PROFESIONAL AUDIO RECORDING

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Právních služeb firmy proMIKRO s.r.o.
Advertisements

Jak dobře vybrat dodavatele pro dlouhodobou spolupráci.
JUDr. Martin Maisner, PhD., ROWAN LEGAL
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_02.
Vytvořily: Jitka Kročilová Zuzana Mágrová Miroslava Koudelová
Lékárna U Kristýny Lékárna U Kristýny byla založena v létě roku 2012 Její prodejna sídlí v Uherčicích Lékárna ale také funguje on-line a to na webové stránce.
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
PC-Pajoška Firma vznikla Hystorie firmy: Firma byla založena roku 1998 začínali jsme jako malá neznámá firma ale dnes už jsme všude známí.
Evangelium všem dětem ČR Co pro to udělat, aby se dostaly do nebe? Naše děti tak rychle rostou...
9. Strategické forum 8. – Spokojený a motivovaný tým jako základ výjimečného společenství Roman Vacho Generální ředitel Grandhotel.
Potřeby jeslí Mgr. Martina Mandáková. Historické shrnutí Výchova, vzdělávání a péče o děti do tří let v institucionálních zařízeních má v našich podmínkách.
Přístupnost internetové prezentace Českého statistického úřadu
70. a 80. léta v moderní populární a rockové hudbě
Člověk se nědy zeptá proč...???
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
Co se chystá.  Během zimního tréninku dokončíme nácvik druhé taneční sestavy – předpokládaná premiéra na Prague Dragon Autumn  Stále platí tréninky.
Volba povolání aneb představení 9. A v rámci projektu „2
FILMFEST, s.r.o Talent marketingových komunikací.
Vraťme český fotbal tam, kam patří! Radost ze hry, týmového ducha, hry fair play!
Lukáš Dobrovolný, 9.A Červen 2013
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci co je hlavním předmětem činnosti Výroba a prodej přívlastkového moravského vína na jakých trzích.
Rap Tereza Janderková.
Kdo jsme..? -jsme československý vodní institut, který zkoumá vodu doslova do kapičky a snaží se tak pomoct celému světu…,který je už tak moc nečištěný.
Praha 5/2014 Fórum prevence dětské nadváhy a obezity.
WORshop 2008 Týdenní seminář Klára Otavová. Cíle projektu: Chcete, aby se vaše děti bavily? Chcete aby měly cíle? Chcete, aby se zapojily?
Knihovny okresu Vsetín Ing. Věra Pelcová v roce 2013.
Městská knihovna Břeclav Útvar regionálních služeb doporučuje….
KONFERENCE „Konkurenceschopnost okresu Hodonín“ , PRUŠÁNKY
Dámy a Pánové Radi bychom Vám představili firmu ADELINE Street. Tato firma vznikla jako projekt jednotlivých hudebních umělců, kteří jí nejdříve založili.
Základní škola Uničov, Haškova 211 Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ , realizace – INVESTICE.
Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.
AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.
Naše společenství vzniklo jako reakce na neuspokojivou situaci ve státě, jako je…… Nezaměstnanost Zdražování produktů, služeb a energií Konkurenční nevyváženost.
Co je to štěstí…..
Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Zemědělství TataSyn. Vznik firmy Firma Zemědělství TataSyn vznikla roku Firma se od začátku specializovala na prodej zemědělské techniky. Dnes si.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
Chci vás informovat, o otevření nové zubní praxe. Řekněte všem. Speciální slevy na všechny přátele, kteří odkazují nové pacienty na mě! Klepni na tlačítko.
duben 2016 Aktuální příležitosti pro mladé a studenty... (výběr)
Hudbasse, s. r. o. No music = no life. No music = no life … už žádný promeškaný koncert Hlavní nabídka: Pop Rock Metal Hip – Hop Elektronická hudba.
Sdružení Krajina ve spolupráci se ZOO Jihlava a Mokřady - ochrana a management srdečně zvou na Setkání organizací zapojujících se do péče o přírodu v sobotu.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
MUZEOEDU.CZ jako společná platforma edukačních pracovníků muzeí a galerií Mgr. Pavla Vykoupilová PERSPEKTIVY ČESKÉ MUZEJNÍ EDUKACE 10. – 11. května 2016.
Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji.
Příklad dobré spolupráce ADP s poskytovateli sociálních služeb Koppová L., Walachová D. MEDICA zdravotní péče, s.r.o.
Činnost lektora v Severočeské galerie výtvarného umění v Litoměřicích, příspěvkové organizaci Duben 2016 Zpracovala: PhDr. Olga Kubelková lektorka Severočeská.
Health 4.0 – kdo povede novou revoluci ve zdravotnictví?
Konzervárenská výroba
Naše firma Naše firma leží v Rancířově.Obci nedaleko měst jako třeba Jemnice,Slavonice nebo Dačice. Jsme firma zabývajicí se vlasovou i pleťovou kosmetikou.
Téma: Spolupráce MŠ a ZŠ v rámci jednoho právnického subjektu
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Eliška Židlická, kvarta
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Vzdělávání lidí s postižením
Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.
Talent marketingových komunikací
S knížkou do života – BOOKSTART
LŠTĚNSKÝ ZÁMEK IX. ročník -Závěrečné práce
ZŠ T. G. Masaryka Blatná, okres Strakonice
Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.
S knížkou do života – BOOKSTART
Financováno Nadací Sirius
Mgr. Veronika Dembická, DiS.
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Transkript prezentace:

PROFESIONAL AUDIO RECORDING

O nás Naše firma vznikla v roce 2009. Zabýváme se tvorbou hudby, převážně Rap a Hip Hop. Nabízíme levné služby v oblasti nahrávání přes master až po diskotéky a zahradní párty. Všem rádi poradíme a přispějeme s inspirací.

Současnost a budoucnost V současné době spolupracujeme se 3 interprety: MC Lubosh, Kontrafakt a Domča.rom. Vydali jsme už 30 CD. Do budoucna máme v plánu, rozšiřovat prostory, větší spolupráce a stále hodně kvalitní hudby do uší. Hledáme jednoho beatmakera a jednoho DJeye pro lepší nápady a kvalitu, oboum nabízíme plat 15 000,-Kč.

Mockrát děkuji za pozornost ! Tímto bych Vám chtěl poděkovat za pozornost a pozvat Vás na návštěvu k nám, pokud sme se Vám zalíbily nebo chcete jenom pokecat a poslechnout nějakou desku. Popřípadě že chcete spolupracovat, neváhete navštivte naše stránky www.audiorecording- dj.webode.cz nebo volejte +420728038248 Mockrát děkuji za pozornost !