Jednoduchá evidenční pokladna s EET

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zoner Foto Studio Bohumil Bareš.
Advertisements

Užitečné drobnosti v řízení zásob Autor: Martin Schlosser Skalský Dvůr
ITFutuRe s.r.o. – Komplexní řešení příjmu, distribuce, expedice zboží a inventur s čárovými kódy pro sklady, velkoobchody a eshopy.
Projekt ePreskripce a poskytování údajů o vydaných LP
Kontrola stavu zakázky - Správce technické infrastruktury
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Zakázkově vytvořená aplikace Technologický software HTH8 s.r.o, Eimova 880, Polička, tel.: , fax: ,
Počítač – základní ovládání Název materiálu: VY_INOVACE_xxx_pocitac_ovladani Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Vzdělávací oblast: Informační a komunikační.
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Ovládací panely Hodiny, jazyk a oblast.
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM prezentace základních funkcí
Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy,
Vizuální Systém Fotbal
Sleva -73,80 Suma EUR 418,18 Celkem před slevou 491,98
MS Malování II. VY_32_INOVACE_58_MS_Malovani_II.
(B1 Document Managment) B1UP – Správa dokumentů Ing. Radomír Možnar Servis/Helpdesk.
Postup při vyplňování žádosti o platbu v Benefit7 EX-POST.
Základy práce s počítačem – lekce I. Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
VY_32_INOVACE_53_MS_Word_ II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
OS Windows. Tento operační systém byl vytvořen pro snazší ovládání počítače běžnými uživateli. Například stačí jednou definovat připojená zařízení (tiskárny…)
Změny v aplikacích účetnictví Ondřej Suk Skalský Dvůr
OS Windows 7 I. Úprava a nastavení PC Práce se složkami a soubory
Tabulkový procesor.
Prodejní ceny Možnosti cenové politiky v Řízení zásob Autor: Ing.Robert Naar Skalský Dvůr
W w w. n e s s. c o m eLiška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7)
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Serverové systémy Windows
Prvotní doklady a jejich zaúčtování
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
2 Ing. Jan Keprt Centrální správa uživatelů 3 Jak to bylo dosud Bylo třeba nastavení uživatelů provést zvlášť, v každém modulu samostatně. Uživatel si.
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Návrh systému evidence komponent měřícího řetězce stanic SampleFx.
Popis a ovládání Plocha I
Copyright (C) 2000 Vema, a. s.1 V3 klient Michal Máčel Provozní integrace G2, HR/Win a internetu.
Martina Braunerová.  nejdůležitější program v počítači  umožňuje všem ostatním programům fungovat  prostředník mezi počítačem a uživatelem.
POWER POINT 1 Základní pojmy Power Point - základní pojmy.
Ovládací panely obecně.
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Základy práce na PC Ing. Jan Roubíček. Konfigurace Windows VY_32_INOVACE_10_1_05_AP.
Vzdálená správa Tomáš Kalný.
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_10.
Ivana Topolová VŠE v Praze
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 Základní nastavení systému
Tabulkové editory © Tabulkové editory slouží k: vytváření a úpravě tabulek na rozdíl od textových editorů jsou tabulky v těchto editorech aktivní,
Změny v lékárnách po Mgr. Jan Šípek Apatyka servis s.r.o.
Ovládací panely Šablona 32 VY_32_INOVACE_1_7_Windows-ovládací panely.
Nastavení systému Windows - pokračování (14). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
WINDOWS 8.1 Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
Informační a komunikační technologie 11. WIN - pracovní plocha Autor : RNDr. Zdeněk Bláha.
konfigurace tisku účetní pásky
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
KIV/ZD cvičení 8 Tomáš Potužák.
Jednoduchá evidenční pokladna rychlé a levné řešení EET
Jednoduchá evidenční pokladna LICENČNÍ PRŮVODCE
OKNa/ práce s oknem ve windows
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Volba PREZIDENTA REPUBLIKY LEDEN 2018
Kofigurace & napájení Windows
Distribuční portál (DIP)
Datové referáty Apstr4.
Distribuční portál (DIP)
Zvláštní režim DPH pro obchodníky s použitým zbožím
Program Software602 Form Filler
Jednoduchá evidenční pokladna rychlé a levné řešení EET
Transkript prezentace:

Jednoduchá evidenční pokladna s EET Instalace, nastavení a administrace aplikace

Jednoduchá evidenční pokladna jednoduchá na obsluhu, nikoliv funkcí nativní aplikace pro Windows - lze provozovat na jakémkoliv běžném PC - optimalizováno pro dotekové ovládání

Stažení aplikace aktuální instalační soubor je na internetu www.eetprozivnostniky.cz

Instalace Po spuštění staženého souboru může být v systému Windows zobrazeno upozornění Během instalace není třeba nic nastavovat

Spuštění aplikace Pokud jste během instalace nic neměnili, dojde automaticky ke spuštění. Aplikaci lze také spustit kliknutím na ikonu na ploše. Kliknutím na ikonu otevřeme nastavení aplikace je plně funkční ihned po instalaci v aplikaci je nastaveno testovací DIČ a připojení k testovacímu prostředí EET okamžitě po spuštění tak může být využita k předvedení, zaškolení nebo otestování

Uzamykání hodnot nastavení Odemknutý zámek vyznačuje nastavení, která změnit. Zamknutý zámek vyznačuje nastavení, pro jehož změnu je třeba zadat PIN K odemknutí klikněte na zámek a zadejte PIN. Stejným způsobem lze také každou položku uzamknout a chránit před náhodnou či neodbornou změnou

Základní nastavení Na záložkách lze volit jednotlivé kategorie (související) nastavení Licence je vázáná na DIČ a číslo provozovny. Změnu lze provést tlačítkem změna licence. Označení pokladny - název pokladny tištěný na účtence a zasílaný na finanční správu - musí být unikátní pro každé pokladní zařízení. Povolit obsluze během provozu vypínat a zpínat přenos dokladů na server daňové správy. Číselná řada představuje prefix čísla účtenek. Zde nastavíte, jakým číslem bude začínat a jak často se bude řada zvyšovat.

Základní nastavení

Pokročilé nastavení Podpisový certfikát poplatníka získaný z webu finanční správy Složka, kde jsou uložena veškerá data aplikace. PIN pro chránící položky konfigurace před nechtěnou nebo neodbornou změnou (PIN zámků) Přepnutí pokladny do režimu plátce / neplátce DPH Zapnutí/vypnutí skladové evidence Nastavení zaoukrouhlování na tištěných dokladech.

Pokročilé nastavení

Nastavení tisku Zatržením zajistíte automatické vytištění každé vystavené účtenky. Pokud není automatický tisk povolen, je třeba pro tisk účtenky vyhledat účtenku v historii a vytisknout z historie. Výběr tiskárny vyvolá dialog nastavení tiskárny Pokud není možné provést korektní nastavení tisku pokladních pásek v ovladačích tiskárny, lze tímto nastavením záklaní vlastnosti tisku přebít.

Datové přenosy (mimo EET) Vedle povinné komunikace se servery daňové správy umožňuje aplikace všechny ostatní datové komunikace nastavit, případně vypnout. Adresa, verze a povolení komunikace s centrálním serverem. Správně nastavenou adresu ověříte kliknutím na slovo verze - pokud je adresa správně nastavená a centrální server dostupný, vrátí se číslo verze serverové služby. Zapnutí přenosu v aplikaci nepřinese žádný efekt, pokud není zároveň uzavřena platná smlouva na službu centrálního serveru (centrální server je popsán dále),

Datové přenosy (mimo EET) Součástí aplikace je schopnost automatického stahování a instalace aktualizací. Kontrola dostupnosti nové verze i její případné stažení probíhá automaticky na pozadí aplikace, k instalaci případné aktualizace dojde při dalším spuštění aplikace. Pokud je zatrženo, probíhá automatická kontrola i stažení automaticky cca 30 minut po spuštění aplikace. Pokud užíváte omezeného datového tarifu nebo chcete aktualizaci provést kontrolovaně, můžete zatržení vypnout aktualizaci vyhledat a stáhnout tlačítkem Vyhledat. Na druhém řádku je zobrazena informace odostupnosti aktualizace.

Datové přenosy (mimo EET) Pokud přijímáte platby v různých měnách, můžete povolit automatickou aktualizaci kurzovního lístku. Aktualizace probíhá na pozadí aplikace cca 15 minut po spuštění aplikace a dále každých dvanáct hodin z kurzovního lístku ČNB. Pokud je zatrženo, probíhá automatická aktualizace všech měn nakonfigurovaných v aplikaci, pokud jsou jejich kurzy dostupné na lístku ČNB.. Pokud chcete pro přepočet požívat upravený kurz ČNB, můžete nastavit parametry úpravy. Tlačítkem Načíst můžete vyvolat aktualizaci kurzů kdykoliv manuálně.

Přizpůsobení vzhledu aplikace Nastavit můžete výšku displeje s celkovou částkou, i výšku tlačítka Platit Zde můžete nastavit jak výšku tlačítka + pro přidání volné položky na účtenku, tak výchozí text. Pokuď nechcete povolit obsluze upravovat množství, ceny a popis zboží na skladě, zatrhněte chránit změny skladu PINem