všechny animace a obrázky - archiv autora

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
Advertisements

Přehled stavebních materiálů
Izolace proti vodě a zemní vlhkosti (materiály, vlastnosti, použití), technologie provádění, způsoby kontroly těsnosti.
Zdroje uhlovodíků Ropa
Stavebnictví Pozemní stavby HYDROIZOLACE (STA35) Ing. Libor Dubčák.
Kontrolní práce č. 6 ST – 1SD
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Fosilní paliva – Ropa.
Název materiálu: VY_32_INOVACE_18_MATERIÁL HYDROIZOLACE_Z1
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad pěnových plastů a jejich použití.
Chemie pro 9. ročník ZŠ. Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice Autor: Mgr. Ortová Iveta Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název:
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad podlahových krytin, druhy dlažeb.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 02 Anotace.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů materiálů a jejich použití pro tepelné.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky plastů ve stavebnictví. všechny.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky šikmých střech vaznicových.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů fólií k izolaci.
Anotace Tento materiál je součástí tematického celku, který odpovídá ŠVP předmětu Materiály 3. ročníku oboru E/01 Tesařské práce. Slouží pro výuku.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 2. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky střešních plášťů a druhů krytin.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 2. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Digitální učební materiál Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_20-20 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů plastů a jejich použití.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů tepelných izolací a materiálů.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_MARTA_KAFKOVA_PRODEJ_TEXTILNIHO_ZBOZI_TE XTILNI_ZBOZI_PREZENTACE_18 Název školy Střední.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad druhů mazanin, jejich úpravy, lité podlahy.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 25 AnotaceMateriály.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad postupu při provádění hydroizolace.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad podlahových krytin, druhy povlakových podlah.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů maleb, nátěrů, jejich úpravy, nástřiky.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky poruch plochých střech.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých materiálů pro izolace proti.
Brusné prostředky, tmely a plniče
Svlakové dveře CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_TP_14
Nosníky roštové CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_OK_TP_16
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
podlahy CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_16 Ing. Josef Kůra
Prokazování shody, certifikace
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výměna stropních částí
Bozp, první pomoc při úrazu elektrickým proudem
Bourání postupným rozebíráním konstrukcí
VY_32_INOVACE_ Izolace-tep.izolace venkovních sítí.
BOZP při manipulaci s izolačními materiály
Zdroje surovin a jejich obnovitelnost
Ochrana proti škůdcům CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_PB_ZP_04
Základní tesařské konstrukce-spojení sedlem
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
VY_32_INOVACE_ Izolace-zákl. informace.
Výpočet spotřeby materiálu Porotherm
Betonování plošných základů – pracovní postup
Měřítko a orientace výkresů
Montáž okapů A svodů CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_TP_19
Povrchové úpravy vnějších omítek
Další způsoby izolací proti zemní vlhkosti
AUTOR: Mgr.DANUŠE LEBDUŠKOVÁ
Dopravní prostředky pro vodorovnou dopravu
Poruchy stropů a kleneb
Opravy kleneb CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_PB_ZP_05
věšadlo CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_OK_TP_18 Ing. Josef Kůra
Obklady vnější CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_15
Řešení cihelných vazeb porotherm
Nástavba se zvedáním střešní konstrukce
Bednění základového pasu a patky
Autor: Olga Kociánová Datum (období): září 2011 Ročník: 5
Ploché střechy dvouplášťové
Transkript prezentace:

všechny animace a obrázky - archiv autora Živičné materiály Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0762 Číslo materiálu VY_32_INOVACE_MA_TP_02 Název školy Střední odborné učiliště a Středisko praktického vyučování s.r.o., Zádveřice č. 5, Zádveřice –Raková, 763 12 Autor Ing. Josef Kůra Tematický celek Materiály pro tesařské práce Ročník 3. Ročník Datum tvorby září 2012 Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky živičných materiálů ve stavebnictví. všechny animace a obrázky - archiv autora

Živičné materiály Jsou základním materiálem pro hydroizolace. Jsou odolné chemikáliím, jsou lepivé, ve vodě se nerozpouští. Živičné materiály dělíme: Přírodní asfalty – jsou velmi drahé, u nás se nenachází, mají velkou trvanlivost, v kusech se vyskytují v Mrtvém moři Umělé asfalty – vyrábí se destilací ropy, nazývají se také petrolejové Dehty – mají menší trvanlivost než asfalt, vyrábí se tepelným rozkladem uhlí Asfaltová silnice

Živičné materiály Živičné materiály – se zpracovávají tepelně. Zahřívání musí být pozvolné, při prudkém zahřátí by mohlo dojít k výbuchu, případně by asfalt vzkypěl nebo by došlo ke vznícení par. Asfalty měknou při 100°C, dehty už při 20°C. Asfalt nanášíme litím, nástřikem, nátěrem.

Živičné materiály Asfaltové nátěry penetrační Rychleschnoucí nátěr Neizolují proti vodě, pouze na podklad přilnou a připraví k izolaci PENETRAL, PENETRA PENETRAL

Živičné materiály Gumoasfaltový lak Zabraňuje pronikání vody Zabraňuje korozi kovových konstrukcí Tedy používá se k nátěrům zdiva, betonu, kovových konstrukcí DenBit BR-ALP Asfaltový ochranný nátěr Používá se k opravě střešní lepenkové krytiny K izolačním nátěrům proti vlhkosti zdiva, betonu, ocelovým konstrukcím DenBit DISPER DN

Živičné materiály Asfaltové pásy Povrchy jsou oboustranné asfaltové, popřípadě jednostranné, posypané Pásy se vyrábí různé – s lepenkou, folií, textilií, skleněnými tkaninami IPA – nejpoužívanější, na střešní krytiny nebo proti zemní vlhkosti a vodě. Pásy se kladou s 10 cm přeložením, přitaví se k podkladu Asfaltový lak reflexní Používá se jako ochranný nátěr omítky, betonu, ocelových konstrukcí Má stříbrnou barvu REFLEXOL

Živičné materiály Bonnský šindel Nejlevnější střešní krytina Je to oboustranný asfaltový pás s jednou stranou posypanou pískem Pásy se přitloukají k bednění, k sobě se přilepí působením slunka

Zodpovězte následující otázky: Odpovědi: Živičné materiály Zodpovězte následující otázky: Odpovědi: Jak se dělí živičné materiály? Při jaké teplotě měkne asfalt? Jaký je nejznámější asfaltový pás? Jaké využití má bonnský šindel? Přírodní asfalty, umělé asfalty, dehty Při teplotě okolo 100°C IPA Střešní krytina. Použité zdroje: archiv autora