GENEZE PŘÍPRAVY PROJEKTU IOP EU

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Oblast intervence 3.1 Služby v oblasti sociální integrace aktivita a) investiční.
Advertisements

Modernizace a obnova přístrojového vybavení kardio-vaskulárního centra nemocnice Karlovy Vary :00 Projekt je spolufinancován Evropskou unií.
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Přehled realizovaných plateb a opatření k urychlení proplácení projektů financovaných z ROP Střední Morava 2. září 2009 Olomouc 8. září 2009 Zlín Výroční.
„Veterinární ekokodex“ Minimalizace a třídění odpadů, úspory energie, vody a zlepšení životního prostředí školy. Registrační číslo projektu: PF03-09/031.
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
OPERAČNÍ PROGRAM PRAHA - ADAPTABILITA Nestátní neziskové organizace – partneři pro rozvoj PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI MMR, STAROMĚSTSKÉ.
Role MZ ČR v souvislosti s veřejnou podporou – financování investic ve zdravotnictví
Rozvoj klíčových kompetencí v praktických činnostech školy  projekt ZŠ Třebíč, Na Kopcích  realizace od do  přidělená dotace =
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
1 Způsob žádání o dotaci v rámci OP Lidské zdroje a zaměstnanost Prezentující Mgr. Petr Zavadil.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního onkologického centra FN Brno Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního.
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
ČINNOST PŘÍSTROJOVÉ KOMISE
Integrovaný operační program Oblast intervence - Služby v oblasti veřejného zdraví.
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
Program švýcarsko – české spolupráce Fond na přípravu projektů Ministerstvo financí - Národní koordinační jednotka (NKJ)
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Jednání Pracovní skupiny
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Phare 2003 RLZ Financování květen 2005 regionální informativní semináře.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
FINANČNÍ ZAJIŠTĚNÍ PROJEKTU DM TO JESENÍKY II
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Olomouc, 2. září 2009.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.10/ Číslo prioritní osy: 7.1 Celková výše finanční podpory: ,92 Kč Částka ESF: ,93 Kč Křížové financování:
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II“ Závěrečné setkání k realizaci projektu Lenka Sládková, Jana Moravcová
Střednědobé hodnocení Operačního programu Rybářství Ing. Kateřina Krylová.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Projekty SIPVZ 2005 Rozbor kritických momentů v přípravě projektů SIPVZ.
Specifická pravidla VÝZVA Č. 6 IROP – REŽIJNÍ VÝDAJE MAS Mgr. Helena Kosová , Jince.
ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení centra komplexní onkologické péče Nemocnice Jihlava“je spolufinancován.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Villa Martha Hrušovany u Brna n prezentace projektu financovaného ze strukturálních fondů EU Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice.
ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení KC Nemocnice Jihlava“je spolufinancován Evropskou unií z Evropského.
Postupy při proplacení dotace, závěrečná žádost o platbu u projektů nezakládajících veřejnou podporu.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,
Péče o pacienty s cerebrovaskulárním onemocněním v ČR.
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Kroměříž
PŘEDSTAVENÍ NOVÉHO PŘÍSTROJOVÉHO VYBAVENÍ KARDIOVASKULÁRNÍHO CENTRA NEMOCNICE JIHLAVA 17. a Projekt 5. Výzvy IOP „Modernizace a obnova přístrojového.
Zdravotnictví v Regionálním operačním programu Jihovýchod Ing. Erika Šteflová Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Lenka Kšanová (Praha, duben 2016) Výzva dodatkových aktivit- finanční část.
Fázování OP VaVpI Sylvie Samková Praha,
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2015 Rehabilitačním ústavem.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
IPRM Kladno-Kročehlavy Aktuální stav realizace IPRM
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Novinky z IROP.
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
IROP - Podpora pořizování a uplatňování dokumentů územního rozvoje
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Výzva dodatkových aktivit- finanční část
Tisková konference k výsledkům forenzního auditu projektu OPENCARD
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
Transkript prezentace:

GENEZE PŘÍPRAVY PROJEKTU IOP EU "PROJEKT IOP - MODERNIZACE A OBNOVA PŘÍSTROJOVÉHO VYBAVENÍ KC NEMOCNICE JIHLAVA" 3.2 Služby v oblasti veřejného zdraví GENEZE PŘÍPRAVY PROJEKTU IOP EU 17.3.2011

VIZE – ZÁMĚR 2010 Připravit v souladu s dlouhodobými cíli nemocnice za pomoci dotací ROP EU vybudování dalšího nadregionálního pracoviště : Kardiovaskulárního centra ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení KC Nemocnice Jihlava“je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj

VIZE – ZÁMĚR 2010 Připravit v souladu s dlouhodobými cíli nemocnice za pomoci dotací IOP EU ve spolupráci s Kardiocentrem Vysočina CZ kardiovaskulární centrum Pro naplnění této vize bylo nezbytné obhájit zařazení do sítě kardiovaskulárních center ČR – to se koncem roku 2009 podařilo ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení KC Nemocnice Jihlava“je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj

PŘÍPRAVNÉ PRÁCE Zahájení přípravy projektové žádosti 01/2010 s názvem: „Modernizace a obnova přístrojového vybavení KC Nemocnice Jihlava“ Projektová žádost byla předložena na MZČR dne 2.4.2010 ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení centra komplexní onkologické péče Nemocnice Jihlava“je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj

AUDIT KC Indikátory kvality ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení centra komplexní onkologické péče Nemocnice Jihlava“je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj

AUDIT KC Na základě doporučení komise MZ ČR v součinnosti s Kardiocentrem Vysočina CZ a krajem Vysočina, bylo zřízeno Kardiovaskulární centrum Nemocnice Jihlava a Kardiocentra Vysočina CZ ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení KC Nemocnice Jihlava“je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj

ŽÁDOST IOP Od okamžiku udělení statutu kardiovaskulárního centra se rozběhlo zpracování žádosti na projekt: - „MODERNIZACE A OBNOVA PŘÍSTROJOVÉHO VYBAVENÍ KC NEMOCNICE JIHLAVA" ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení centra komplexní onkologické péče Nemocnice Jihlava“je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj

SCHVÁLENÍ PROJEKTU Výběrová komise IOP k financování a realizaci schválila projekt Nemocnice Jihlava 21.5.2010 ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení KC péče Nemocnice Jihlava“je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj

Dne 29.7.2010 bylo bylo vydáno Rozhodnutí o poskytnutí dotace. ROZHODNUTÍ MZČR Dne 29.7.2010 bylo bylo vydáno Rozhodnutí o poskytnutí dotace. ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení KC péče Nemocnice Jihlava“je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj

Kardiovaskulární centrum Harmonogram projektu v realizační fázi srpen 10 září 10 listopad 10 prosinec 10 leden 11 únor 11 březen 11 duben 11 květen 11 Aktivita č. 1 Výběrová řízení Výběrové řízení na zdravotnické prostředky x   Výběrové řízení na projektové řízení Aktivita č. 2 Pořízení zdravotnických prostředků Pořízení zdravotnických prostředků Uvedení do provozu, zkušební provoz Instruktáž zdravotnického personálu a lékařů Aktivita č. 3 Management projektu Projektový management Finanční management Řešitelský tým zdravotnického zařízení Závěrečná zpráva a vyhodnocení projektu Aktivita č. 4 Povinná publicita a propagace Pamětní deska k umístění na stěnu - mosaz, loga Film dokumentující přístroje a jejich provoz Tisková konference spojená s instalaci přístrojů Internet - informace o projektu Tiskové zprávy a PR článek v odborném titulu

POŘIZOVANÁ TECHNIKA: Magnetická rezonance 1,5 T (pouze nákup navazujícího SW) - max. 1 ks 1 AngioCT - max. 1 ks Echokardiograf - high-end třídy - max. 1 ks Duplexní ultrazvukový přístroj - max. 1 ks Intravaskulární ultrazvuk - max. 1 ks Monitorovací systém s možností měření invazivních tlaků 15 Telemetricky monitorované lůžko nebo intermediální 16 Intraaortální balónková kontrapulzace Ventilátor pro invazivní i neinvazivní UPV 2 Perkutánní systém pro mechanickou podporu srdeční Bed-side echokardiograf 4 Přístroj pro hemoeliminační metody kontinuální Přístroj pro řízenou mírnou hypotermii

Rozpočet projektu: Zdravotnické technika 59 578 000,00 Název nákladu Celková cena (v Kč) Zdravotnické technika 59 578 000,00 Publicita projektu 165 000,00 Externí management projektu 118 800,00 Ostatní náklady 0,00 CELKEM 59 861 800,00 ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení KC péče Nemocnice Jihlava“je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj

FINANCOVÁNÍ Financování EX-POST Půjčka od kraje Vysočina 50 mil. Kč Dotace od kraje Vysočina 8,9 mil. Kč = 15% celkových výdajů Následné vyúčtování s MZ ČR ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení KC péče Nemocnice Jihlava“je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj

PŘÍPRAVNÁ FÁZE INSTALACE Angio CT příprava prostor pro instalaci Angio CT v rámci urgentního příjmu v průběhu VŘ dochází ke změně a vítězný uchazeč nabízí Angio CT o kategorii vyšší než bylo v zadání nabídnuté Angio CT é má větší rozměry a váhu než bylo v zadání a do navržených prostor se dispozičně nevejde

PŘÍPRAVNÁ FÁZE INSTALACE PŘÍSTROJů byl zvolen náhradní prostor – pracoviště Angio CT na OZM a cestou oznámení o změnách projektu bylo odsouhlaseno MZČR vzhledem na požadavek oddělené strojovny, bylo nutné provést stavební úpravy

PŘÍPRAVNÁ FÁZE INSTALACE PŘÍSTROJů

PRACOVIŠTĚ

PODĚKOVÁNÍ Poděkování patří všem, kteří se od počátku vzniku týmů podílely na přípravě a zpracování žádosti zejména primariátům kardiologického ,radiodiagnostického oddělení, zástupcům Kardiocentra Vysočina CZ a zřizovateli za podporu a pomoc . ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení KC péče Nemocnice Jihlava“je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj

DĚKUJI ZA POZORNOST