Rockabilly-psychobilly krnovská kapela

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Luboš „Dědek“ Hnát © 2014 Rockový svět
Advertisements

Vývoj populární hudby v letech
Naše třída od 1. do 7..
POČÁTKY HUDEBNÍCH DĚJIN U NÁS
Co je estetika?  věda o podstatě a formách tvorby podle zákonů krásy  základ osvojení světa jako tvůrčí,cílevědomé činnosti lidí-estetické osvojování.
Kytarový post-punk / experimental rock. Historie  První hoře vzniklo roku 1998 v Jičíně na troskách místních punkových kapel. Průměrný věk skupiny byl.
JAK DOSÁHNOUT ZASLÍBENÍ... Jozue 14:5 Synové Izraele udělali, co Hospodin přikázal Mojžíšovi, a rozdělili si zem.6 Synové Judovi přišli v Gilgalu za.
USA jako kolébka jazzu a moderní populární hudby
Barbora Málková Hudební výchova ZŠ Dr. Malíka Chrudim © 2011
obsah O kapeleAlba a ukázkyFotogalerie o kapele obsahdalší Vypsaná fixa je pardubická hudební skupina mající základ své hudby v punku, ale obohaceném.
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
VÝVOJ ČESKÉ POPULÁRNÍ HUDBY
Prezentace projektu „ CAVE BEAT 2012 “ mezinárodní hudební festival v jeskyních Jeskynní tep o.s. Správa jeskyní ČR Správa CHKO Moravský kras.
PROM Ě NY V HUDB Ě aneb HUDENÍ „ Ž ÁNRY“ & „STYLY“
Nyní má kapela čtyři členy.
HUDBA DOZNÍVÁ HUDBA DOZNÍVÁ, K TOBĚ PŘICHÁZÍM, CHCI JEN TEBE ZNÁT,
V Českém Slezsku, zbývající část zabírá sever Moravy. Na jihu Zlínský kraj, na západě Olomoucký kraj, na severu s polskými vojvodstvími.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
VÝZNAMNÁ SOUČÁST MODERNÍ POPULÁRNÍ HUDBY
Základní vzdělávání – Člověk a umění – Hudební výchova
Populární hudba ve světě v letech
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Když víru máš. Noc je v modlitbách, strach, že nás nebe neslyší. V srdcích píseň nadějí, tak plynul život náš. Už necítíme strach i když je nouze nejvyšší,
hrající široké spektrum žánrů pro pobavení posluchačů každého věku
Martin Dvořáček kvarta 2014/2015
VY_32_INOVACE_3D.9.12 Autor: Kateřina Vyčichlová Projekt Škola do života CZ.1.07/1.4.00/ Dějepis, 9. třída ZŠ Základní škola Kutná Hora, Kremnická.
VYHLÍDKOVÝ LET
50.1 Moravskoslezský kraj – poznáš jeho dominanty?
Moravskoslezský kraj.
Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Čechomor.
ROK Sam. Suzanne Vega, Olomouc Jasná páka v Krnově.
Číslo: : VY_32_INOVACE_18_07 (20) Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze do škol, CZ.1.07/1.4.00/ Název:
Vývoj domácí populární hudby po roce 1970
THE BEATLES. The Beatles Brouci=Anglická rokenrolová kapela z Liverpoolu Brouci=Anglická rokenrolová kapela z LiverpooluAnglickárokenrolováLiverpooluAnglickárokenrolováLiverpoolu.
Albert Weis Albert Weis. HLAVNÍ MENU Úvodní stranaKde je? PamátkyNa dovolenou? FotogalerieKonec.
Hudba doznívá, k Tobě přicházím, chci jen Tebe znát
Jazz.
Vrch Cvilín s kostelem Panny Marie Sedmibolestné a rozhlednou tvoří výraznou dominantu města Krnova. Místo je osídleno již od.
Mandrage Plzeňská skupina Mandrage se skládá z pěti kluků:Víťa Starý, Pepa Bolan, Coopi Michal , Frantiček Bořík a Mates Vorda. Oficiální vznik této.
Česká country.
Anotace Prezentace seznámí žáky s vývojem českého big beatu a s jeho interprety. Uvědomí si jeho návaznost na světovou hudbu. V průběhu si nově získané.
Hudbasse, s. r. o. No music = no life. No music = no life … už žádný promeškaný koncert Hlavní nabídka: Pop Rock Metal Hip – Hop Elektronická hudba.
N ÁZEV ŠKOLY : Z ÁKLADNÍ ŠKOLA N ETVOŘICE A UTOR : M GR. L UDMILA V ODEHNALOVÁ N ÁZEV : VY_32_INOVACE_13_ Č. PROJEKTU : OP VK 1.4 T ÉMA : 90. LÉTA V ČESKÉ.
ZÁKLADNÍ KAMENY DUCHOVNÍHO ŽIVOTA II. CHVÁLA A UCTÍVÁNÍ.
1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Magda Hrstková. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_29_13_HV8_Skála AUTOR: Mgr. Aleš Skála Základní škola Libina, příspěvková organizace, Libina.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Leon Hahn NÁZEV:VY_32_INOVACE_17:Hudební výchova 9.ročník TÉMA: konec 80. let ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/
K-Pop.
Swing Rebeka vitová.
Název školy: Základní škola Netvořice
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Můj koníček Marek Osoba.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
NOC JE V MODLITBÁCH, STRACH, ŽE NÁS NEBE NESLYŠÍ
Michal Brabec.
Kapela, které nesmí chybět na Vašich akcích
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 19/19
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Příbor, Dukelská 1346, příspěvková org.
MUZIKANTI.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Financováno z prostředků ESF a státního rozpočtu ČR
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Transkript prezentace:

Rockabilly-psychobilly krnovská kapela Rockin´Jackals 2015 Rockabilly-psychobilly krnovská kapela https://www.facebook.com/rockinjackals

Rockin´Jackals Poslechni si písně: Daniela Polášková – zpěv Filip Šnirch - kytara, zpěv Matyáš Jouza – basa Aleš Bažo – bicí Rockin' Jackals je začínající čtyřčlenná rockabilly/psychobilly kapela z Krnova, hrající od roku 2014. Rockabilly je jeden z nejstarších stylů rokenrolové hudby, který se však hraje dodnes. Za tu dobu prošel různými úpravami. V 80. letech byl ovlivněn punkem, z čehož vzniklo psychobilly a Rockin´ Jackals balancují někde mezi těmito styly. Poslechni si písně: http://bandzone.cz/rockinjackals https://soundcloud.com/rockin-jackals

Koncerty 2015 23.-26.7.2015 festival Pelhřimovy 2015 http://www.fullmoonzine.cz/clanky/pelhrimovy-vandrgraund-wonderground-votvirak-2015 12.9.2015 Africa pub Bruntál 3.10. 2015 Hospoda Pod Obrazem Krnov 24.10.2015 Zlaté Hory 30.10.2015 Hradec nad Moravicí 7.11.2015 Kofola music club Krnov 12.12.2015 Bruntál Africa pub

Pelhřimovy >Vandrgraund/Wonderground/Votvírák 2015 28.07.2015 Subjektivně-objektivní plkání z festivalu, který nedělá rozdíl mezi organizátorem, umělcem a návštěvníkem, je bez vstupného (dobrovolné), honorářů, sponzorů, v kraji bez vody a elektřiny a v náručí s přírodou. Vítejte. Zatímco první rok těžil z daru Bratrů Orffů, letos přispívali účastníci (dobrovolně) sami, do programu se zapojilo i Radio Wave. Čtvrteční program měl na starosti Radim a odvedl skvělou práci, jak psychobilní Rockin Jackals (první koncert), tak elektroničtí Creaticity a Killiekrankie z Opavy bavili. Byť festival občas působí chaoticky, maká se na něm takřka po celý rok, podílí se na něm spousta lidí a v podstatě je jedno, co kdo dělá, neboť každá (ne)drobnost zapadá do skládačky. Že se občas něco nepovede, se prostě stává a patří to ke koloritu. Není to byznys, dělá se pro radost a pro druhé. Bratru Orffovi to zase vyšlo, za což jsme rádi, samozřejmě. Nelze přenést a přinést všechny zážitky, které těch několik dnů přinesly – Pelhřimovy 2015 udělaly (opět) můj život lepším, smysluplnějším, šťastnějším. A snad nejen můj. Pelhřimovy 2015, 23. 7. - 26. 7. 2015 Pelhřimovy, Slezské Rudoltice Vašek Müller

Vystoupení v Hospodě Pod Obrazem Krnov

Kofola Music Club 7.11.2015