PRACOVNÍ LIST ZÁSILKA NA DOBÍRKU

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Elektronické učební materiály – II. stupeň Finanční gramotnost Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 Daně Co si myslíš o daních ty? Je v pořádku, že existují?
Advertisements

Kalkulace S tudent. Osnova výkladu 1.Kalkulace nákladů a způsoby jejího rozlišení 2.Kalkulační vzorec nákladů 3.Stanovení nákladů na kalkulační jednici.
Finanční trh Peníze. PENÍZE  PROSTŘEDEK SMĚNY  MÍRA HODNOT  UCHOVATEL HODNOT  MÍRA INFLACE.
POŠTOVNÍ PODACÍ ARCH PODÁVÁNÍ ZÁSILEK ČESKÁ POŠTA, s. p.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc – posílání příloh Jak poslat em celý soubor?
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_62_FINANCNIGRAMOTNOST_13_01_ba nka, bankomat Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská.
DUM - Digitální Učební Materiál TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_256_TÉMA_ Rozdělení nákladů Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017.
EU_62_A_sada 1_11_M_Na poště_Pol Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Ing. Jana Poliačíková Anotace Prezentace.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_62_FINANCNIGRAMOTNOST_08_01_banky a jejich služby Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa,
Střední průmyslová škola a Střední odborná škola gastronomie a služeb, Most, příspěvková organizace DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Elektronická pošta. Elektronická pošta, zkráceně (často také nesprávně ), je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Šablona klíčové aktivityIII/2 SadaMatematika 6 NázevDesetinná čísla_8.
AnotacePrezentace pro žáky k finanční gramotnosti - Úvěry AutorHolomková Lenka JazykČeština Očekávaný výstup seznámení se základními pojmy úvěrové politiky.
Název školy:Střední škola dopravy, obchodu a služeb Autor: Lenka Komárková Název projektu: Zlepšení podmínek výuky Číslo projektu:CZ /
Prezentace k finanční gramotnosti. Co je to banka. Autor
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Organizace výroby Organizace a řízení výroby
Příjmy ze samostatné činnosti
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
EU_62_B_sada 1_06_M_Příkaz k úhradě_Poliačíková
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
POČÍTÁME S DESETINNÝMI ČÍSLY 58,326 …..zaokrouhli na desetiny
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLU 1 – Množiny – teorie
HOTOVOSTNÍ A BEZHOTOVOSTNÍ PLATEBNÍ STYK I.
NÁLEŽITOSTI OBCHODNÍHO DOPISU 1
Algoritmizace - opakování
JEHO POUŽITÍ SPRÁVNÉ VYPLNĚNÍ
Výpočet Q – obchod se zbožím OBCHODNÍ MARŽE, PŘIRÁŽKA
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Platit se dá i jinak než penězi.
Vypočítej a zaokrouhli
NÁZEV: VY_32_INOVACE_08_18_M9_Hanak TÉMA: Finanční matematika
Účtování DPH Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Druhy podniků v ČR Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Počítání se závorkami 15 + (9+6)+10 = (12-8) = = 56.
Procvičení vzorců a funkcí v rámci jednoho i více listů
Období: září – prosinec 2011
Komanditní společnost
Teplota – souhrnná cvičení II.
zpracovaný v rámci projektu
RISKUJ Marketingový mix. RISKUJ Marketingový mix.
ÚVOD - ETIKETA Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
MATEMATIKA Aritmetická posloupnost Příklady 2.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Majetek podniku - Aktiva
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
FINANČNÍ GRAMOTNOST Test finanční gramotnosti. FINANČNÍ GRAMOTNOST Test finanční gramotnosti.
Posuň čárku 2.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_21-01
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
VY_62_INOVACE_ – Bezhotovostní platební styk
PŮJČUJI PENÍZE, CENNOU VĚC
KATALOG ZBOŽÍ zpracování.
Definice finanční majetek (u úvěru cizí zdroj) držený ve firmě do jednoho roku vyznačuje se vysokou likvidností Aktivní účty - 21, 22, 26 Pasivní účty.
VY_62_INOVACE_ – Příklady na výpočet úroků z vkladů a úvěrů
Matematika + opakování a upevňování učiva
Základy infinitezimálního počtu
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
Seminář o stavebním spoření
Hromadné dokumenty opakující se pro kolekci osob
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
TÉMA: Daňové přiznání Autor: Mgr. Marie Krajsová
Výpočet Q – obchod se zbožím OBCHODNÍ MARŽE, PŘIRÁŽKA
Transkript prezentace:

PRACOVNÍ LIST ZÁSILKA NA DOBÍRKU Máte internetový obchod se sportovními potřebami

POSÍLÁTE ZÁSILKU NA DOBÍRKU JAKÉ TISKOPISY SI MUSÍTE OPATŘIT? ELEKTRONICKÝ POŠTOVNÍ PODACÍ ARCH POŠTOVNÍ PODACÍ ARCH PODACÍ LÍSTKY POŠTOVNÍ DOBÍRKOVÉ POUKÁZKY A, C CENÍK SLUŽEB ČESKÉ POŠTY, S. P.

POSÍLÁTE ZÁSILKU NA DOBÍRKU SPOČÍTEJETE SI POŠTOVNÉ

POSÍLÁTE ZÁSILKU NA DOBÍRKU KDY ZVOLÍTE POŠTOVNÍ PODACÍ ARCH? VÍC NEŽ 5 ZÁSILEK DENNĚ KDY POUŽIJETE PODACÍ LÍSTEK? MÉNĚ NEŽ 5 ZÁSILEK DENNĚ

POSÍLÁTE ZÁSILKU NA DOBÍRKU KDY POUŽIJETE DOBÍRKOVOU POUKÁZKU A?

POSÍLÁTE ZÁSILKU NA DOBÍRKU VLASTNÍME-LI ÚČET, NECHÁME PŘEVÉST PENÍZE NA ÚČET PŘESNĚ MUSÍME NAPSAT ČÍSLO ÚČTU A KÓD BANKY

POSÍLÁTE ZÁSILKU NA DOBÍRKU KDY POUŽIJETE DOBÍRKOVOU POUKÁZKU C? CHCEME-LI PENÍZE VYPLATIT V HOTOVOSTI

POSÍLÁTE ZÁSILKU NA DOBÍRKU CO TO JE BALNÉ A POŠTOVNÉ? NÁKLADY NA OBAL, BALENÍ A POŠTOVNÉ JAKÝ JE ROZDÍL MEZI CENOU A DOBÍRKOU? CENA = HODNOTA OBSAHU DOBÍRKA = CENA + BALNÉ A POŠTOVNÉ

POSÍLÁTE ZÁSILKU NA DOBÍRKU VÁŠ ZAMĚSTNANEC VYPLNIL POŠTOVNÍ DOBÍRKOVU POUKÁZKU. JE VŠE V POŘÁDKU? VYPIŠTE NEDOSTATKY BYLY BY PENÍZE PŘIPSÁNY NA VÁŠ ÚČET?

POSÍLÁTE ZÁSILKU NA DOBÍRKU

POSÍLÁTE ZÁSILKU NA DOBÍRKU

POSÍLÁTE ZÁSILKU NA DOBÍRKU NEDOSTATKY NA POUKÁZCE 1. NA PODACÍM LÍSTKU ČÁSTKA SLOVY – JEDENTISÍCDVĚSTĚ 2. ČÁSTKA V ČÍSLICÍCH NA HLAVNÍM DÍLU POUKÁZKY VLEVO OMEZENA 00, ==,aby nikdo nemohl nic dopsat

POSÍLÁTE ZÁSILKU NA DOBÍRKU NEDOSTATKY NA POUKÁZCE 3. KÓD BANKY VYPLNĚN VE VARIABILNÍM SYMBOLU – NENÍ MOŽNÁ IDENTIFIKACE PLÁTCE PODLE VÝPISU Z ÚČTU 4. NENÍ SPRÁVNĚ VYPLNĚNO ČÍSLO ÚČTU – VŠE SE VYPLŇUJE ZPRAVA 5. POŠTA BY TAKOVOU POUKÁZKU NEPŘIJALA