LP catering & events s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
REVITALIZACE PRAŽSKÉ TRŽNICE
Advertisements

Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Velká klášterní restaurace
RESTAURACE IVETTE,s.r.o. Iveta Ratislavová. Restaurace Ivette – Rest Iv Vám nabízí ve spolupráci s hotelem Elegant širokou škálu vybraných jídel, nápojů.
stravovacích zařízení
Pokračujte zde. P ř edstavení restaurace Restaurace Na Ostrově a celý areál sídlí na vyjímečném místě v přírodě, dostupné několik minut přímo z centra.
 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.
PROFIL SPOLEČNOSTI. BOS. org s. r. o. Kekulova Ústí nad Labem tel.: fax. :
Střední škola obchodu a služeb Jihlava
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.02 SOU Obořiště
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
specialista na firemní květinový servis
CATERING.
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Rozvoj a zkvalitňování odborného vzdělávání na středních školách a vyšších odborných školách Moravskoslezského kraje s důrazem na odbornou praxi Tento.
Lenka Prosecká Ondřej Pešek
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
- je pevná sestava pokrmů, doplněná vhodnými nápoji, používaná k určité příležitosti. Bc. Daniel Vančura.
Název školy Střední odborná škola Luhačovice
Úvod Proč studovat informatiku?
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Cateringová společnost Denisovo nábřeží Náchod gravity.aspone.cz.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Úvod Proč studovat informatiku?
Dotek – Dům Obnovy Tradic, Ekologie a Kultury. Vítejte v objektu bývalé barokní fary v Horním Maršově, kterou jsme přebudovali v ekologicky šetrný dům.
Prezentace služeb Pokoje 4* Restaurant Catering.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Terénní základnu - Rohanov
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
stavby pro veřejné stravování a cestovní ruch
O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy.
Chuť Latinské Ameriky. Kdo jsme?  Restaurace BRiBRi nese název po indiánském kmeni BRiBRi, který žije v pohoří Talamanca na hranicích mezi Kostarikou.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ KOLEJE A MENZY Základní informace pro studenty Anetta Rysová KOLEJE A MENZY Univerzita Karlova v Praze Voršilská.
KONFERENČNÍ A SPOLEČENSKÉ PROSTORY AUTOKLUBU ČESKÉ REPUBLIKY Zajišťuje a pronajímá společnost GANIMED spol. s r.o.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Datum: Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_076 Jméno autora: Blanka Zbožínková Název práce:
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_16.
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Most, 24. ledna 2008 Univerzita půl třetího věku Závěrečný seminář Mgr. Jaroslava Barbara Sporková
OSTATNÍ FORMY CESTOVNÍHO RUCHU
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_RAUT-1_PREZENTACE_13 Název školyStřední škola služeb, obchodu.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
RAUT II. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
ROZDĚLENÍ HOSTIN Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Kategorizace hostinských zařízení a nabídka produktu stravovacích zařízení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová.
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb
Technika obsluhy – Společenská setkání
Slavnostní hostiny Rozdělujeme podle dvou základních kritérií
OSTATNÍ HOSTINY III. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Ing. Milena Dušková Místo konání stáže BUJNOCH s. r. o. Chrudim
„RELAXAČNÍ NÁMĚSTÍČKO“
Hotelnictví M/01 HOTELNICTVÍ.
Ústav vs. Komunitní služba
Český dům Moskva Jiří Podhola.
Transkript prezentace:

LP catering & events s.r.o. Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost, působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském kraji. Zajišťujeme kompletní cateringové služby při jejichž realizaci klademe důraz na vysokou kvalitu, profesionální a individuální přístup ke klientům, dokonalý servis. Zázemím, technologiemi, vybavením a personálem jsme připraveni realizovat i několik eventů současně, a to i mimo Ostravu a Moravskoslezský kraj. Zároveň provozujeme Academic Food & Coffee v prostorách vysokoškolských kolejí Jana Opletala ve Slezské Ostravě a kavárnu LP café na rohu Hlavní třídy v Havířově. info@lpcatering.cz www.lpcatering.cz

catering Zajišťujeme catering jakéhokoliv rozsahu, od malých rodinných oslav přes svatební hostiny, plesy, firemní konference až po slavnostní rauty a jiné společenské události. Připravíme pro vás akci přesně dle vašich představ, od návrhu a sestavení menu, přes zajištění inventáře, dekorací stolů, květinové výzdoby až po zajištění souvisejících produkčních a organizačních činností. Při skladbě menu, prezentaci pokrmů a nápojů, výběru barev doplňků vždy přihlížíme k charakteru a účelu konané akce. info@lpcatering.cz www.lpcatering.cz

events Připravíme pro vás event na klíč, včetně výběru a doporučení vhodného místa konání. Pro akce zajišťujeme kompletní servis: catering mobiliář inventář výzdobu pozvánky svatební altány venkovní stany s posezením hudební produkci ozvučení profesionálního fotografa security stánkový prodej občerstvení info@lpcatering.cz www.lpcatering.cz

vegetariánská a bezlepková kuchyně Vnímáme požadavky svých klientů i s ohledem na individuální potřeby jednotlivých účastníků akcí a proto se vegetariánská a bezlepková kuchyně stala nedílnou součástí námi připravovaných menu. Nejen při přípravě vegetariánské a bezlepkové kuchyně používáme pouze prvotřídní suroviny, které si u svých dodavatelů sami pečlivě vybíráme a pro správnou volbu atraktivních a moderních pokrmů se neustále vzděláváme. Vegetariánská jídla se stala oblíbenou součástí podávaných menu v Academic Food & Coffee. info@lpcatering.cz www.lpcatering.cz

Academic Food & Coffee se nachází v prostorách vysokoškolských kolejí Jana Opletala ve Slezské Ostravě a nabízí studentům Ostravské univerzity možnost celodenního stravování včetně vegetariánské stravy. Zároveň v Academic Food & Coffee pravidelně zajišťujeme stravování pro ubytované hosty, například sportovní kluby, účastníky výstav, mezinárodní účinkující festivalu Folklor bez hranic Ostrava nebo zahraniční studenty na výměnném pobytu, v březnu až květnu 2016 např. čínští studenti Shijiazhuang Uni of Economics. info@lpcatering.cz www.lpcatering.cz

LP café Na rohu ulic Gorkého a Hlavní třídy v Havířově, poblíž magistrátu města a naproti kulturního domu Petra Bezruče provozujeme od ledna 2016 příjemnou kavárnu LP café. Těšit se můžete na kvalitní kávu Julius Meinl  a různé kávové speciality, jako například fialkové, dýňové nebo mátové caffe latte macchiato, mandlové, vanilkové nebo karamelové cappuccino, bezkofeinovou kávu, vždy čerstvé dezerty, letní i zimní míchané nápoje a jiné. K dispozici je kuřácká i nekuřácká část, posezení u baru, salónek pro 10 hostů a letní venkovní zahrádka. Otevřeno denně od 8 do 19 hod., v sobotu a neděli od 9 do 19 hod. Samozřejmostí je WI-FI připojeni a platba kartou. info@lpcatering.cz www.lpcatering.cz

reference Během svého působení jsme realizovali mnoho akcí různého rozsahu a charakteru a právě spokojenost našich klientů je pro nás tou nejlepší referencí a zároveň největší motivací k další práci. info@lpcatering.cz www.lpcatering.cz

Lukáš Pazdyka + 420 603 317 299 info@lpcatering.cz www.lpcatering.cz