Organizace agendy v Google Kalendáři

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Microsoft Outlook.
Advertisements

Support.ebsco.com Jak se zúčastnit online semináře prostřednictvím WebExu Tutoriál.
Postup při vytváření projektu v MS Project
Prezentační manažer Kapitola 8.0 (Rozšířené efekty)
Prezentační nástroj Open Office, Impress EFEKTY SNÍMKU
snadná tvorba www stránek zadarmo
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Prostředí tabulkového kalkulátoru, základní operace Vypracoval : Mgr. Zdeněk Hrdina Projekt Anglicky.
Vyhledávání informací na mapových serverech Ing. Zdeňka Javorková Základní škola Ostrava-Stará Bělá Určeno pro 6. ročník základní školy Vytvořeno v prosinci.
X EXEL.
Ovládací panely Hodiny, jazyk a oblast.
Microsoft Office OneNote
MS Malování II. VY_32_INOVACE_58_MS_Malovani_II.
Rezervační systém AK Kladno Pokročilé používání. Vytvoření opakování rezervace.
VYHLEDÁVÁNÍ NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
Vytvoření nového účtu na Gmail. Odeslání u na konkrétní ovou adresu.
Power Point– pracujeme se snímky
Registr přechodných pobytů
WebEx ~ Jak se připojit k online webináři
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
Představujeme službu Samepage
InfoPath Využití formulářů ve výuce zeměpisu. InfoPath Nadstavba k balíku MS Office Prostředí koresponduje s ostatními produkty Microsoftu. Program je.
Internetová adresa – Registrační doména
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 3.1 (Práce se snímky)
Tutoriál Vyhledávání v obchodních databázích Business Source
Hromadná korespondence
Vzhled a přizpůsobení I
TEXTOVÝ EDITOR.
Popis a ovládání Plocha I
Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Kontakty, kalendář a úkoly 3. ročník oboru Sociální péče MS Outlook.
Seznamujeme se s počítačem III.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
2OP381 Manažerská informatika 1
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Upozornění (systémová) Menu Vyhledávací kritéria pro úkoly Záhlaví tabulky –možnost řazení podle sloupců Stránkování Stav úkolu| Atributy.
Upozornění (systémová) Menu Vyhledávací kritéria pro úkoly Záhlaví tabulky –možnost řazení podle sloupců Stránkování Stav úkolu| Atributy.
PORTÁL E-LEARNINGOVÝCH KURZŮ Internetová adresa (LMS eDoceo)
Vzdálená správa Tomáš Kalný.
Mgr. Karel FischerÚprava prezentace1 Změna použité šablony Ke změně šablony mohu použít jednu ze tří možností: a)Formát \ návrh snímku b)V panelu nástrojů.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Ivana Topolová VŠE v Praze
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 Kontakty Autor: Mgr. Aleš Kozák.
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
Stručný přehled videa Zahájení videohovoru V seznamu kontaktů přejděte na fotku kontaktu a klikněte na ikonu kamery. Na obrazovce kontaktu vyskočí zpráva.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Naplánování schůzky v Lyncu Schůzku v Lyncu můžete naplánovat s doplňkem Outlooku pro Lync (pokud.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Vytvoření sestavy Access (14). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Tabulkový procesor Práce s listy, adresace buňky, definice řady Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, Růžena Hynková. Dostupné z.
NÁZEV ŠKOLY:SOŠ Net Office, spol. s r.o. Orlová Lutyně
Jak sestavit dokument v Apstr 4
Závěrečné seminární práce 9. ročník 2016/2017
Organizace elektronické pošty v Gmailu
Novinky Teams v9.
2OP484 Manažerská informatika 4 Google Suite
PRŮBĚH DOKUMENTACE UNIVERZITNÍHO INFORMAČNÍHO SYSTÉMU MZLU V BRNĚ
INTERNET, POhYB PO WEBU VY_32_INOVACE_14
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 15– EFEKTY V PREZENTACI. Název školy:
2. Jak si snadno vytvořit nový vzor pomocí bloků.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Aplikace OctopusPro - správa uživatelů
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Jak vytvořit výstupní bezpečnostní předpis k řízení rizik
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Elektronická pošta.
Prezentace v Power Pointu
Tvorba webových stránek na google – Sites (4.)
Transkript prezentace:

Organizace agendy v Google Kalendáři PhDr. Jiří Leipert, Ph.D. © 2015

Orientace v prostředí přepínání mezi pohledy na kalendář: D - day - den W - week - týden M - month - měsíc užitečná nastavení kalendáře další nebo předcházející blok (den × týden × měsíc) s klávesami Next - Další nebo Previous - Předchozí + Today - návrat na dnešek primární je kalendář se jménem uživatele (do toho mohou vidět spolupracovníci po nasdílení)

Nastavení kalendáře týden začíná dnem: pondělí jazykové prostředí a formáty času a data Laboratoř: skrýt ranní a noční hodiny přílohy událostí Vytvoření kalendáře:

Práce s více (vlastními) kalendáři zobrazení či skrytí konkrétního kalendáře kliknutím na jeho název zobrazení jen jednoho kalendáře: při vytváření vlastní události volím do jakého patří kalendáře:

(nejvyšší úroveň - zařadí se mezi Moje kalendáře u dané osoby) Sdílení kalendáře neosobně: sdílím veřejně lze vidět jen dostupnost/nedostupnost sdílím s kýmkoli v doméně volím zda jsou vidět podrobnosti či jen dostupnost s konkrétními uživateli: u každé osoby volím úroveň přístupu: zda jsou pouze vidět podrobnosti či jen dostupnost umožnit Provádět změny událostí Provádět změny událostí a spravovat sdílení (nejvyšší úroveň - zařadí se mezi Moje kalendáře u dané osoby)

Událost v kalendáři celodenní × část dne × vícedenní × úkoly × narozeniny Vytvoření události nebo úkolu: klepnutí do záhlaví × tažení v rámci hodin dne

Podrobnosti události při vytváření události klikněte na odkaz “Upravit událost” pro změnu již existující události klikněte přímo na název události

Podrobnosti události ? Událost může proběhnout prostřednictvím videokonference... Možnost událost opakovat denně, týdně, do určitého data či třeba osmkrát... Do události je vhodné dopsat všechny potřebné detaily a instrukce a případně připojit jednu či více příloh... Lze přidat adresu a tu pak zobrazit. Na mobilu se lze rovnou na danou adresu navigovat... Můžeme přidat hosty - Ti obdrží pozvánku do mailu i zobrazenou událost do kalendáře a mohou hned odpovědět zdali se zúčastní volbami: Ano, Ne, Možná Nad rámec barvy kalendáře může mít specifická událost vlastní barvu pro zvýraznění... Hosté mohou mít práva změny události i pozvat další hosty...

Navrhované časy po stisknu “Navrhované časy” se zobrazí jen takové termíny, kdy mohou VŠICHNI navrhovaní účastníci...

Vyhledat čas volba Vyhledat čas dovolí nahlédnout do primárních kalendářů VŠECH nebo povinných hostů

Tipy pro efektivní práci s kalendářem vyhledávat událost dle klíčového slova rychlý pohyb díky P, N, T, W, M pracovat s Úkoly - přidat Datum splnění volit vhodná Upozornění na událost adekvátní aplikace na mobilním zařízení publikování “public” kalendáře na webu/IS zvaní hostů na událost krze pozvánku na G+

Tipy pro efektivní práci s kalendářem pozvání hostů na hangout pomocí události plánování konzultací přes Úseky schůzek provázání projektových kroků s přílohami v otevřeném e-mailu tlačítko Další: Přidat do úkolů + nastavit Termín splnění Vytvořit událost + přidat hosty nebo ve sdíleném kalendáři

Tipy pro efektivní práci s kalendářem ve sdíleném kalendáři vytvořit soukromou událost ve sdíleném kalendáři vytvořit událost se změněnou zaneprázdněností změnit barvu dané události opakování události - např. první pondělí v každém druhém měsíci