Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Naše firma Naše firma leží v Rancířově.Obci nedaleko měst jako třeba Jemnice,Slavonice nebo Dačice. Jsme firma zabývajicí se vlasovou i pleťovou kosmetikou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Naše firma Naše firma leží v Rancířově.Obci nedaleko měst jako třeba Jemnice,Slavonice nebo Dačice. Jsme firma zabývajicí se vlasovou i pleťovou kosmetikou."— Transkript prezentace:

1 Naše firma Naše firma leží v Rancířově.Obci nedaleko měst jako třeba Jemnice,Slavonice nebo Dačice. Jsme firma zabývajicí se vlasovou i pleťovou kosmetikou ale také modeláži nehtů a masažemi. Snažíme se aby náše klientela vždy odcházela spokojená. K našim klientům se snažíme být kamarádští ale zároveň profesionální.Do budoucna by jsme chtěli rozšiřovat a zmodernizovat náš salon abychom vždy byli o krok napřed před ostatními salony. Rancířov 20

2 Pracovní místa Kriteria pro přijetí Proč u nás pracovat ?
Výuční list ,kurz Thajských masáží ,kurz modeláže akrylových nehtů ,pasivní angličtina a němčina Proč u nás pracovat ? Flexibilní prac.doba Pevná měsíční mzda Profesiální přístup Prémie

3 Slovo na závěr Na závěr bych Vám jmenen naší firma poděkovala za zhlédnutí této prezentace a současně bych chtěla podotknout že hledáme dvě kadeřnice s výučním listem a jednu kosmetičku s více jak dvouletou zkušeností v tomto oboru (maturita+Aj). Více na :


Stáhnout ppt "Naše firma Naše firma leží v Rancířově.Obci nedaleko měst jako třeba Jemnice,Slavonice nebo Dačice. Jsme firma zabývajicí se vlasovou i pleťovou kosmetikou."

Podobné prezentace


Reklamy Google