PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Praha - 7. prosince 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem České republiky Plánování sociálních služeb ve městě Havlíčkův.
Advertisements

Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí Preventivně informační odbor Policejní prezidium ČR.
Spolupráce se vzdělávacími institucemi. Projekt iYouth – Modely integrace a prevence sociálního vyloučení: podpora migrantské mládeže je spolufinancován.
ECVET v Programu celoživotního učení
Evropský rok dobrovolnictví • Evropský rok dobrovolných činností na podporu aktivního občanství (ERD) je tematickým rokem vyhlášeným pro všechny členské.
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
SPOLUPRÁCE ZDRAVÝCH MĚST A ZDRAVÝCH ŠKOL Chrudim, 17. května 2005.
1 Projekty 7. RP Petra Martináková, MSc RP – chystané výzvy Představení – Petra Martináková, MSc –Finanční manažerka projektu OP VK „Právo do praxe,
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Obsahová stránka předsednictví ČR v Radě EU Ing. Marek Mora, náměstek místopředsedy vlády pro evropské záležitosti, Sekce pro evropské záležitosti Prezentace.
Konference Dobrovolnictví v obci – jak na to? Soběslav, října 2013 Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci -
OMC Pracovní expertní skupina
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role Sekce pro evropské záležitosti Aleš Opatrný Odbor koordinace evropských politik Sekce pro evropské záležitosti.
Další vývoj přiřazování kvalifikací k EQF v České republice Miroslav Kadlec, Praha,
Využívání výsledků programu Leonardo da Vinci v České republice 5. – KVALITA V PROJEKTECH MOBILITY LEONARDO DA VINCI metodika.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro Prevenci a boji proti kriminalitě Číslo projektu: HOME/2010/ISEC/FP/C2/ PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ.
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
Příprava předsednictví České republiky v Radě EU (zapojení podnikatelského sektoru) Leden 2008 Příprava předsednictví České republiky v Radě EU (zapojení.
Mgr. Štěpánka Vojtěchovská
Projekt sociálně-ekonomický rozvoj Hradce Kralové VNG-GST-projekt ve spolupráci měst Hradec Kralové (CZ) aArnhem (NL) Mezinárodní konference Praha, 16.
Vzpomínka k mezinárodnímu dni BOZP a informace k aktivitám Evropské agentury pro BOZP v roce 2007 RNDr. Sedlák, ředitel odboru bezpečnosti práce a pracovního.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Strana 1 Projekt Reflex Flexibilní odborníci ve společnosti znalostí Nové požadavky na terciární vzdělávání v Evropě Jan Koucký Středisko vzdělávací politiky.
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Jak připravit town- twinningový projekt v rámci programu Evropa pro občany Gabriela Hermannová Svaz měst a obcí ČR.
Jak připravit town- twinningový projekt v rámci programu Evropa pro občany Gabriela Hermannová.
”Národní tým expertů ” Dům zahraniční spolupráce Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Praha bezpečně online projekty prevence elektronického násilí a kyberkriminality páchané na dětech a dětmi Modelový příklad pro II. videokonferenci.
Aktivním přístupem ke změně v SVL města Litvínova CZ /0.0/0.0/15_042/
Tento projekt je spolufinancován Evropským fondem pro regionální rozvoj, státním rozpočtem České republiky a státním rozpočtem Slovenské republiky Metodické.
Péče o pacienty s cerebrovaskulárním onemocněním v ČR.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji a jeho návaznost na plány komunitní plány na místní úrovni setkání k zahájení tvorby Komunitního.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
TŘINÁCTÉ ZASEDÁNÍ Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území Barokní refektář Dominikánského kláštera u sv. Jiljí Jilská 7a, Praha 1.
9/28/20161 ČESKÁ TECHNOLOGICKÁ PLATFORMA PRO POTRAVINY FINANCOVÁNÍ ČINNOSTI Plenární zasedání České technologické platformy pro potraviny Praha, duben.
AKTUÁLNÍ PRIORITY ČESKÉ REPUBLIKY V OBLASTI BOJE PROTI TERORISMU Ivan Langer ministr vnitra.
C O N N E C T I N G B U S I N E S S & T E C H N O L O G Y Seminář č.20 - Příprava lékáren na ePreskripci a poskytování údajů o vydaných LP Roman Slowioczek,
Mezioborovým vzděláváním ke zvýšení bezpečnosti seniorů 29. října 2015 Republikový výbor pro prevenci kriminality.
Možnosti mezinárodní spolupráce v mateřských školách Národní konference Erasmus+/eTwinning 13. – , Zámek Štiřín.
Územní agenda Evropské unie Odbor rozvoje a strategie regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj Staroměstské náměstí Praha 1.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
DOBRÉ PRAXE ÚŘADŮ PRÁCE VYBRANÝCH ZEMÍ EU
ESPON Priorita 4 – projekt ESPONTrain
5. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ února 2017.
Kde jsme a kam jdeme na cestě k digitální ekonomice?
Možnosti využití expertní pomoci JASPERS
QUALITAS PRO PRAXIS 2 Reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_007/
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj
Strategie EU pro Podunají
Úspěchy českého předsednictví v oblasti zdravotnictví
Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje Jablunkovska
Zapojení nestátních neziskových organizací do NRP a NSRR
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
4. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ prosinec.
Datum konání: 5. února 2018 Místo konání: Velké Meziříčí, JUPITER club
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
Transkript prezentace:

PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro Prevenci a boji proti kriminalitě Číslo projektu: HOME/2010/ISEC/FP/C2/4000001469

Projekt GPCCM-REG Základní informace Duben 2011 – červen 2013 Je součástí projektových aktivit Evropské sítě prevence kriminality (EUCPN) http://www.eucpn.org/work-prog/projects.asp Cíle projektu Výběr a vyhodnocení projektů či programů, které nabízejí úspěšná řešení konkrétních komunitních konfliktů v 5 zemích Střední a Východní Evropy (Bulharsko, Česká republika, Maďarsko, Slovensko, Rumunsko) Financování Projekt je spolufinancován z programu ISEC Evropské komise („Prevence a boj proti kriminalitě“)

Projekt GPCCM-REG Základní informace Ministerstvo vnitra Maďarska (odbor evropské spolupráce) Koordinace Policejní prezidium, Bulharská státní policie Ministerstvo vnitra České republiky Partneři projektu Národní zprávy z jednotlivých zemí + doporučení + modelový projektový plán = elektronická publikace Výstupy

Projekt GPCCM-REG Časový rozvrh Duben 2011 - květen 2011: Zahájení činnosti expertní skupiny 6.-7. červen 2011: Dvoudenní tematický seminář, který byl součástí oficiální pracovní agendy maďarského předsednictví EU Červen 2011 - prosinec 2012: Evaluace 3 – 5 projektů jako příkladů dobré praxe v každé z 5 zúčastněných zemí Prosinec 2012 - březen 2013: Dokončování elektronické publikace Březen 2013: Distribuce výstupů projektu 1. Přípravná fáze 2. Tematický seminář 3. Evaluační fáze 4. Editorská práce 5. Distribuce

Projekt GPCCM-REG Časový rozvrh 1. Přípravná fáze duben - květen 2011 2. Tematický seminář 6.-7. června 2011 Ministerstvo vnitra Maďarska podepisuje smlouvu o spolupráci s národními experty - počátek spolupráce expertní skupiny 113 účastníků ze 17 evropských zemí (včetně Norska a Chorvatska) 2 plenární zasedání, 2x5 prezentací 4 pracovní semináře se 4 dílčími tématy – 10 příkladů dobré praxe z 8 zemí (FI, ES, HU, CZ, UK, EE, HR a NL) 2 moderované diskuze u kulatého stolu Diskutovaná témata: Metody řešení konfliktů nabízené restorativní justicí Metody a prostředky komunitního rozvoje Celková spokojenost dotázaných účastníků dosáhla 4,87 (0=nedostatečná – 5=velmi dobrá) V případě zájmu o více informací týkajících se tematického semináře navštivte, prosím, následující webovou stránku EUCPN: http://www.eucpn.org/news/story/?item=39

Projekt GPCCM-REG Časový rozvrh 3.Evaluační fáze červen 2011 - prosinec 2012 4.Editorská práce prosinec 2012 – březen 2013 5.Distribuce březen 2013 Terénní výzkum v lokalitách, kde jsou/byly zvolené projekty realizovány (rozhovory, sběr dat, dokumentace) a vyhodnocení získaných informací podle evaluačních kritérií a projektových plánů vytvořených expertní pracovní skupinou Kompletace národních zpráv Kompletace doporučení Kompletace modelového projektového plánu Výstupy projektu (maximálně 3x v každé zemi) budou členové expertní skupiny distribuovat ve svých zemích v mateřském jazyce: na konferencích, seminářích apod. partnerské organizace budou prezentovat elektronickou publikaci při příležitosti konání relevantních aktivit v účastnických zemích či na webových stránkách s těmito aktivitami souvisejícími

Děkuji Vám za pozornost Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro Prevenci a boji proti kriminalitě Project number: HOME/2010/ISEC/FP/C2/4000001469