Krteček vs Samara By Jana a Natka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kdo jsme… Jsme děti z Dětského domova Uherský Ostroh. Nejmladší je sedmi-letá Tereza. Potom šestnácti-letí hoši-Petr, Lukáš a Milan, které mu je 17. Nejstarší.
Advertisements

1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
Krteček Narozen: 1956 v Praze, Povolání: svobodné, krtek
Máš rád humor pro dospělé ?.
Citáty O LÁSCE.
Zdraví Vás KRTEČEK.
11. Jakub lstí dostává prvorozenecké požehnání
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Knížka, kterou mám ráda :Tajemství duchů Moje zvláštní schopnosti
Jednoho dne paní, která měla tři dcery, všechny moc dobře vdané, se rozhodla vyzkoušet své dva zetě a Motoflashe jak ji mají rádi.
Moje vlast, moje bydliště Pověst o Libuši VY_32_INOVACE_15 Sada 9
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
EU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Nemetová. Materiál vznikl v rámci projektu EU peníze školám.
Tento příběh sa stal už dávno. Jeden muž potrestal svoji pětiletou dcerku, protože stratila jednu cennou věc. Tehdy neměli dostatek peněz.
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
COS UDĚLAL TY. Mučen a popliván Já jsem na kříži byl Před svody satana Abych tě ochránil Život mi Otec vzal A co ty mě jsi dal?
VY_III/2_INOVACE_86_Zdeněk Svěrák
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Události narození Ježíše Krista Více očima Vyškov
Smutný příběh alias Bad dreams. Bylo to takhle S Sheila byla jenom obyčejná holka do té doby než se jí zdál jeden sen…
Cyberbullying Neboli kyberšikana.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Zdeněk Miler ( – ) autor: Kateřina Marková.
Vzhůru Jakub Dybowicz. -K aždý den se najde člověk který je k počítači, televizi nebo podobným přístrojům, připojen imaginárním řetězem. Každý takoví.
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Ilustrace oblíbené knihy
Pohádka o krtečkovi Autor: Důrková Sára.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Jede vláček pohádka, veze samá zvířátka…
DRAHOMÍRA SOUKUPOVÁ DD SMOLINA16 VAL.KLOBOUKY Březen 2012.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Buď štědrý a pomáhající… Peníze v církvi a v rodině.
Moje Rodina Sára Bolacká.
Karel Čapek 9. ledna 1890 Malé Svatoňovice – 25. prosince 1938 Praha
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
(*2.července 1930 Praha +31.března 1973 Praha)
O zlé koze vyprávění podle obrázkové osnovy.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Vítám Vás na soukromé televizní stanici,která právě začíná.
VY_III/2_INOVACE_100_Zdeněk Miler
Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: Web: Desatero proti nudě.
Já a Ája. Jméno: Ája Barva: Ryzák Plemeno: ČT Datum nar.: Otec: North Star Matka: Jasná.
Autorka: Vendula Szappanosová Byl jednou jeden medvídek jménem Davídek. Žil v lese i s jeho kamarády myškou Adélkou, vlkem Petrem a sovou Michalkou.
Můj komunikační pas Jmenuji se Martin Krtek. Osobní informace  Narodil jsem se  Oslovujte mne Martine.  Jsem žákem Základní školy speciální.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2ČJ2,3_32.
VY_32_INOVACE_ MOVIE MAKER Příručka pro tvorbu prezentací z obrázků a fotografií.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: 3/II Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBOR: Český jazyk a literatura.
Tento výukový materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám. Základní škola a Mateřská škola Veřovice, příspěvková organizace Kód materiálu:
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace Název : VY_32_inovace_10 Český jazyk a literatura – Na počátku prý stálo.
ZVÍŘATA VE VESMÍRU. LAJKA Před 55 lety vzlétla do vesmíru první živá bytost - fenka Lajka. Nejen psi, ale i jiná zvířata byla od počátku součástí vesmírných.
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník třída Autor
Halloween.
Fáze ÚOS Jitka Navrátilová.
PřIjímací řízení na GJŠ
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_12_Televize
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 6_18
„Moudré ucho neposlouchá, co hloupá huba povídá.“
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost   
Máš rád humor pro dospělé ?.
ČESKÝ JAZYK SLABIKY, SLOVA 1.ročník
Transkript prezentace:

Krteček vs Samara By Jana a Natka

Krteček Krteček je československý film Vymyslel ho Zdeněk Miler Krteček vznikl v roce 1957 až 2002 Počet dílů:49

Díly Krtek a televize Krtek a žabka Krtek – malíř Krtek a balón

Krteček ve vesmíru Figurka krtečka se stala symbolem raketoplánu Endeavour. Startoval 16.5.2011 a přistál 1.6.2011.

Krtek a televize Krteček vyprovokuje zahrádkáře k útoku. Naštěstí jeho kamarádka myška uvidí plánovat dědka krtečkovu záhubu nad televizním dokumentem. Krteček zničí dědečkovu televizní anténu, druhý den i celou jeho zahradu.

Krtek a kalhotky Krtek si chce udělat kalhotky, a tak poprosí ostatní zvířátka, aby mu pomohla. Pomůžou mu mravenci, čáp a rak. Když jsou kalhotky hotové, začne se krtek obdivovat ve svém zrcátku a je spokojen.

Proč Samara umřela Samara žila se svojí nevlastní mámou Evelyn v Americe. Máma na ní byla zlá. Jednou třeba omylem shodila prostřený ubrus a hned na ní začala křičet ať to uklidí. Jednou v noci jí na ní máma byla naštvaná a hodila jí do studny...

Z čeho pochází jméno „Samara“ Původně měla 3 jména: Sarah, Maria, Radana. První slabiky jejích jmen tvoří jméno Sa-ma-ra. Lidé jí v té době říkali Morgan ( to bylo její příjmení )

Kazeta Samara ve studni vytvořila kazetu. Když se podíváte na nahrávku zazvoní telefon a hlas řekne „7 dní“. Pak máte 7 dní na to, aby jste se zachránili před smrtí. Zachránit se můžete tak, že tu nahrávku ukážete někomu jinému. Pokud to nestihnete, tak se přesně po sedmi dnech rozsvítí televize, Samara z ní vyleze a zabije vás.

VE KTERÝCH FILMECH SE SAMARA VYSKYTLA?? Kruh Kruhy Samara

KRUH Film Kruh je o rodině, která našla kazetu. Podívala se na ní nejmladší dcera, aby jí zachránila tak se na ní podívala její matka, a aby jí zachránil tak se na ní podíval otec. Potom (za 7 dní) mu z televize vylezla Samara a zabila ho.

KRUHY Film Kruhy, je něco jako . díl Kruhu. Holka jménem Julia najde Samařinu karetu. Film Kruhy je ale zajímavější v tom, že se Julii každý den něco stane. Třeba najde na zádech vyřezaný kruh – znamení znovuzrození. Nakonec taky umře.

SAMARA - FILM Video: https://youtu.be/cGiA50t4YfY

KONEC