ŠABOLONA OBCHODNÍHO DOPISU

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuková centra Projekt č. CZ.1.07/1.1.03/
Advertisements

Normalizovaná úprava obchodního dopisu
© Letohradské soukromé gymnázium o.p.s. Projekt č. CZ.1.07/1.1.03/ Výuková centra © Letohradské soukromé gymnázium o.p.s.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Obor: H/01 Kuchař-číšník
Hlášení změn v rámci projektů PRV Eva Šípová, MAS Labské skály – březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Fiktivní firma.
Založení a vznik Fiktivní firmy
STRUKTURA OBCHODNÍHO DOPISU
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
UČÍME SE PODNIKAT Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
Učíme se podnikat Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
Právní procesy. Právní řád Předpisy zákonné –Ústava –Ústavní zákony –Zákony –Zákonná opatření Předpisy prováděcí –Vládní nařízení –Vyhlášky –Vyhlášky.
Podnikání VY_32_INOVACE_ Podnikání - je založeno na podnikatelském záměru s cílem dosažení maximálního zisku - podnikatelský záměr = nápad.
Adresy odesilatele v obchodní korespondenci
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK227.
Záhlaví obchodního dopisu
Struktura obchodního dopisu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Psaní odvolacích údajů v předtiscích
Obchodní dopisy Střední odborná škola Otrokovice
Obchodní písemnosti Obchodní písemnosti Ing. Ludmila FRIDRICHOVÁ, Ph.D. Materiály vznikly za podpory grantu FRVŠ 3102/2006.
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Podnikání Ing. Vojtěch Jindra
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK241.
Workshop profesního poradenství pro neslyšící v rámci projektu OPPA „Zvládneme to sami!“ Podnikatelské minimum Podnikatelská myšlenka / Podnikatelský.
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
FAKTURA "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vaňková, Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné na
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Obchodní společnosti Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK224.
ČVUT v Praze, Fakulta stavební Podnikání ve stavebnictví 126 EMM – Ekonomika a management Zimní semestr 2010 / 2011 Ing.Zdeněk Burda
Právní procesy.
Václav Novák Mikroregiony kraje Vysočina Václav Novák.
Struktura obchodní smlouvy a obchodního dopisu
OBCHODNÍ DOPIS - požadavky:
2. Zvolte právní formu Vašeho podnikání Pracovní úkol č. 5: A) - vyhledejte na internetu pojmy FO a PO a objasněte rozdíl mezi nimi. B) - co je právní.
Příprava šablon obchodní korespondence
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_PRA_313 Ročník: 1. Vzdělávací obor:
Právní možnosti při zakládání firemního zastoupení v SRN Prof. Dr. Arsène Verny, M.E.S. Advokát v ČR a SRN Sdružení českých podniků v Německu.
Ivana Francová, SOU Liběchov
Komanditní společnost
1. Zvolte předmět podnikání Zdůvodněte výběr – přesně určete podle přílohy Živnostenského zákona * - Při zvažování a hledání předmětu podnikání.
Ing. Veronika Dostálková MBA PODNIKÁNÍ - ÚVOD Podnik a podnikání 3. ročník Srpen 2012.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji. DŮLEŽITÉ INFORMACE K EKONOMICKÉ STRÁNCE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Zdena Rojíková Název materiálu: VY_32_INOVACE_9_PISEMNA_A_ELEKTRONICKA_KOMUNIKACE_07.
Začínáme podnikat aneb podnikatelský plán v praxi Lucie Vaigertová Střední škola KNIH, o.p.s.
Obchodní společnosti. veřejná obchodní společnost veřejná obchodní společnost komanditní společnost komanditní společnost společnost s ručením omezeným.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 7 Autor: Bc. Pavel Šiktanc MS WORD 2010 – záhlaví a zápatí Co se všechno naučíme??? Jak vkládat.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_9_INOVACE_EKO31 Název.
Christian Blatchford Právní aspekty investování a podnikání v Etiopské federativní demokratické republice.
OSOBNÍ DOPIS OBČANA INSTITUCÍM
Struktura obchodní faktury
ODVOLACÍ ÚDAJE V ÚŘEDNÍCH DOPISECH
Obor podnikání, název a umístění firmy
OBCHODNÍ REJSTŘÍK = veřejný seznam, do kterého se zapisují zákonem stanovené údaje týkající se podnikatelů. Je veden soudem k tomu určeným zvláštním předpisem.
Výchova k občanství 9.ročník
Postup při zřizování obchodní společnosti
Autor: Ing. Alice Horáčková
Městské lesy Valašské Klobouky s. r. o.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
NÁLEŽITOSTI OBCHODNÍHO DOPISU 1
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
NÁLEŽITOSTI OBCHODNÍHO DOPISU 2
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Transkript prezentace:

ŠABOLONA OBCHODNÍHO DOPISU ZÁHLAVÍ A ZÁPATÍ

OBCHODNÍ ZÁKONÍK 1.1.2001 NA OBCHODNÍCH PÍSEMNOSTECH PODNIKU MUSÍ BÝT NÁZEV SÍDLO IDENTIFIKAČNÍ ČÍSLO – IČ ZÁPIS V ŽIVNOSTENSKÉM REJSTŘÍKU, NEBO V OBCHODNÍM REJSTŘÍKU

ZÁHLAVÍ DOPISU LOGO NÁZEV PODNIKU NEMAKO PRÁVNÍ FORMA PODNIKÁNÍ a. s., s. r. o. PŘEDMĚT ČINNOSTI PŘESNÁ ADRESA

ZÁPATÍ DOPISU SÍDLO PODNIKU - nemusí být totožné s adresou v záhlaví REGISTRACE V OBCHODNÍM, ŽIVNOSTENSKÉM REJSTŘÍKU – číslo jednací BANKA, JEJÍ POBOČKA, ČÍSLO ÚČTU TELEFON, FAX, MOBIL, E-MAIL WEBOVÉ STRÁNKY IDENTIFIKAČNÍ A DAŇOVÉ IDENTIF. ČÍSLO

ŠABLONA PEKÁRNA ROHLÍČEK, a. s. 514 01 JILEMNICE Záhlaví Zápatí

ŠABLONA A ODVOLACÍ ÚDAJE DO ŠABLONY JE MOŽNÉ NATISKNOUT I ODVOLACÍ ÚDAJE URYCHLUJE PSANÍ RYCHLÉ KONTAKTY – DODAVATEL - ODBĚRATEL

PŘÍKLAD