Programový rámec: Operační program Zaměstnanost

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Programy na podporu zaměstnanosti podporované strukturálními fondy EU.
Advertisements

Dotační možnosti pro obce a města
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Krátké představení vyhlášených výzev oblasti podpory 3. 1 a 3
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
Operační program Rozvoj lidských zdrojů (OP RLZ).
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
1 Opatření 4.1 JPD3 Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců na změny ekonomických a technologických podmínek jako podpora konkurenceschopnosti.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Informace o zahájení realizace operačních programů Cíle 1 OP RLZ - Aktuální stav MV RPS, 12. ledna 2005 Ministerstvo práce a sociálních věcí, odbor řízení.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Pracovní setkání na téma: Čerpání prostředků realizace SCLLD MAS Sokolovsko v rámci OP Zaměstnanost Datum a místo: , Královské Poříčí.
Podpora sociálního začleňování a boj proti chudobě
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI OPZ – VÝZVA Č. 03_15_015 Veronika Pokorná, MPSV Praha,
Integrovaný regionální operační program Možnosti podpory sociálního začleňování v IROP.
Individuální projekty MZ Globální granty Porada hlavních sester ČR Lékařský dům.
Aktivity související s psychiatrickou péčí podporované z Operačního programu Zaměstnanost a Integrovaného regionálního operačního programu.
OP VVV a KP SVL Karolína Chloubová. Prioritní osa 3 Rovný přístup ke kvalitnímu předškolnímu, primárnímu a sekundárnímu vzdělávání Investiční priorita.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V OP ZAMĚSTNANOST Mgr. Svatava Škantová vedoucí oddělení projektů sociálního podnikání 18. srpna 2015, Olomouc.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Operační program Praha - Adaptabilita odbor fondů EU, Magistrát hl. m. Prahy Operační program Praha - Adaptabilita Možnosti čerpání z ESF v.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
OBSAH Představení OP Praha Prioritní osa 3 Oblasti podpory – specifické cíle Výzvy Kontakty.
KOORDINOVANÝ PŘÍSTUP K SOCIÁLNĚ VYLOUČENÝM LOKALITÁM Ing. Helena Petroková Praha,
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
Aktivním přístupem ke změně v SVL města Litvínova CZ /0.0/0.0/15_042/
Financování služeb sociální prevence z ESF Brno, 6. prosince 2011.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Lucie Veselá.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
OP ZAMĚSTNANOST – PODPORA PROJEKTŮ V PRIORITNÍ OSE 2 SE ZAMĚŘENÍM NA SOCIÁLNĚ VYLOUČENÉ LOKALITY Ing. Helena Petroková
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Nová témata v SCLLD Mgr. Jiří Hrubý MAS Bobrava, z.s.
Seminář pro žadatele 2. etapa globálních grantů 2. výzva oblast podpory 1.2 Seminář pro žadatele 2. etapa globálních grantů 2. výzva oblast podpory 1.2.
Jednodušší cesta k dotacím v novém programovém období Místní akční skupina Rakovnicko.
Podpora sociálních služeb, komunitního života a sociálního bydlení
Aktuálně vyhlášené a připravované výzvy operačních programů
Seminář pro žadatele výzev MAS Horní Pomoraví , Zábřeh
Integrovaný regionální operační program
Podpora vzniku a rozvoje sociálních podniků a chráněných pracovišť
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013 Oblast intervence 3
Financování vybraných sociálních služeb prostřednictvím výzev MAS
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
Sociální zemědělství Venkov 2016 Litoměřice
Výzvy mas OP Zaměstnanost Mas boleslavsko, 5
Aktuální informace o výzvách MAS JmK – oblast sociální služeb
Aktuální dotační příležitosti IROP
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Seminář pro žadatele Operační program Zaměstnanost výzvy č. 10. – 15
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Operační program Zaměstnanost
Operační program Zaměstnanost
Informace o vyhlášených výzvách
Podpora sociálního podnikání v rámci CLLD (místní akční skupiny)
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Informace o vyhlášených výzvách
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Seminář k 2. výzvě OPZ Prorodinná opatření
Transkript prezentace:

Programový rámec: Operační program Zaměstnanost Název projektu: Posílení kapacit CLLD pro MAS Sokolovsko na období 2015-2017 Registrační číslo: CZ.06.4.59/0.0/0.0/15_003/0001568  Programový rámec: Operační program Zaměstnanost Datum a místo: 8. prosince 2016, Rudolec Přednášející: Mgr. Zuzana Odvody

Plán výzev pro jednotlivá opatření Sociální podnikání: 2016/2017 - 7 mil. Kč Sociální služby a další programy na podporu soc. začleňování, komunitní sociální práce a komunitní centra: 2016/2017 - 3,8 mil. Kč, 2018 - 3,2 mil. Kč Zaměstnanost: 2017 - 3 mil. Kč, 2019 - 3 mil. Kč Prorodinná opatření: 2017 3,45 mil. Kč

Opatření Sociální podnikání Podporované aktivity: Vznik a rozvoj (rozšíření kapacity) nových podnikatelských aktivit v oblasti SP – integrační nebo environmentální SP Cílové skupiny budou upřesněny ve výzvě. Typy příjemců: obchodní korporace  OSVČ  nestátní neziskové organizace

Opatření Sociální služby a další programy na podporu soc Opatření Sociální služby a další programy na podporu soc. začleňování, komunitní sociální práce a komunitní centra Podporované aktivity: podpora sociálního začleňování osob sociálně vyloučených či sociálním vyloučením ohrožených prostřednictvím poskytování vybraných sociálních služeb a prostřednictvím dalších programů a činností v oblasti sociálního začleňování podpora komunitní sociální práce a komunitních center jako prostředků sociálního začleňování nebo prevence sociálního vyloučení Cílové skupiny budou upřesněny ve výzvě. Typy příjemců: poskytovatelé sociálních služeb registrované dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách  nestátní neziskové organizace  obce dle zákona č. 128/2000 Sb., o obcích  organizace zřizované obcemi působící v sociální oblasti  dobrovolné svazky obcí  vzdělávací a poradenské instituce

Opatření Zaměstnanost Podporované aktivity: zvyšování uplatnitelnosti osob ohrožených sociálním vyloučením nebo osob sociálně vyloučených ve společnosti a na trhu práce (bližší specifikace ve výzvě). Cílové skupiny budou upřesněny ve výzvě. Typy příjemců: nestátní neziskové organizace  obce  dobrovolné svazky obcí  vzdělávací a poradenské instituce  obchodní korporace, OSVČ, profesní a podnikatelská sdružení.

Prorodinná opatření Podporované aktivity: podpora zařízení, která doplní chybějící kapacitu stávajících institucionálních forem zařízení (typu školní družiny, kluby), s možností podpory příměstských táborů v době školních prázdnin, podpora dětských skupin pro podniky i veřejnost, individuální péče o děti. Cílové skupiny: zejména ženy ohrožené na trhu práce  rodiče s malými dětmi  osoby pečující o jiné závislé osoby Typy příjemců: nestátní neziskové organizace  obce  vzdělávací a poradenské instituce  obchodní korporace  OSVČ

Děkuji za pozornost. E-mail: odvody@mas-sokolovsko.eu Mobil: +420 605 108 877 Sídlo: Nám. Míru 230, 356 01 Březová