Masarykova knihovna ve Vsetíně

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_12_INOVACE_Rů_II_12 PRAHA Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Advertisements

Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
Kultura a památková péče v Pardubickém kraji v letech
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: MGR. SOŇA KYSELOVÁ Název materiálu: VY_12_INOVACE _ D.9.A.31_kvetnove_povstani_zide_v_protektoratu
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: RNDr. Ivana Bělohradová NÁZEV: VY_52_INOVACE_01_F+Z_15.
Základní škola a Mateřská škola generála Pattona Dýšina, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Kateřina Palečková NÁZEV: VY_32_INOVACE_5C_19 TÉMA: ČESKÝ JAZYK.
VY_32_INOVACE_Lul_I_09 Poslední Přemyslovci I. Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Vztahy a pravidla soužití - škola. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport,
ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_30_12_HV9_Skála AUTOR: Mgr. Aleš Skála Základní škola Libina, příspěvková organizace, Libina.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Ing.Mirjam Civínová NÁZEV: VY_32_INOVACE_10C_18_Tlak_plynu_z_hlediska_molekulové_.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Leon Hahn NÁZEV:VY_32_INOVACE_12:Hudební výchova 9.ročník TÉMA: 20. století ve vážné.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Mgr. Jiří Kolář NÁZEV:VY_32_INOVACE_08B_14_Internet1 TEMA:HARDWARE A SOFTWARE ČÍSLO.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
AUTOR: Mgr. Jitka Křížková, MBA NÁZEV: VY_32_INOVACE_1C_01
Knihovna VY_32_INOVACE_ února 2014
PŘISTOUPENÍ K SMLOUVĚ OSA
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM
Památky Kladna. Památky Kladna Zámek Původně tvrz označována jako Hořejší 60.léta 16.stol vystavěná trojkřídlá patrová stavba Západní křídlo- kaple.
Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Březen 2012
Binomická věta 30. října 2013 VY_42_INOVACE_190212
NOVOVĚK renesanční zámky v ČR
AUTOR: Mgr. Hana Műllerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_5B_08
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
AUTOR: Mgr. Šárka Jandová NÁZEV: VY_32_INOVACE_7C_15 TÉMA: Vlastivěda4
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
AUTOR: Mgr. Jitka Křížková, MBA NÁZEV: VY_32_INOVACE_1C_04
Anglie a rock 60. léta AUTOR: Mgr. Aleš Skála
nastavení holí účastníkům, rozcvička – zahřátí,
PÁTEŘNÍ MÍCHA VY_32_INOVACE_ ledna 2014
Romantismus VY_32_INOVACE_46_934
Základní škola Staré Město u UH
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Iva Drgáčová NÁZEV: VY-32-INOVACE-16-Zlínský kraj-CHKO Bílé Karpaty.
Název: VY_32_INOVACE_VVP_8A_14F Škola:
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.2.Bal.24_Kultura_a_umeni.
Huslenky V obci se nachází evangelický kotel, který byl nedávno rekonstruován a je postavem i ve skanzenu v Rožnově. Historie obce začíná v roce 1949.
Základní škola Hostěradice, okres Znojmo, příspěvková organizace Název: Mikroregion Miroslavsko Číslo: EU DUM 5_15 ICT Vytvořila: Mgr. Pavlína.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Jiří.
Hudební renesance v Čechách
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Organizace Oldcastle Area Development
AUTOR: Mgr. Gabriela Budínská NÁZEV: VY_32_INOVACE_7B_08
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3
Goethe-Institut Praha S knížkou do života (Bookstart) 23. října 2017
Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Starověká hudba Název školy: SPgŠ Litoměřice
Franz Schubert AUTOR: Mgr. Aleš Skála
AUTOR: Mgr. Kateřina Palečková NÁZEV: VY_32_INOVACE_5C_06
Prezentace je určena pro výuku hudební výchovy v 1. ročníku
Název školy: Základní škola J. E. Purkyně a Základní umělecká škola
CESTOVNÍ RUCH AUTOR: Mgr. Aleš Skála
AUTOR: Mgr. Gabriela Budínská NÁZEV: VY_32_INOVACE_7B_05
Regionální informace jako přidaná hodnota katalogu krajské knihovny
AUTOR: Mgr. Jitka Křížková, MBA NÁZEV: VY_32_INOVACE_1C_03
Název školy: ZŠ a MŠ Unkovice, příspěvková organizace
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_20_Režim dne
Svitavské památky – sochařství
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
ARTOTÉKA - rosteme s uměním
VRCHOLNÝ A POZDNÍ STŘEDOVĚK
Česká společnost pro jakost
MĚSTA ZLÍNSKÉHO KRAJE ZŠ a MŠ Kateřinice, okres Vsetín projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu: VY_32_INOVACE_01_13_Náš kraj Vzdělávací oblast: Člověk.
Dotační program Ministerstva vnitra k ochraně škol a školských zařízení 12. prosince 2018 Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajského.
KNIHOVNA UNIVERZITY PALACKÉHO V OLOMOUCI
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Oktáva f1, g1, a1.
Transkript prezentace:

Masarykova knihovna ve Vsetíně

Základní informace Masarykova veřejná knihovna Vsetín je příspěvková organizace města Vsetína Je veřejnou knihovnou s univerzálními knihovními fondy a regionální centrum knihovnických, bibliografických a informačních služeb pro síť veřejných knihoven okresu Vsetín

Základní informace Centrální budova knihovny na Dolním náměstí má tři patra, přístupná je hlavním vchodem z náměstí nebo přes turistické informační centrum Vracet knihy můžete také v turistickém informačním centru

Stará radnice (galerie) Stará radnice postavená na místě dřívější dřevěné budovy, která byla vypálena v r. 1708 uherskými povstalci stejně jako městský archív, který v ní byl uchován Část přízemí radnice a radniční sklep sloužily jako městská šatlava

Stará radnice (galerie) Uprostřed střechy byla vížka se zvoncem, kterým se zvonívalo odsouzeným při cestě na popraviště a nebo na poplach  V roce 1850 byla radnice opravena a rozšířena o vězení, přistavené vzadu za radnicí a sloužila jako sídlo okresního soudu a berního úřadu

Stará radnice (galerie) Do roku 1992 zde sídlil okresní archív a také hudební škola Po generální opravě roku 1996 slouží přízemí jako galerie pro výstavy a je zde také zasedací síň pro slavnostní příležitosti  Zabývá se prezentací děl současných renomovaných umělců

Výstava výtvarných prací Nadace Masarykova gymnázia, Masarykovo gymnázium, Dům kultury uspořádali výtvarnou soutěž na téma "Prostředí pro život" a následnou výstavu oceněných prací žáků gymnázia a vsetínských základních škol.  Motto soutěže: "Člověk ještě není dost dokonalý ani dost slušný, aby měl právo žít na něčem tak krásném, jako je Země." Karel Čapek, 1936 

Martin Orság byl oceněn za své kresby, které vytvořil v ZŠ Karolinka Martin Orság byl oceněn za své kresby, které vytvořil v ZŠ Karolinka. V současné době je studentem druhého ročníku Gymnázia v Rožnově pod Radhoštěm

Vytvořil: Marek Holiš Zdroje: http://www.mvk.cz/ http://www.mgvsetin.cz/