření akčního letáku Osobitější výhody a lepší komunikace Mobilní aplikace a webová sekce pro členy

8 Doplňující otázky: Otázka č. 1: Proveďte analýzu konkurence v oblasti věrnostních programů. PENNY KARTA Slevy na vybrané zboží Věcný dar nebo slevová poukázka Ostatní jednorázové benefity Tesco Clubcard Sbírání bodů a jejich následné převedení na peněžní poukázky Slevové kupony Sleva na vybrané druhy zboží Rychlejší získávání dárků z promo akcí Globus Bonus Slevy na vybrané druhy zboží Při nákupu vybraného zboží sleva na další nákup Slevy na odvoz objemného zboží BILLA Bonus Club Několikrát do roka sleva 10 % na celý nákup Slevové kupony a dárky Zdarma časopis GUSTO

9 Doplňující otázky: Otázka č. 2: Jak si představujete aplikaci Vašich doporučení, co bude zavedení těchto návrhů do praxe pro společnost reálně znamenat?

10 Děkuji Vám za pozornost!


Stáhnout ppt "Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích"

Podobné prezentace


Reklamy Google