hodnoťte ⋆ diskutujte ⋆ plánujte

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Evaluace v mateřské škole
Advertisements

Konference Asociace aktivních škol
Autoevaluace ZŠ Krčín Mgr. Monika Nováková. Úvod Autoevaluace vychází z vyhlášky č. 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Hodnocení
Jak se uplatnit na trhu práce
AUTOEVALUACE neboli VLASTNÍ HODNOCENÍ MŠ Martina Kupcová.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
PROJEKT - soubor aktivit, jejichž realizací v určeném časovém rámci dosáhneme stanoveného cíle; dojde ke změně z výchozího stavu do plánovaného stavu.
Škola pro udržitelný život 2010 Plánovací procesy ve škole a vzdělávání Jiří Kulich, Michal Veselý.
INVY – International Voluntary Year PŘÍKLAD DOBRÉ PRAXE - PROJEKT Z OBLASTI MLÁDEŽE – SLEZSKÁ DIAKONIE.
Strategické plánování v obcích (Víme, kam jdeme) Zlín
KOMPETENČNÍ MODEL DŮLEŽITÝ PRVEK ŘÍZENÍ LIDÍ
Hodnocení kvality v Junáku
Hodnocení průběhu a výsledků pedagogického procesu ve škole změny vyplývající z RVP RNDr. Jiří Kuhn Gymnázium Nymburk.
Projekt Podpora učitelů ve zvyšování kvality jejich práce „PUČ“
„Umět a znát, abychom si v životě věděli rady“
„ Validace dobré praxe 2 “. Harmonogram semináře 10:00 – 10:15 Zahájení 10:15 – 11:00 Validace – výstupy a využití 11:00 – 11:30 Zkušenosti RP s validací.
Kvalita praktické výuky a masové vzdělávání: zkušenosti PdF Vlastimil Švec & Tomáš Janík Edukační praxe v éře masového vzdělávání 6. listopadu 2013.
MŠ DUHA Soběslav na cestě ke kvalitě ve vzdělávání Mgr. Krejčová Alena.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Praktické rady a zkušenosti jak vytvořit RP, jak připravit program RP Eva Bosáková Národní kancelář EQUAL.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Rozhodovací procesy.
Moderní personalistika DS 2009/
Autoevaluace školy RNDr. Irena Přádná Gymnázium F. X. Šaldy Liberec 2007
Kampaň pro rovnost šancí CZ / /0216 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.. realizátor:
Teambuilding 2 Posouzení potřeby Podávání zpětné vazby
Návrh koncepce a implementace CSR Česká zemědělská univerzita Jan Burian - ČZU Lucie Ceplová - ČZU Tereza Dohnalová - UK Kateřina Klimentová - ČZU Tereza.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Ovčin. Odbor pro Vzdělávání ČINovnic a činovníků Skupina dobrovolníků pod zpravodajkou VRJ pro vzdělávání – Funguje jako podpůrný, pracovní a poradní.
Zhodnocení II. zahraniční stáže Mgr. Petra Trtíková vedoucí zdravotního úseku.
Alfa Human Service Alfa Human Service, I INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Přátelská školka CZ.1.07/1.2.00/ Výměna.
Plánování přednáška první. Plánování na Gemini Jak využít plánování v oddíle? Prakticky si plánování vyzkoušet. 2.
 Záměr napomoci úřadům na cestě za kvalitou  Propagace modelu CAF  Zjednodušení – zpříjemnění – zavádění modelu CAF  Předání dlouholetých zkušeností.
MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ORP KLADNO Pracovní skupiny: Předškolní vzdělávání Čtenářská gramotnost Matematická gramotnost Inkluzivní vzdělávání.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Přeštice.
Předškolní vzdělávání.  Rámcový vzdělávací program vymezuje hlavní požadavky, podmínky a pravidla.  Školní vzdělávací program vytváří každá mateřská.
21. října 2009 expozice 21. budovy Zlínského kraje.
Kurikulum G Mgr. Lucie Hučínová-Slejšková, PhDr. Stanislava Krčková.
Gabriela Šustková, Josef Havela, Petr Štěpáník Koučování ředitelů škol informace k pilotnímu projektu.
Stránka 1, © Vema, a. s. Personální portál a hodnocení zaměstnanců Jaroslav Šmarda.
Psát není tak složité, aneb pojďte s námi tvořit Metodický portál.
Projekt Sdružení místních samospráv ČR „MAS jako nástroj spolupráce pro efektivní chod úřadů“
PODPORA UČITELE Individuální projekt národní Garant projektu: Odbor 22 MŠMT.
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
Strategické řízení a plánování
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
hodnoťte ⋆ diskutujte ⋆ plánujte
Týmová spolupráce při vedení zájmových činností
5. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ února 2017.
DRAMATURGIE TEAMBUILDINGOVÝCH PROGRAMŮ (seminář)
OŠMS, Krajský úřad Kraje Vysočina
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vztah řízení výkonu a pracovního hodnocení zaměstnanců ve vybraném.
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
Cyklus hodnocení Rozhodování / Plánování Motivace týmu
METODICKÉ LISTY výstup projektu Vzdělávací středisko pro další vzdělávání pedagogických pracovníků v Sokolově reg. č. projektu: CZ.1.07/1.3.11/
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
4. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ prosinec.
kvalitní zákaznický servis
PORADENSTVÍ A KONZULTACE KE SPOLEČNÉMU VZDĚLÁVÁNÍ V KAŽDÉM KRAJI
Vítejte na třetí místní konferenci
Společné kroky a dobré náměty v projektech rozvoje vzdělávání v Královéhradeckém kraji Hradec Králové CZ /0.0/0.0/15_001/
REGIONÁLNÍ STÁLÁ KONFERENCE LIBERECKÉHO KRAJE
Vítejte na třetí místní konferenci Strategické řízení a plánování
Katalog sociálních služeb BENCHMARKING v katalogu sociálních služeb SocialniSluzbyUK.cz Projekt „Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich.
Rodičovské fórum kraj Vysočina
Transkript prezentace:

hodnoťte ⋆ diskutujte ⋆ plánujte Hodnocení kvality hodnoťte ⋆ diskutujte ⋆ plánujte

Co vám hodnocení může přinést a co získáte? Sebehodnocení, při kterém můžete zjistit, jak na tom vaše jednotka je Lépe poznáte své silné a slabé stránky Budete vědět, na co se máte jako tým zaměřit v dalším rozvoji a plánování Získáte ucelený náhled na svoji jednotku Můžete se porovnat s ostatními Nejcennější je diskuze ve vašem týmu Budete mít k dispozici soubor doporučení navázaných na oblasti, ve kterých máte největší potenciál se zlepšit

Cyklus hodnocení Rozhodování / Plánování Motivace týmu Individuální hodnocení Diskuze v týmu Práce s výstupy Rozhodování – rozhodnutí, že do hodnocení chci jít, prostudování materiálů Motivace týmu – představení projektu na poradě, předložení argumentů Individuální hodnocneí – stanovení termínu pro diskuzi a individuální hodnocení, realizace individuálního hodnocení Diskuze v týmu – samotná diskuze nad spornými tématy, zapracování výsledků diskuze do skautiSu Práce s výstupy – diskuze nad jednotlivými výstupy, rozhodnutí, s jakými výsledky, doporučeními budeme pracoat Plánování – nastavení cílů do plánu, stanovení termínu pro další hodnocení. Realizace, vyhodnocení, aktualizace plánu

Jak podpořit oddíly, aby hodnocení dělali přines téma na oddílovou/střediskovou radu nabídni jim moderování a zajisti přípravu hodnocení poskytni jim pomoc při společné diskuzi – mentor v těžkých otázkách zábavnou formou se tématu věnuj na střediskové akci buď při nastavení plánování a „hlídání“ realizace propoj oddíly s obdobnými slabinami a nabídni jim společnou pomoc nebo propojení oddílů, který je v tématu silný a navzájem si pomohou nabídni vůdci mentora na slabší oblasti jdi oddílům příkladem a hodnoť svou činnost dobrým oddílům uděluj např. nášivku „kvalitní oddíl střediska“ pořádej motivační akce k hodnocení poskytni oddílům srovnání s dalšími pro jejich motivaci posunout se v žebříčku

Jak můžu využít hodnocení při podpoře výchovy díky přehledným výstupům znáš dobře své oddíly a víš, jaké jsou jeho silné a slabé stránky a jaké jsou jeho konkrétní cíle hledej zde inspiraci pro náměty, jak pracovat se slabými stránkami oddílu díky hodnocení můžeš poskytovat konkrétní zpětnou vazbu budeš lépe koordinovat spolupráci mezi oddíly (propojuj je dle silných a slabých stránek) můžeš předávat zkušenosti mezi oddíly buď sám nebo je zprostředkuješ zapoj hodnocení kvality do výchovného plánu k slabým stránkám můžeš vytvářet školení, setkávání, semináře

Malá ochutnávka hodnocení Is.skaut.cz

Přehled výsledků hodnocení

Číselné hodnocení

Graf (frgál)

Srovnání s ostatními

Pracovní list „jak dál“

Děkuji za pozornost Skaut.cz/kvalita