Nabídka zaměstnání výzkumné pracovníky v oboru řasové biotechnologie

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Doktorské studium na AF
ECVET v Programu celoživotního učení
Příprava učitelů na Přírodovědecké fakultě UP v Olomouci
Pracovněprávní vztahy v organizaci
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
Technická 2896/ Brno tel.: fax: Ústav jazyků
Obecná biologie.
Evaluace Rámce podpory Společenství Evaluační jednotka strukturálních fondů.
Příprava národních priorit výzkumu, experimentálního vývoje a inovací R. Haňka.
Personální informační systém
VLIV ZMĚN SVĚTA PRÁCE NA KVALITU ŽIVOTA 2005 – 2008 Moderní společnost a její proměny Seminář k výzkumu na úseku BOZP
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Představení projektu Seminář k projektu Vliv změn světa práce na kvalitu života Ing. Lenka Svobodová VÚBP Praha, 25. září 2006.
VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, v.v.i. Praha Uhříněves.
Integrovaný registr znečištění Ing. Jiří Jungmann Výzkumný ústav maltovin Praha s. r. o.
Katedra sociální politiky a sociální práce Centrum praktických a evaluačních studií SLUŽBY PRO ORGANIZACE CEPRES Centrum praktických a.
Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
PhDr. Dana Bernardová, Ph.D.
Seminář NSKTV Praha , Brno Návrh národních deskriptorů Mgr., Ph.D.
Workshopy se studenty SŠ PhDr. Blanka Bendlová, MBA JCI West Bohemia.
Rizika technologického transferu v oblasti medicínských biotechnologií doc. RNDr. Evžen Amler, CSc. Oddělení tkáňového inženýrství Ústav experimentální.
Biologické centrum AV ČR, v. v. i. a partneři představují projekt „Věda pro veřejnost / cesta k udržitelnému rozvoji“ ( VĚDRO) reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Mendelova univerzita v Brně (P 2) MENDELU
Den otevřených dveří PřF MU
Knihovna společenských věd TGM v Jinonicích Společné zařízení Centra pro otázky životního prostředí UK, Fakulty humanitních studií UK, Fakulty sociálních.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
MANAGEMENT V PODMÍNKÁCH ZEMÍ VÝCHODNÍ EVROPY A RUSKA. Dle strategií České republiky jsou oblasti působení českých podniků na mezinárodních trzích jednou.
Bi1BP_ZNP2 Živá a neživá příroda II Biologické vědy
Fakulta biomedicínského inženýrství, ČVUT v Praze, nám. Sítná 3105, Kladno Modernizace výukových postupů a zvýšení praktických dovedností a návyků.
PSYCHOLOGIE JE VĚDNÍ OBOR, KTERÝ SE ZABÝVÁ PROŽÍVÁNÍM (PSYCHICKÝMI JEVY) A CHOVÁNÍM ČLOVĚKA.
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Produkční biologie přednáška č. 1 Produkce a produktivita
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Doktorské studium na AF
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc. VŠB-TU Ostrava.
Zahraniční stáže- Evropské programy
1 Visegrad, Norské fondy, veřejná výběrová řízení Mgr. Iva Minaříková.
Personální strategie mezinárodní firmy
Konference INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Brno,
Přijímací pohovor prakticky „ Hledáme-li nového člověka do firmy, pak vybíráme vždy konkrétního člověka pro konkrétní činnost v konkrétním podniku.“
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
Centrum výzkumu Řež s.r.o. Výzkum a vývoj v jaderné energetice Ján Milčák
Krásná Lípa projekt Aktivizace rodin Volfová Hana (ASZ) Kolář Jan (místostarosta Krásné Lípy) Praha,
ČESKO - AMERICKÁ SPOLUPRÁCE V RÁMCI MEZIVLÁDNÍ DOHODY O VTS MEZI ČR A USA.
Analýza poskytovatelů sociálních služeb na území Ústeckého kraje s důrazem na problematiku související s absorpční kapacitou prostředků EU jako součást.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
Motivační dopis cíl dopisu: zapůsobit získat pozvání na rozhovor obsah dopisu: vysvětlení zájmu o práci forma dopisu: krátký text zásady při psaní: stručnost,
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,
Volný čas dětí a mládeže Průběh semináře PROČ? Smysl a cíl CO? Čeho si všímáme? JAK? Způsob zjišťování údajů Pozorování, sběr údajů REFERÁTY Požadavky.
Získávání a výběr zaměstnanců. Význam lidí ti, kteří vyrábějí ti, kteří rozhodují ti, kteří kradou.
Psychologie práce a organizace Matěj Stříteský
Přijímání zaměstnanců
Ústav světových dějin Historie – obecné dějiny
TVIP 2017 Institut environmentálního inženýrství
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Centrum služeb a podpory Zlín o.p.s. HORIZONT ZLÍN
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Program RP04-17 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2017
Fakulta bezpečnostního inženýrství Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava vyhlašuje v rámci rozvojového projektu „Analýza studia.
Metody analýzy mikroorganismů II
Jana Chrásková, Ivana Lamková
A4M39PSY Psychologie v návrhu UI
Sociálně aktivizační služby
ČISOK a česko – izraelská spolupráce v oblasti inovací
Transkript prezentace:

Nabídka zaměstnání výzkumné pracovníky v oboru řasové biotechnologie Hledáme … výzkumné pracovníky v oboru řasové biotechnologie   Centrum Algatech, Laboratoř řasových biotechnologií, Mikrobiologický ústav AVČR, v.v.i. v Třeboni O NÁS Historie výzkumu mikrořas v Třeboni začala založením Laboratoře experimentální algologie v roce 1960. Aktivity laboratoře byly zaměřeny na základní i aplikovaný výzkum v oblasti řasové biotechnologie, fotosyntézy, a fyziologie. V 90. letech začaly být využívány nové techniky měření fotosyntézy, které začaly nahrazovat klasické, semi-empirické metody sle- dování fyziologického stavu produkčních kultur mikrořas. Náš tým patřil k průkopníkům měření fluorescence chlorofylu, která poskytují poměrně podrobné a okamžité informace o fyziologickém stavu kultur mikrořas. Velkoplošné kultury mikrořas začaly být studovány z hlediska souvislostí mezi fotosyntetickou aktivitou, rychlostí růstu a produkce biomasy. Dnes, jsme schopni, s využitím fotochemických metod, charakterizovat různé kmeny mikrořas a nastavit jejich kultivační režimy, optimalizovat uspořádání vhodných kultivačních jednotek (fotobioreaktorů) a jejich provoz. Cílem pěstování vybraných kmenů mikrořas je výzkum zaměřený pro produkci biomasy obsahující cenné či biologicky aktivní látky. Finanční podpora: mezinárodní granty: Interreg ČR-Rakousko, Interreg ČR- Bavorsko a EC H2020. POŽADAVKY Organizace projektů, provádění laboratorních a venkovních pokusů zaměřených na kultivace mikrořas; znalost biochemických a fyziologických metod, týmová práce v mezinárodním výzkumném konsorciu; vedení doktorandů; příprava publikací. VAŠE KVALIFIKACE Dokončené doktorské studium; dobré odborné znalosti v oboru biochemie, mikrobiologie nebo biotechnologie; dobré sociální interakce; schopnost pracovat v týmu; samostatnost. NABÍZÍME Příjemné prostředí pro výzkum se širokým spektrem témat týkajících se mikrořas, práce v půvabné renesanční Třeboni, nacházející se v chráněné krajinné oblasti jižních Čech. Budete součástí živého týmu, do kterého můžete přispět svými znalostmi a společenskými aktivitami. Na oplátku nabízíme naši podporu a otevřené jednání. Zašlete Váš motivační dopis, c.v. a seznam publikací do 30. června 2017 k rukám prof. Jiřího Masojídka (masojidekj@seznam.cz) s kopií Mgr. Eduardu Pareisovi (pareis@alga.cz) Více informací na: www.alga.cz/en Plat je od 35.000 Kč (1.300 Euro). Trvání smlouvy je omezeno na max. 3 roky. Vybraní uchazeči budou pozváni k osobnímu pohovoru do 15. července 2017.