Osnova Počítačové bedny Druhy PC beden

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vytvořila:Monika Hradilová. NA ÚVOD… NA ÚVOD… Přátelství a internet…Tohle téma je hodně otevřené. Na celém světě existují milióny sociálních stránek.
Advertisements

Počítačové sítě Netware © Mgr. Petr Loskot
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_INF_04.
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_224 AutorMgr. Romana Rybiařová.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Informatika pro 5. ročník Úvod do světa počítačů - Hardware.
Základní škola Frýdlant nad Ostravicí, Komenského 420, příspěvková organizace Název projektu:Učíme obrazem Šablona:III/2 Název výstupu:Hardware1 (EUPŠInf2),
Název školy:ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:Mgr. Jiří Benda Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Název:VY_12_INOVACE_II.ICT4 Vytvořeno:2.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Komunikace řídících jednotek I. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Prostředí internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/27 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Notebook, tablet Číslo DUM: III/2/VT/2/1/20 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Základní deska Slouží k mechanickému upevnění komponent počítače. Propojuje veškeré komponenty počítače pomocí sběrnic a zajišťuje jejich napájení. Svými.
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_225 AutorMgr. Romana Rybiařová.
Vzdělávací oblast: Stupeň základního vzdělávání: Vzdělávací obor: Tematický okruh: Téma: Autor: Období vzniku: Určeno pro ročník: Anotace: 1. INFORMAČNÍ.
Parametry počítačových zdrojů Jaký typ zdroje máme: AT či ATX (AT se dnes již nepoužívá) Výkon zdroje – určuje nám jaký maximální odběr el. proudu nám.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Prezentace Powerpoint 1 Prezentace vznikla v rámci projektu Škola 21. století, reg. číslo: CZ.1.07/1.3.06/ , který realizuje ZŠ a MŠ Lomnice nad.
HARDWARE. Co je to hardware? Hardware (z anglického významu „železářské zboží“ nebo také „nářadí“, počítačový hardware je pak „computer hardware“) označuje.
Vnitřní HW architektura počítače. Vzájemně propojuje většinu důležitých vnitřních součástek počítače (zejména procesor a operační paměť) a tyto součástky.
Počítač zepředu a zezadu
Software =je v informatice sada všech počítačových programů používaných v počítači, které provádějí nějakou činnost. - Software je protiklad k hardwaru,
I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
INFORMATIKA - Test č.2 VY_32_INOVACE_05
Počítačové skříně, zdroje a kabely
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
VY_32_INOVACE_HW_17 Číslicový počítač.
Možnosti připojení k internetu
Základní škola a mateřská škola Bohdalov
Hardware číslicové techniky
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Technické vybavení počítače - Počítač PC
Hardware číslicové techniky
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Miroslava Tomanová
Název školy: Základní škola Městec Králové
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
RAM, rozšiřující karty NÁZEV ŠKOLY
Druhy sítí podle rozlehlosti
Informatika HARDWARE I. ISŠ SEMILY Zpracoval: Vít Rutkovský
OP VK VYT 2.5 Chladiče a ventilátory
Monitory Monitor je základní výstupní elektronické zařízení sloužící k zobrazování textových a grafických informací.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Optická mechanika
SOFTWARE OSOBNÍHO POČÍTAČE
Použití klávesy Printscreen
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Mikroprocesor.
Digitální učební materiál
Název: Pozvánka DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_17
Využití softwaru při tréninku a hodnocení sportovních aktivit
Elektromagnetická slučitelnost
Paměti typu ROM.
EXCEL 2010 Úvod k funkcím 1. část.
Ultrabook pro studenty
Název školy: Základní škola Městec Králové
Základní komponenty počítače
Opakování učiva pro 9. ročník
Komponenty v PC (napsat do sešitu).
Jiří Drábek a Luong Nguyen 4.C
Přídavné karty.
Exercise 1.
M-Commerce Šárka Přibíková 3MA
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Člověk a jeho svět 3. ročník
Co vše nám může tvořit počítačovou sestavu
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor: Jitka Nacházelová, DiS. Název materiálu: VY_32_INOVACE_01.
Digitální učební materiál
Opakování učiva pro 7. ročník
Opakování učiva pro 9. ročník
Co se skrývá uvnitř skříně?
Transkript prezentace:

Osnova Počítačové bedny Druhy PC beden Rozmístení konpomentů v Pc bedně Základní a různé konktory používané ve světě Dobrý den dnes si ukážeme pc. Bedny a jejih druhy. Rozmístění komponentů v pc. bednách a různé konektory

Počítačové bedny Zde můžeme vydět klasické počítačové bedny.

Komponenty v počítači Počítačovou bednu si musíme zakoupit podle toho na co ji potřebejeme tohle je klasický počítač na pracovní použití. Není moc výkonný ale má dobrou paměť a je tichý. Celý počítač se skládá z: základní desky, procesoru, grafické karty, , zdroje,pevného disku, pamět ram, hardware, operační pamět a chladičů.

Rozmístění komponentů v počítači pevný disk . . . Připojení pro grafické karty Zde můžeme vidět nejpouživáňejší rozmístění komponentů v počítači. zdroj chladič Základní deska

Konektory Připojení je nezbytné pro mnoho elektroniky a abychom jsme se mohli připojit musíme použít vhodný konektor. Zde můžeme vydět základní druh konektoru používaný hlavně v ČR V pravo přopojíme do počítače či do jinného zařízení a vlevo do mobilu.

Různé konektory používané všude po světě Zde můžeme vydět dalších několik druhů konektorů používaných všude ve světě s mnoha využití.

Pc konektory Tady máme konektory které jste každý už viděli a ty se používají ve spojování různých elektronických zařízení.

konektory ve kterých se spojují drátky Zde můžeme vydět konektory které se používejí pro spojování drátků mazi komponenty.

Vytvořil Matěj Hýbner Děkuji za pozornost. Doufám že jsem vám dnes byl užitečný děkuji Matěj Hýbner.