PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POPIS AREÁLU Ubytování představuje 12 rodinných dvojdomků vždy se sedmi 2 až 3 lůžkovými byty přístupnými vchodem situovaným do středu areálu. Každý byt.
Advertisements

SLUNÍČKO Domov pro seniory.
Sociální zabezpečení 4. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
Sociální služby SOZ.
ŘÍČANSKÝ DENNÍ STACIONÁŘ. Proč stacionář ? ► Slušnost, úcta ke stáří i nemoci a demografický vývoj společnosti nás nutí přemýšlet a rozšiřovat kapacity.
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Azylový dům pro rodiny s dětmi
Tak v tomto objektu pracujeme
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Náš domov. Pojďte s námi na prohlídku Bezbariérový vstupVede k hlavnímu vchodu.
Zákon o sociálních službách
DENNÍ STACIONÁŘ OLGA.
Procházka Geriatrickým centrem Týniště nad Orlicí.
Pokus Jen tak Městská charita České Budějovice. Mnozí dělají charitu, my jsme CHARITA Nestátní nezisková církevní organizace Součást Charity ČR, mezinárodní.
DOMOV PRO SENIORY Reynkova 3643, Havlíčkův Brod
CENTRUM SOCIÁLNÍ REHABILITACE Diakonie Dubá. Kdo jsme? jsme pobytové zařízení pro lidi se zdravotním postižením se sídlem v Dubé (okres Česká Lípa) provozovatelem.
Sociální služba – domov pro seniory
1 Domov Duha, p.o. Hřbitovní č Nový Jičín Sociální služba – domov pro osoby se zdravotním postižením Domov Duha, p.o. Hřbitovní č
SOCIÁLNÍ SLUŽBY V ČR.
Obor: Sociální práce se zdravotnickým profilem
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
Domov pro osoby se zdravotním postižením v Horním Benešově
Materiálně-technický standard v sociálních službách Eva Capicarová.
Městský ústav sociálních služeb Chomutov příspěvková organizace města Chomutova Poskytované služby  stravovací a ubytovací služby  zdravotnická péče.
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA.  Kdo je naše cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Jaké pokoje nabízíme  Jaké aktivity nabízíme.
Možnosti obce při zajišťování sociálních služeb pro duševně nemocné Mgr. Zuzana Domesová, poslankyně PSP ČR, místostatostka města Hodonína Brno,
Domov seniorů T.G.M. Beroun Poskytování sociálních služeb Příspěvková organizace Pod Studánkou Beroun Zpracoval: Marek Paclt.
Domov pro seniory Chotěboř. Z historie  Město Chotěboř již několik let uvažuje o výstavbě zařízení pro seniory.  Původní záměr výstavby domu s pečovatelskou.
Na Liščině 2 Ostrava - Hrušov ÚMOb Slezská Ostrava odbor sociálních věcí oddělení sociálních služeb.
Dávky SSP, pomoci v hmotné nouzi a příspěvek na péči.
Nové Zámky – poskytovatel sociálních služeb, příspěvková organizace.
Příspěvek na péči MUDr. Jarmila Lamková MUDr. Jarmila Lamková Ministerstvo práce a sociálních věci, Ministerstvo práce a sociálních věci, odbor posudkové.
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
Domovy se zvláštním režimem. poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu:  chronického duševního onemocnění  závislosti.
Domov se zvláštním režimem.  Cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Pokoje  Aktivity  Fakultativní služby  Zprostředkovávané.
DOP-HC s.r.o. Dům ošetřovatelské péče – Home Care Dolní Rychnov Prezentuje: MSc. Magdaléna Radošová Scholzová, MBA
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA.
Domov důchodců Dubí, příspěvková organizace Na Výšině 494 a Ruská 130.
Nové Zámky – poskytovatel sociálních služeb, příspěvková organizace.
Humanitární sdružení PERSPEKTIVA. Působnost organizace  HS Perspektiva poskytuje služby cílové skupině již 10 let  Sociální rehabilitaci od
Nízkoprahová zařízení pro děti a mládež. poskytují ambulantní, popřípadě terénní služby dětem ve věku od 6 do 26 let ohroženým společensky nežádoucími.
Domovy pro seniory. se poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou.
Domy na půli cesty. pobytové služby zpravidla pro osoby do 26 let věku, které po dosažení zletilosti opouštějí školská zařízení pro výkon ústavní nebo.
DOMOV PRO SENIORY.  Cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Pokoje  Aktivity  Fakultativní služby  Zprostředkovávané.
 Zřizovatel: Ústecký kraj (od )  Adresa: Za Humny 580, Trmice  Vznik: 1991 (jako příspěvková organizace Statutárního města Ústí nad Labem..v.
Odlehčovací služby. terénní, ambulantní nebo pobytové služby poskytované osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění.
Pracoviště ošetřovatelské péče s.r.o. Hana Pekárková Pracoviště pečovatelské péče, o.p.s. Andrea Turková Komparace domácí zdravotní péče a pečovatelské.
Denní stacionáře.
Obec Křinice Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt
Ostružno - Prachovské skály
Pečovatelská služba.
Domov pro osoby se zdravotním postižením ZBOROVICE
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
Aktivní senior v České Skalici.
Domov se zvláštním režimem
Týdenní stacionáře.
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
Domov sv. Markéty pro matky s dětmi v tísni Oblastní Charita Brno.
Domov se zvláštním režimem
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA
Domov se zvláštním režimem
Azylový dům pro rodiny s dětmi
Náš domov.
§ 49 Domovy pro seniory. V domovech pro seniory se poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
„Nad konáním dobra není třeba uvažovat“
Transkript prezentace:

PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY

Obsah Cílová skupina Kde se nacházíme Co poskytujeme Objekty areálu Pokoje Aktivity Fakultativní služby Zprostředkovávané služby Lékaři Platba za ubytování a stravu Platba za ošetřovatelskou péči Fotografie Jak se k nám dostanete Adresa a kontakty

Kdo je naše cílová skupina Senioři ve věku 60 a více let, kteří se ocitli v nepříznivé sociální situaci z důvodu věku nebo zdravotního stavu, mají sníženou soběstačnost a vyžadují pravidelnou pomoc, kterou jim nemůže zajistit rodina a blízké okolí.

Kde se nacházíme Domov Hrubá Voda leží 20 km severovýchodně od Olomouce v údolí řeky Bystřice uprostřed lesního komplexu. Hrubá Voda

Co poskytujeme Ubytování Stravování Ošetřovatelskou péči Rehabilitaci

Objekty areálu Hlavní budova Domeček Součástí je velká zahrada s letním posezením. Kapacita služby je 75 lůžek. Zařízení je bezbariérové.

Jaké pokoje Nabízíme Dvoulůžkové pokoje Třílůžkový pokoj Hlavní budova Domeček Dvoulůžkové pokoje Třílůžkový pokoj Dvoulůžkové pokoje

Jaké aktivity nabízíme Ranní rozcvička Ergoterapie Canisterapie Bohoslužby Filmový klub Kulturní akce

Jaké aktivity nabízíme Kavárna Pečení Společenské hry Opékání Výlety Sportovní hry

Jaké fakultativní služby nabízíme Elektrická energie za vlastní elektrospotřebiče Doprava služebním autem

Ordinující lékaři Praktický lékař Psychiatr Ortoped Gynekolog Diabetolog Neurolog Urolog Logoped Expresivní terapeut

Jaké služby Zprostředkováváme Kadeřnice Pedikérka

Úhrada za ubytování a stravu Kč/den Strava Celkem Kč/měsíc Hlavní budova Dvoulůžkový pokoj 170 10200 Třílůžkový pokoj 155 9750 Domeček

Úhrada za ošetřovatelskou péči Ošetřovatelskou péči si hradí uživatel z přiznaného příspěvku na péči. IV. stupeň III. stupeň 13200,- II. stupeň 8800,- I. stupeň 4400,- 880,-

KULTURNÍ MÍSTNOST

CHODBA

POKOJ

JÍDELNA

REHABILITAČNÍ MÍSTNOST

Jak se k nám dostanete autem směrem od Olomouce přes Velkou Bystřici, Mariánské Údolí a Hlubočky vlakem z Olomouce nebo Moravského Berouna, vystoupit na zastávce s názvem „Hlubočky“ a pěšky dojít 1,5 km po silnici autobusem z Olomouce, vystoupit na zastávce s názvem „Domov Hrubá Voda“

Adresa a kontakty Domov Hrubá Voda Hrubá Voda 11, 783 61,Hlubočky pevná: 585 359 030 mobil: 727 943 530 585 359 262 info@ddhrubavoda.cz www.ddhrubavoda.cz

citát „Dbejme, aby nám stáří neudělalo také vrásky na duši, když je dělá na tváři.“ Michel de Montaigne Děkujeme za pozornost