Zora Jandová 8.A,B.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zsv.
Advertisements

Johnny Cash.
Bedřich smetana Život a dílo
VY_332_INOVACE_ČJ.8.06_Z.aJ.Svěrákovi,prezentace Název šablony – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictví ICT Zaměření VM – Jazyk a jazyková komunikace_Český.
Jára Cimrman 1.
KAREL ČAPEK -ŽIVOT * Malé Svatoňovice u Trutnova
Jakub Jan Šimon Ryba Přeštice
Slavný ( ) spisovatel pochází z chudé ( ) rodiny. Vzdělaný farář přesvědčil ( )
Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy.
ZŠ EDEN = ZDRAVÁ SPORTOVNÍ ŠKOLA CO TO ZNAMENÁ? ZŠ EDEN = ZDRAVÁ SPORTOVNÍ ŠKOLA TO ZNAMENÁ: VYTVÁŘÍME PRO DĚTI ZDRAVÉ PROSTŘEDÍ.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV:VY_32_INOVACE_358_Leoš Janáček AUTOR: Mgr. Markéta Lyková ROČNÍK, DATUM:
Medailonky HV-1 Hudební výchova DUM č. 20 Prima – kvarta osmiletého studia Mgr. Milena Naglmüllerová; Gymnázium, Sušice Tento materiál byl vytvořen v.
ICT 2 – 3 – 29 HV Leoš Janáček Anotace: Materiál seznamuje žáky s hudebními díly a životem autora. Prezentace obsahuje odkaz na poslechovou skladbu a.
Johann Sebastian Bach Základní škola Choltice, okres Pardubice – „Učíme se pro život“ Šablona: č. III/2 Inovace a zkvalitnění výuky pomocí ICT Pořadové.
Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
ICT – 2 – 3 – 34 HV J.Suchý a J.Šlitr
Vzdělávací oblast: Umění a kultura
Číslo: : VY_32_INOVACE_18_07 (20) Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze do škol, CZ.1.07/1.4.00/ Název:
LEOŠ JANÁČEK ( – ).
Maturitní předmět: Dějepis
Petr Suk Gymnázium Jiřího ortena V8A
BEDŘICH SMETANA.
Jakub Jan Ryba byl… spisovatel a malíř hudební skladatel a učitel
Prvouka – 2. ročník ZŠ „Rožmitál pod Třemšínem“
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Osvobozené divadlo Semafor & Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lucie Barillová. Dostupné z Metodického portálu Provozuje Národní.
NORBERT LICHÝ MATĚJ GREGOR TOMÁŠ KONVIČNÝ MICHAL ODSTČILÍK ZÁKLADNÍ ŠKOLA HRABOVÁ.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
SEMAFOR VY_32_INOVACE _427_SEMAFOR Mgr. Jablečníková Jarmila ZŠ Nádražní 683 Horní Slavkov III/2.
Pavel Kohout nar „I z hlupáka může něco být, když svou hloupost včas pozná.“
Elektronické učební materiály - II. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Zdeněk Kóňa DIVADLO SEMAFOR – J. SUCHÝ, J. ŠLITR DIVADLO SEMAFOR – J. SUCHÝ, J. ŠLITR.
Antonín Dvořák Materiál pro výukovou oporu zpracovaný v rámci projektu Informační a komunikační technologie proti bariérám Výuková opora č. 2 – výukový.
Čeští hudební skladatelé Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Renáta Jehličková Název: VY_32_INOVACE_09_C_10_ČEŠTÍ HUDEBNÍ SKLADATELÉ.
Vážná (artificiální) hudba 20. století 1. část. Vážná (artificiální) hudba 20. století Název školy: Základní škola Francova Lhota Autor: Mgr. Lada Martinková.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice, Msgre B. Staška 232, příspěvková organizace Autor: Mgr. Dana Dufková Název : VY_12_INOVACE_31_Jakub.
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 26/12 Název materiálu: Jakub Jan Ryba Zpracoval: Mgr. Bc. BcA. Michal Jančík.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Zdeňka Pecková Číslo VY_32_INOVACE_3426 NázevGiuseppe Verdi Téma hodinyŽivot a dílo G. Verdiho PředmětHudební.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Zdeňka Pecková Číslo VY_32_INOVACE_3432 NázevGeorg Friedrich Händel Téma hodinyŽivot a dílo G. F.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Hana Kletečková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ K 03 Karel Jaromír Erben TEMA: Český.
K-Pop.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Zdeňka Pecková Číslo
Financováno z prostředků ESF a státního rozpočtu ČR
& Osvobozené divadlo Semafor
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kluky, okr. Písek
Celá rodina bydlí v rodinném domě Celá rodina bydlí v rodinném domě. Jelikož bydlí na vesnici a musejí často dojíždět do města, vlastní auto.
Seminář pro zaměstnavatele Ing. Jana Váňová, NVF
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Suchý a šlitr AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Zdeňka Pecková Číslo
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Jolana Navrátilová NÁZEV: VY_32_INOVACE_18_Píseň Malé kotě, noty.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Muzikál AUTOR: Mgr. Aleš Skála NÁZEV: VY_32_INOVACE_27_10_HV6_Skála
Jaroslav Ježek AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Miloš Forman AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Jindřich Brabec AUTOR: Mgr. Aleš Skála
VY_32_INOVACE_ČJ.9.A NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠTĚTÍ, OSTROVNÍ 300 AUTOR: MGR. NIKOLA GRBAVČICOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_ČJ.9.A.14_Jiří Suchý a Jiří.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
ZŠ Hladké Životice okres Nový Jičín, příspěvková organizace
Základní škola a Mateřská škola Choustník, okres Tábor
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Narodil se 31. ledna 1797 ve Vídni Zemřel 19. listopadu 1828 ve Vídni
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
VY 32 INOVACE 543.
Johann Sebastian Bach Eisenach – Lipsko
Transkript prezentace:

Zora Jandová 8.A,B

Život Studovala DAMU Divadlo Semafor, Národní divadlo Sólistkou činohry Národního divadla (1982-1985) Filmy a seriály: Nemocnice na kraji města, Sanitka, Třetí princ Muzikálová a popová zpěvačka Písničky pro děti: Ryba z Havaje, Klokani Díla: Tisíckrát, Něco spí, Modlitba

Rodina Zdeněk Merta: hudební skladatel, producent a klavírista Vzali se roku 1988. Spolupracují na písních, muzikálech Viktorie Mertová: dlouhodobě studuje v zahraničí politologii a mezinárodní teritoriální studie 26 let Ester Mertová: studuje osmileté gymnázium  16 let  Občas s rodiči vystupuje v divadle. 

Obyvatelka Mníšku Bydlí v Mníšku pod Brdy více jak 14 let Zde také vznikají její písničky Vyrůstala na sídlišti v Hloubětíně

Zora Jandová a její sportovní život Umístila se na 7. místě mistrovství světa v tai-chi Později se stala cvičitelkou Věnuje se jemnějšímu stylu „Yang“

Spolupráce se základní školou

Zora Jandová a Brdský kos

Děkujeme za pozornost a něco malého na konec https://www.youtube.com/watch?v=5pFU9FmyR20

Zdroje https://im.novinky.cz/mynews/464/14644-top_foto1-dzm3o.jpg   Zdroje https://im.novinky.cz/mynews/464/14644-top_foto1-dzm3o.jpg http://www.mnisek.cz/obcan/informacni-servis/brdsky-kos-2017/ https://cs.wikipedia.org/wiki/Zora_Jandov%C3%A1 https://cs.wikipedia.org/wiki/Zden%C4%9Bk_Merta http://www.ctyricitka.cz/?p=3384 http://www.dama.cz/celebrity/zora-jandova-tai-ci-mi-vylepsilo-rodinne-mikroklima-20084 https://www.novinky.cz/koktejl/19592-zora-jandova-se-utkala-s-mistry-tai-ci.html http://media.dumazahrada.cz/cache/43/89/4389732ea3bfbc280a6102eeaf8a82c0.jpg http://www.dama.cz/2012/9/zora-480.jpg https://www.youtube.com/watch?v=5pFU9FmyR20