Šance pro kralupskou turistiku

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zahraniční obchod Platební podmínky.
Advertisements

PPP a klasická veřejná zakázka
Podpořte i Vy kralupskou turistiku
Základní pravidla při finančním investování, rentabilita, riziko, likvidita Zdeněk Jelínek.
Kudy vlastně putují peníze
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Investování II (podílové fondy) Základy ekonomiky a účetnictví – 9
Projekt na podporu malých a středních podnikatelů
Platební karty Podstata Embosované a čipové karty Debetní karty
Ekonomická gramotnost
OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
výběr jazyka, ve kterém budeme registrovat.
O co se jedná? Státu trvá 3 – 6 měsíce než DPH vrátí Často vrácení předchází finanční kontroly atd. Exportérům a firmám nárokujícím si velké odpočty DPH.
Seminář pracovní parta Zisk účastníka. Zisk z účasti na projektu 1. možnost získání práce (původně až na 1 rok a vydělat si min. cca 140 tis.) 2. dovednosti.
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy.
Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji.
Vkladové služby.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Šance pro kralupskou turistiku Lyoness – turistika Kralupy.
ERASMUS.  Obor předškolní pedagogika je vyučován pod Fakultou sociálních studií (Department of Social Education) v malebném městě Odense  V závislosti.
Nadacepartnerstvi.cz Greenways.cz Co potřebuje cyklista ve městě Bike Brno, Juraj Flamik Vážený pane řediteli…
Přijď království tvé… Kam?. Mnoho knih na téma manželství, výchova dětí Nakládání s majetkem je „Časovaná bomba“ v církvi i ve společnosti.
NOVÝ PŘÍBĚH pro STARÝ ZÁMEK. PODPORUJÍ NÁS Připojte se k nám a podpořte pilotní projekt Aby se zámek Kácov neskácel.
Z každého nákupu peníze zpět.
Vaše budoucnost s FM GROUP
3. Vzdělávání knihovníků, semináře, porady Pardubice Zuzana Hájková Zlata Houšková.
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Jen málo lidí si uvědomuje, jak důležitá v podnikání je dobrá nálada a pozitivní atmosféra kolem Vás.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Školení příjemců Phare 2003 RLZ Finanční zprávy Ing. Kateřina Auerveková NVF Praha.
Podpora procesu transformace pobytových sociálních služeb v MSK Úvodní konference k projektu Sanatoria Klimkovice.
Naše společenství vzniklo jako reakce na neuspokojivou situaci ve státě, jako je…… Nezaměstnanost Zdražování produktů, služeb a energií Konkurenční nevyváženost.
Vazby OTE na poskytovatele regulační energie a ČEPS. Role poskytnuté regulační energie při zúčtování odchylek. Operátor trhu s elektřinou a.s. AEM
…u nás v Hradci Králové…. …je krásně… ale!!!... …nesmí padat sníh !!! …
Witam na prezentace Layoness. Chci vám ukázat jakým způsobem můžete dostavat peníze spět z vaších nákupů.
Úkol na příští seminář: Pro vybranou NNO: Vybrat nejvhodnější fundraisingové metody Sestavit seznam vhodných zdrojů Specifikovat okruh dárců Zpracovat.
Pharma Factoring Factoring České spořitelny, a.s.
RENESANCE? pojmy – dojmy - názory Armáda a druhý dech českého zbrojního průmyslu 181. Žofínské fórum Petr Novák.
ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ICT ve výuce OZNAČENÍ MATERIÁLU:VY_32_INOVACE_EKO_93 ROČNÍK: 4. VZDĚLÁVACÍ OBOR:65-42-M/01 HOTELNICTVÍ.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
Sdružení rodičů při MŠ Sluníčko. Proč sdružení rodičů  MŠ spravuje finanční prostředky určené pouze na předškolní vzdělávání  MŠ nemůže spravovat finanční.
ZÁSADY TRANSFORMACE ZDRAVOTNÍCH POJIŠŤOVEN Praha,
TarifSMLL+XLXXL Měsíční paušály300 Kč450 Kč650 Kč950 Kč2000 Kč3 900 Kč Volné minuty neomezené V rámci o25,605,00 4,003,000 Ostatní sítě v ČR5,605,00.
Ing. Veronika Dostálková MBA BANKOVNÍ PRODUKTY Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Měnové právo II 12. dubna 2017 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
American Diamond Traders inc.
TICKET RESTAURANT® CARD
Ing. Veronika Dostálková MBA
ANGELBANK.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová
BANKA.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost - Platit se dá i jinak než penězi.
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Mgr. Josef Smékal Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
HYPOTÉKY Odesílání obchodů na zpracování před konce roku 2015
K PŘIVÍTÁNÍ V DOSPĚLOSTI RYCHLOKURZ JAKO DÁREK
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Rodinný rozpočet Autor: Pavla.
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Třídní schůzky
Transkript prezentace:

Šance pro kralupskou turistiku Lyoness – turistika Kralupy

Získání financí pro naší činnost Zapojte se i Vy do nákupního systému Lyoness, který nám umožňuje získávání finančních prostředků pro naší činnost (akce, základna, ….). Systém Lyoness pomocí zpětných náhrad při nákupech u nasmlouvaných partnerů přinese zpět finance Vám i nám. Jak to funguje : Registraci Vám zabezpečí a zaplatí kralupská turistika.   Vy nakoupíte - na Vaše Lyoness konto (těm kteří jsou zaregistrováni) se načte 1 či 2 % ceny nákupu – (ti co nechtějí být registrováni to můžou řešit přes turistiku) a do kralupské turistiky plyne 2 x 0,5 % (jako dvěma pozicím nad Vámi). Je zřejmé, že pokud se tím nechcete více zabývat, tak z toho nemůžete zbohatnout, ale právě z finančních „drobečků“ lze při zapojení členské základny získat poměrně slušné finanční prostředky.

Jak na to – způsob získání peněz zpět Pomocí karty Lyoness Pomocí poukázek do obchodů Potvrzení při platbě

Lyoness v Kralupech n.Vlt. Prozatím jsou tito smluvní partneři : Tesco (platba poukázkami v hodnotách 100,- / 200,- / 500,-) platí se s nimi jako klasickými penězi. Barsini - Žižkova ulice - při platbě dáte kartu Lyoness a vše se načte přes systém. Stav invest (střešní systémy a okna) - potvrzení o platbě a kopie faktury. Montáž suchých staveb (Zlončice) - sádrokartony, stropy, podhledy, ……….. - potvrzení o platbě

Významní partneři Lyoness platba poukázkami platba poukázkami Platba v hotovosti či kartou a načtení pomocí Lyoness karty platba poukázkami

Další partneři Lyoness Kompletní seznam partnerů, včetně regionálních a místních + mnoho informací, které by Vás mohli zajímat najdete na www.lyoness.cz

A co teď ? Snad se podařilo objasnit záměr vedení kralupské turistiky, jak získat finanční prostředky. Zapojením všech se může podařit posunout kralupskou turistiku o trochu dál a jen nečekat, kdo nám co dá.

pro „Tvé“ řešení či případné dotazy. Na závěr Výbor KČT Kralupy se domnívá, že zapojit se svojí malou částí může skutečně každý, ať již přímo, či přes turistiku jestliže nebude přímo v Lyoness. Finance se opravdu těžko shánějí – ať již podpora od města, přes sponzory, přes KČT či ATOM, nebo prostřednictvím grantů. Takto si alespoň trochu můžeme pomoci sami. Bylo dohodnuto, že je vhodné zapojit kompletní členskou základnu. Kdo se nebude chtít podílet – nemusí, ale opravdu by to bylo vhodné a korektní vůči všem, kteří se pokouší finanční prostředky sehnat. Kontaktuj tedy Zdeňka Vejrostu (736506821 či vejrost.ovi@tiscali.cz ) pro „Tvé“ řešení či případné dotazy.