Bilaterální spolupráce mezi ČR a donorskými zeměmi

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Advertisements

OČIMA ŽEN Projekt OČIMA ŽEN je podpořen z programu „Fondu pro nestátní neziskové organizace“. Program „Fond pro nestátní neziskové organizace“, jež je.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
1 Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Strukturální fondy na MŠMT Setkání českých technologických platforem
H. Hanžlová AKTION Česká republika – Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Katarína Matusová.
Švýcarský program finanční pomoci k zmírnění hospodářských a sociálních nerovností v rozšířené Evropské unii Swiss Contribution David Stoklasa, Kancelář.
Krajská správa ČSÚ v Plzni | Slovanská alej 36, Plzeň | Miloslav Chlad CIZINCI V ČR A PLZEŇSKÉM KRAJI Tisková konference, Plzeň,
Rizika, specifikace administrace na konci programového období ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Mgr. Jan Veselský, specialista pro absorpční kapacitu DSO ORP Příbram.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
Úsek prevence Odbor speciálního vzdělávání, prevence a institucionální výchovy.
Projekt střední školy stavební Jihlava Partneři: Vysočina Education Romsdal Videregående skole Godalen Videregående skole.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Kotlíkové dotace - úvod Mgr. Vanda Pánková. Obecné informace V programovacím období možnost výměny kotlů v domácnostech v rámci operačního programu.
1 Seminář pro žadatele Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 2. výzva – oblasti podpory 1.1 a 1.2 a a 8. dubna 2009KrÚ JMK.
Název prezentace Podpora vědy a výzkumu v Moravskoslezském kraji 2010 Ing. Zuzana Bardoňová Datum:
Klára Lysová Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování stipendia pro studium na zahraničních středních školách v partnerských regionech.
Implementace Fondu mikroprojektů v období Ostrava,
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Základní informace k veřejné podpoře v OP LZZ Seminář pro žadatele 6. února 2009 Praha.
Kompenzace nákladů na aktualizaci projektové žádosti ve vazbě na novou výzvu pro podoblast podpory Fyzická revitalizace území ROP Střední Morava.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ.
Krajský úřad Zlínského kraje
AKTUÁLNÍ VÝZVY OPERAČNÍHO PROGRAMU ZAMĚSTNANOST
Ing. Jiří Burgstaller Ředitel odboru strategických programů a projektů Setkání členů sítě NINET V Praze dne
Mgr. Radek Jiránek ředitel Agentury pro sociální začleňování
Dětský domov a Základní škola Liptál
ProŽeny Třebíčské centrum o.s..
Národní program podpory cestovního ruchu
Ing. Kateřina Lichtenberková
Program meziregionální spolupráce INTERREG EUROPE
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Projekty spolupráce MAS z PRV v programovém období
VÝZVA 2.2 – VYSOKOŠKOLSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ
Aktuální informace o KAP a MAP
Integrace VISION a VIS Mail do NS-VIS – VIS Mail fáze II projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Závěrečná konference Zlín,
Hlavní město praha a integrace cizinců
Seminář pro příjemce OPVK
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Další perspektiva prohloubení česko-polské přeshraniční spolupráce z pohledu regionů Výroční konference v rámci Operačního programu přeshraniční spolupráce.
Evropský návratový fond (ENF)
Ministerstvo kultury ČR
Program celoživotního učení Comenius
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (2007–2013)
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
ERASMUS+ martina Jeřichová Hradec králové,
Seminář pro žadatele Ústí nad Labem
Základní informace o programu
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
Kotlíkové dotace v Moravskoslezském kraji
1. výzva k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu „MAS Lípa pro venkov – IROP – Kulturní dědictví“ VAZBA NA VÝZVU.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy
Fond pro bilaterální vztahy První otevřená výzva
CENTRA VZDĚLÁVÁNÍ PRO UDRŽITELNOU BUDOUCNOST
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Tento projekt je spolufinancován EU: CZ /0.0/0.0/17_047/
Kontrola a hodnocení předložených žádostí o NFP
Cyklus malého projektu
Ochrana spotřebitele v počátečním vzdělávání Praha
Úvodní informace o Fondu malých projektů
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Seminář k Národnímu rozvojovému programu mobility pro všechny
Transkript prezentace:

Bilaterální spolupráce mezi ČR a donorskými zeměmi Veronika Imrich Dudková Ministerstvo financí – Odd. realizace, monitorování a hodnocení - CZP2 Závěrečná konference programu CZ04 – 1.6.2017

Bilaterální spolupráce Program CZ04 DOA BFA BFB projekty Cílem: posilování bilaterální spolupráce mezi donorskými a přijímajícími státy Bilaterální spolupráce na úrovni: programu (doplňkové aktivity „DOA“) projektů (bilaterální fond – BFA, BFB a projektová partnerství)

Bilaterální spolupráce Programová úroveň: DOA – posílení spolupráce mezi zprostředkovateli programů v přijímajících zemích a donorskými zeměmi (alokace 1 325 000 Kč, tj. 50 000 EUR) Projektová úroveň: 2 projekty realizované v partnerství se subjekty z donorského státu (Norsko) Bilaterální fond (BF) - alokace 7 257 820 Kč, tj. 273 880 EUR BFA – určeno pro hledání partnerů v přípravné fázi projektů – realizován 1 kontaktní seminář - ukončeno BFB – určeno pro realizaci bilaterálních iniciativ - výzva otevřena

Bilaterální fond „B“ navýšení alokace BFB v souvislosti se změnami v programu na 7 173 755 Kč, tj. 270 707 EUR od 29.1.2015 do dnešního dne schváleno celkem 6 iniciativ (100% úspěšnost získání grantu) ve výši 5 784 756 Kč, z toho již realizovány 2 iniciativy schválené/realizované iniciativy: 3 studijní cesty – Norsko, Island, 1 workshop, 3 mezinárodní konference, studie, průzkum, webový portál průměrná výše požadovaného grantu: 964 126 Kč

Bilaterální fond „B“

Bilaterální fond „B“ – 3. aktualizace výzvy Cíl: navázání nebo prohloubení spolupráce v rámci programové oblasti ohrožené děti a mládež a) ve spolupráci se subjekty z Norska, Islandu, Lichtenštejnska b) ve spolupráci se subjekty z Norska, Islandu, Lichtenštejnska a mezinárodní organizací alokace: 6 834 101 Kč, zbývá cca 1,4 mil. Kč předkládání žádostí až do 31.7.2017 přes systém realizace aktivit do 15.9.2017 výzva a Pokyny pro žadatele uveřejněny na www.eeagrants.cz oprávnění žadatelé – všechny české subjekty aktivně působící v rámci programu CZ04 a jeho programových oblastí po dobu minimálně 1 roku maximální výše grantu: 1 325 000 Kč záloha až 60% grantu pro projekty s alokací nad 530 000 Kč proplácení ex-post v 100% výši skutečně vynaložených výdajů v Kč na základě předložené žádosti

Bilaterální fond „B“ – podporované iniciativy krátkodobé iniciativy následujícího druhu: studijní stáže, studijní/výměnné/pracovní/výzkumné pobyty, pracovní návštěvy a vzájemná setkání s cílem sdílení zkušeností, know-how, přenosu nejlepší praxe bi-/multilaterální setkání, workshopy, semináře Foto: Zleva prezentace Bufdir k systému péče v Norsku, workshop v Praze, Kruh rodiny, o.p.s.

Bilaterální fond „B“ – podporované iniciativy konference podporující vzájemná setkání, prezentace a posílení kontaktů a pracovních vztahů podpora tvorby a vzniku studií, analýz, dokumentace, získání informací a jejich sdílení a výměna za účelem prohloubení spolupráce mezi přijímajícími a donorskými státy a mezinárodními organizacemi prezentační, propagační iniciativy k posílení bilaterálních partnerství ostatní akce bilaterálního charakteru Foto: Společná fotografie před islandskou Vládní agenturou pro ochranu dětí, Zlínský kraj

Děkuji za pozornost  Bilaterální fond „B“ Další dotazy k Bilaterálnímu fondu „B“ je možné zasílat na adresu fmrealizace@mfcr.cz