Víš co jíš? Web MZe.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Orientace firmy FitVitalita s.r.o v aktuálním podnikatelském prostředí
Advertisements

OBEZITA.
Jak jsme na tom se zdravím
Zdravý životní styl ve školách podporujících zdraví Konference PhDr. Jitka Reissmannová, Ph. D. Katedra výchovy ke zdraví PdF MU.
Zásady zdravé výživy a nemoci způsobené nevhodnou stravou
Ekocentrum Paleta – Zdraví na talíři. Vazba na strategické dokumenty města – Akční plán strategie města – opatření „Rozvoj programů péče o zdraví obyvatel“
Fórum prevence dětské nadváhy a obezity Hana Zamrazilová Školní stravování 2014, Praha, 20.–
MUDr. Eva Rychlíková Zdravotní ústav se sídlem v Kolíně Prostředí kolem nás.
VLIV RODINY A PROSTŘEDÍ NA STRAVOVACÍ ZVYKLOSTI DĚTÍ
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.19 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity:
stravovací režim školáků
VÝŽIVOVÁ HODNOTA POTRAVY 6. ROČNÍK
SPRÁVNÁ VÝŽIVA PROJEKT „ZDRAVĚ JÍST, ZDRAVĚ ŽÍT“.
Výživové směry Ing. A. Říhová.
Biopotraviny ve školním stravování
Alimentární onemocnění
VÝŽIVA – MÝTY A SKUTEČNOST
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
Metabolismus = přeměna látek a energií přijaté živiny – růst organismu
ČASTÉ NEINFEKČNÍ NEMOCI- úvod
Školní výchova ke zdravým stravovacím návykům dětí
Alimentární onemocnění
Podpora pohybové aktivity, podpora cyklistiky & veřejné zdraví Bike konference, Brno, 5. října 2012.
Pitný režim a děti Dana Růžičková, DiS., nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí 14. května 2008.
OBEZITA.
DĚTSKÁ VÝŽIVA A OBEZITA V TEORII A PRAXI 7
NEINFEKČNÍ NEMOCI VYSOKÝ KREVNÍ TLAK.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_DVOLE_SUROVINY1_10
VÝŽIVA A REGENERACE kpt. Miroslav OVESNÝ ovesny.mypage.cz
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona III/2VY_32_INOVACE_474.
Anamnéza v pediatrii Vyšetření dítěte
PITNÝ REŽIM NA ŠKOLÁCH a jak ho naplňovat
Poruchy výživy. Pavel Šuranský.
Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D. Ústav výživy 3. LF UK
Preventivní programy v ordinaci PLDD
Potraviny pro zvláštní výživu
Metodika poradenství podpory zdraví a prevence nemocí
„Sami“ si vybíráme cestu zdraví nebo nemoci..
Kurz léčebné výživy a její praktické aplikace
Pediatrie - dětské lékařství
Zdravé stravování KC3.
Stravovací služby Realizace a formy rychlého občerstvení
Pavlína Hlaváčová Alzheimerova choroba Pavlína Hlaváčová
Metodika poradenství podpory zdraví a prevence nemocí MUDr. Věra Kernová Doc. MUDr. Lumír Komárek, CSc. Státní zdravotní ústav Praha.
Lékařské odezvy na otylost.  Obezita, česky otylost je stav, ve kterém přirozená energetická rezerva savce která je uložena v tukové tkáni, stoupla nad.
24. září 2016 Regionální potravina 2016 Mgr. Ing. Eva Trávníčková Státní zemědělské a potravinářské inspekce
PREZENTUJÍCÍ Olga Johanidesová Vyhodnocení úkolu hlavního hygienika ČR „Monitoring nabídky stravování v základních školách“ (podklady MZ ČR)
Podmínky skladování potravin ve školních stravovacích zařízeních v Libereckém kraji MUDr. Jana Pilnáčková odbor hygieny dětí a mladistvých.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Metodická komise OSÚ-ZL Cvičitel lyžování © 2010.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: NÁZEV:VY_32_INOVACE_ TEMA: Potravinová pyramida, poruchy trávení ČÍSLO PROJEKTU:
Poruchy příjmu potravy. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Zásady zdravé výživy Autor: Bc. Balonová Soňa. Výživa – patří k důležitým činitelům, které ovlivňují zdraví člověka. Způsob stravování je nedílnou součástí.
PEČUJEME O ZDRAVÍ VY_32_INOVACE_II-C-14. Výživa - rostlinná, živočišná (živiny, vitamíny, jídelníček) Obranyschopnost - nemoc, úraz, imunita Pohyb a aktivita.
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětPotraviny a výživa Tematický okruh Úvod.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Pravidelný pitný režim! Pohyb na čerstvém vzduchu!
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Novinky PWS 2015 Zlatko Marinov.
Věra Boháčová, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Číslo v digitálním archivu školy
Suroviny pro cukráře I. ročník
5-denní jídelníček.
Prevence onkologických onemocnění – kde hledat informace
Onemocnění trávicí soustavy.
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Co je to zdravá výživa ?
Transkript prezentace:

Víš co jíš? Web MZe

Kategorie článků Zdravé stravování a výživa Onemocnění související s výživou Zacházení s potravinami Jak nakupovat

Zdravé stravování a výživa Základní živiny Výživa podle věku Pitný režim Udržení zdravé tělesné hmotnosti Pohybová aktivita Alternativní směry ve výživě Zajímavosti

Onemocnění související s výživou Nadváha a obezita Chronická neinfekční onemocnění Osteoporóza PPP Potravinové alergie a intolerance Nemoci z nedostatku živin Alimentární infekce a otravy Zubní zdraví Zajímavosti

Zacházení s potravinami Hygiena v domácnosti Na cestách Zpracování potravin Zajímavosti

Jak nakupovat Bezpečnost potravin Jak a kde nakupovat Označování potravin Přídatné látky Značení kvality Balení surovin a potravin Úprava potravin Reklamování potravin Závadné potraviny Zajímavosti

Návštěvnost webu Dnes 35 Tento měsíc 9081 Návštěvnost celkem 10475

Iva Recová E-mail: recova@foodnet.cz Tel. 296 411 192 Mob. 733 532 460 Děkuji za pozornost! Iva Recová E-mail: recova@foodnet.cz Tel. 296 411 192 Mob. 733 532 460