Expertní dobrovolnictví

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podporujeme Vaši budoucnost Bipartitní dialog v odvětvích.
Advertisements

Návrh komunitního plánu na rok
Další zdroje příjmů pro ICM. Hlavní důvody realizace Analýzy nestátního neziskového sektoru  Efektivní komunikace s neziskovými organizacemi – uvnitř.
Krok do života 1 projekt, který pomáhá mladým lidem odcházejícím z dětských domovů vstoupit do samostatného života.
HANDI JOBS, občanské sdružení
Financování komunitních projektů Tento příspěvek vznikl při řešení grantu podpořeného Vzdělávací nadací Jana Husa Ing. Jana Krbová.
Management Ing. Jan Pivoňka.
Personální řízení a jeho úloha v podniku
Dobrovolnická činnost v Domově Sue Ryder Příklad dobré praxe
Nabídka personálních služeb
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Nitro a osobní historie člověka o kterého se staráme Doc. Ing. Aleš Opatrný, Th.D. KTF UK v Praze Sekce spirituální péče Společnosti lékařské etiky ČLS.
Lidé s postižením mohou být zaměstnávání za fair play podmínek a jejich zaměstnavatelé mohou být konkurenceschopní ! Lenka Kohoutová, předsedkyně správní.
PERSONÁLNÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM PhDr. Vlasta Leštinská Mgr. Pavel Kocián
Ročník Lenka Miketová ZSF OU v Ostravě
APPN, o.s. Agentura pro neslyšící. Agenda: 1) Kdo jsme 2) Jaký je náš cíl 3) Naše projekty.
SOCIÁLNĚ TERAPEUTICKÉ DÍLNY MPSV
Spojuje tři generace a pomáhá. Program 3G Vznik Praha 2011 Je určen především pro občany ve věku 50+, kteří nemají vlastní vnoučata anebo s nimi nejsou.
Zhodnocení naplnění 2. Komunitního plánu sociálních služeb města Olomouce v letech Zdislav Doleček Olomouc.
, PREZENTAČNÍ TECHNIKY Poznání sebe sama ve skupině (jak jednám při hromadné aktivitě)
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
Jazyková příprava Skupiny ČEZ
Studentská digitální karta Institut Trhu Práce Bc. Jan Heřmánek Okresní zastoupení ITP při HK – Ústí nad Labem.
Střední odborná škola a Gymnázium, Liberec, Na Bojišti 15 Tel.: , Fax: www. sosag.cz.
Občanský a družstevní sektor. překrývání sociální ekonomiky státu s občanským sektorem /nejsou totožné/ České organizace občanského sektoru občanská sdružení.
marketingové poradenství
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
1 Jak vám můžeme pomoci my?. 2 Proč se LMC angažuje v zaměstnávání OZP Chceme být opravdovým leaderem a přinášet přidanou hodnotu Portály Prace.cz a Jobs.cz.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP“ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Naše společenství vzniklo jako reakce na neuspokojivou situaci ve státě, jako je…… Nezaměstnanost Zdražování produktů, služeb a energií Konkurenční nevyváženost.
Aktivizační a vzdělávací centrum Masarykova univerzita.
Květen Historie sociálního podniku Vznik v červenci 2005 v sekci sociálně podnikatelských aktivit Ligy 16 pracovních míst pro cílové skupiny osob.
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
MAnagement.
Gerontopsychologie v praxi Mgr. Kateřina Bartošová Mgr. Markéta Kukaňová.
a zdravého životního stylu.
Řízení a plánování kariéry
Personální strategie mezinárodní firmy
Rytmus Liberec, o.p.s. Agentura pro podporované zaměstnávání Antónia Dechťarová Monika Pietroszová září 2008.
Občanské sdružení rodičů a přátel dětí s handicapem ORION Adresa: Centrum ORION Panská 1493 Rychnov nad Kněžnou Telefon:
Návrh koncepce a implementace CSR Česká zemědělská univerzita Jan Burian - ČZU Lucie Ceplová - ČZU Tereza Dohnalová - UK Kateřina Klimentová - ČZU Tereza.
Dárcovství času a expertní dobrovolnictví Miriam Zábrženská.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Projekt VIP Kariéra II - KP Bez bariér až na trh práce Ing. Jana Trhlíková Konference , Praha.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
„MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B
Beskydy pro všechny Pilotní projekt hodnocení objektů CR pro znevýhodněné skupiny Workshop Proč si pořídit certifikát aneb Otevřete své zařízení pro další.
Ředitel - manažer učící se organizace KA3. Účastníci 6 ředitelů ZŠ a SŠ v Kraji Vysočina.
Vzdělávání ředitelů středních škol kraje Vysočina Zkrácený název „Ředitel“ „Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš co ochutnáš....“ Forest Gump.
Koordina č ní skupina Rodiny, d ě ti a mládež Zámek "Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v D ěč ín ě " CZ.1.04/3.1.03/ “ 3. Komunitní.
Koordinační skupina OZP Vít Kaška. Seznam členů Agentura Naděje Agentura Osmý den, o. p. s. Agentura osobní asistenční služby o. s. Asociace vozíčkářů.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
Jak získat a udržet zaměstnance v sociálních službách
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Nenaplněné cíle a vize majitelů
Představení projektu Základní informace Cíle projektu Klíčové aktivity Realizované aktivity Připravované aktivity.
O dborné U čiliště a Z ákladní Š kola praktická Holešov
REGIONÁLNÍ PARTNERSTVÍ
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Job rotace a jiné formy flexibilizace práce
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
TÉMA: Církev mluví srozumitelně a je misijně otevřená
IMF eLibrary Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
Sociálně aktivizační služby
Mimořádné události u nás a ve světě
Transkript prezentace:

Expertní dobrovolnictví

O nás Projekt Expertní dobrovolníci je jedním z řady projektů Nadačního fondu pro podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením, který vznikl v roce 2007 v reakci na tíživou situaci postižených při vstupu na trh práce. Hlavní poslání NF je cíleně pomáhat, informovat, podporovat a spojovat zdravé a nemocné při podpoře zaměstnávání osob se zdravotním postižením. NF přispívá jednotlivcům i společnostem na aktivity, které podpoří zaměstnávání osob se zdravotním postižením a ke zviditelnění problematiky zaměstnávání osob se zdravotním postižením obecně v celé ČR.

2007 - 2017

Expertní dobrovolníci

Manažeři, zaměstnanci, studenti

Pro koho? Pro lidi se zdravotním postižením (jednotlivce) a/nebo pro organizace zaměstnávající více než 50% lidí se zdravotním postižením Pro všechny, kteří mají zájem o rozvoj, změnu, naučit se něco nového

Oblasti expertního dobrovolnictví JAK SI UDRŽET DOBROU MYSL A PŘITOM SEDĚT "NA NĚKOLIKA ŽIDLÍCH„ JAK SPRÁVNĚ VYSTUPOVAT A MLUVIT JAK NA DANĚ PRO ZAČÁTEČNÍKY I POKROČILÉ MEDIÁLNÍ PORADENSTVÍ A OSOBNÍ PREZENTACE JAK ŘÍCT SVĚTU, CO UMÍTE FOTOGRAFIE – ZKUSME NAJÍT HODNOTU VE FOTOGRAFII KARIÉROVÉ A PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍ VEDENÍ OBCHODNÍ SPOLEČNOSTI KURZ EXCELU PRO ZAČÁTEČNÍKY

Postup Expertní dobrovolník vyplní formulář na www.srdcervaci.cz Zástupce NFOZP doladí smlouvu o zážitku/expertním dobrovolnictví, vysvětlí vše potřebné Dobrovolník se následně objeví v srdcerváčském katalogu v kategorii Expertní dobrovolníci (z ní si mohou dobrovolníky vybírat výhradně OZP nebo organizace zaměstnávající víc než 50% OZP. Když si expertního dobrovolníka člověk vybere, spojí se s ním dle v katalogu uvedených instrukcí a proběhne setkání – expertní dobrovolnictví na předem dohodnutém místě a v předem dohodnutém čase. Pokud si dobrovolník a člověk s postižením lidsky sednou, mohou se pak na dalším pokračování domluvit společně, pokud ne, stráví dobrovolník s člověkem přesně stanovený čas. Stojíme navíc o zpětnou vazbu obou stran, abychom zjistili co přesně OZP potřebují a jak je může expertní dobrovolnictví posunout dál.

Spolupráce

www.srdcervaci.cz https://www.srdcervaci.cz/expertni-dobrovolnici-1 Miriam Zábrženská: miriam.zabrzenska@nfozp.cz www.srdcervaci.cz https://www.srdcervaci.cz/expertni-dobrovolnici-1 https://www.facebook.com/Srdcervaci