Demi Lovato.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autor: Petra Baboráková
Advertisements

Zájmena (osobní) I have got / We have got Angličtina 7. ročník
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Jméno a příjmení: Jesse Arthur McCartney Narozen : 9. duben 1987 v New York City Věk: 21 let Sourozenci: bratr Timmy (1996), sestra Lea (1991) Povolání:
Édith Piaf Autor: Simone Berteaut Žánr: Biografie 1. vydání: 1969
First Conditional Mgr. Ludmila Faltýnková EU OPVK ICT2-4/AJ17 Základní škola Olomouc, Heyrovského 33 Určeno pouze pro výuku Žádná část ani celek nesmí.
 Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka Věk: 19 Datum narození: Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA Znamení: Ryby Výška: 159 cm.
Líbit se In the following sentences, translate the English in parentheses into Czech, using the correct form of líbit se. Vzor: Jak (do you like) ta kniha?
Povolání: herečka , zpěvačka Datum narození: Věk:17
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Číslo: VY_32_INOVACE_15_11 Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze do škol, CZ.1.07/1.4.00/ Název: Revision.
-Vznik ve 20. letech minulého století
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Vytvořila: Anna Veselá
Pitbull.
Mikuláš Francán.
Michael Jackson Od Andrea Crkvová.
PAST SIMPLE Minulý prostý čas.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
IF / FUTURE TIME CLAUSES. 1)I´ll wait here. You´ll get back. (until) 2)Give me a ring. You´ll hear some news. (when) 3)The TV programme will end. I´ll.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠTĚTÍ, OSTROVNÍ 300 AUTOR: MGR. NIKOLA GRBAVČICOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_ČJ.9.A.18_jaromir_nohavica NÁZEV: Jaromír Nohavica ČÍSLO.
Miley Cyrus. Miley Ray Cyrus Miley Ray Cyrusová, nep ř echýlen ě Miley Ray Cyrus (* 23. listopadu 1992, Nashville, Tennessee, USA) je americká here č.
Označení DUM 13 _ 20 _ Pl _ DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
Autor práce: Vojtěch Balík Vedoucí práce: Mgr. Ludmila Růžičková Školní rok: 2009/2010.
Tento materi á l byl vytvořen r á mci projektu EU pen í ze š kol á m Operačn í ho programu Vzděl á v á n í pro konkurenceschopnost Název školy: Základní.
FIRST CONDITIONAL – PRVNÍ PODMÍNKA. Tvoření: If + present simple, will + sloveso Příklad: If it doesn't rain tommorow, I will visit my friend. (Jestli.
VY_32_INOVACE_09 Anglický jazyk 4.tř. Present simple and present continuous. Name:
 Onika Tanya Maraj lépe známá pod svým uměleckým jménem Nicki Minaj [nyki mináž],je "rapperka" a "textařka" z New Yorku. Narodila se na Trinidadu. 
Astrid Lindgrenová VY_32_INOVACE_XVI-B-06. Astrid Lindgrenová narodila se v roce 1907 zemřela v roce 2002 Švédská spisovatelka.
JAN ÁMOS KOMENSKÝ 28.BŘEZNA LISTOADU 1670.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 Házená Házená je kolektivní míčový sport, ve kterém proti sobě.
Elliot John Gleave narozený 20. 6
P!nk.
Autor: Mgr. Kateřina Suková
Vyhledávač na internetu se jmenuje
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Název školy: Autor: Mgr. Věra Tománková
P.
VZTLAKOVÁ SÍLA VY_32_INOVACE_29_Vztlakova_sila_ulohy
First Conditional – tvar a použití
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Jak se jmenuje píseň,která se stala naší hymnou?
Michael Jackson.
- vlastním jménem Sonny John Moore -je americký producent elektronické hudby, DJ a bývalý frontman kapely From First to Last - narodil se 15. ledna.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Zdeňka Pecková Číslo
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
VLASTNICTVÍ, MAJETEK – Občanský zákoník 89/2012 Sb.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Název školy: ZŠ J. E. Purkyně a ZUŠ Libochovice
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Antoine de Saint Exupèry
RUMCAJS Autoři prezentace :
Pokus. konec.
Katy Perry.
Česká hymna a její tvůrci
VY_32_INOVACE_Sei_III_13 Question tags
Lexikon veřejné správy ČR
Osobní zájména Personal pronouns.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Roboti Andrea Tichá.
Slovní druhy (hra) VY_32_INOVACE_274_Slovní druhy šablona III/32 Mgr
Já Baryk Napsal Petr Albrecht Ilustroval Petr Albrecht.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Translation 03/01 Máte rád fotbal? Do you like football?
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice
MUZIKANTI.
Transkript prezentace:

Demi Lovato

Demi Lovato Demi Lovato je Americká zpěvačka, porotkyně v X Factoru (USA) a herečka. Napsala také knihu s názvem „Staying Strong for 365 days“ která se stala bestsellerem v Americe. Poprvé se objevila v pořadu pro děti „Barney & Friends“ se Selenou Gomez jako malá.

Demi má dvě sestry, Madison De La Graza a nevlastní Dallas Lovato.

Diskografie Demi vydala 4 alba, Don‘t Forget (2008), Here We Go Again (2009), Unbroken (2011) a album s lehkým názvem DEMI (2013).

X Factor Demi se v X Factoru objevila USA 2x, ve druhé a třetí sérii. Řekla že v další sérii nebude, bude se hlavně věnovat hudbě.

Singly Demi vydala 10 singlů, z nich nejznámější jsou Give Your Heart A Break a Heart Attack.

KONEC