Celostátní setkání pacientů 4. listopadu 2016

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ŠKOLNÍ ZPRÁVY O PŘEDBĚŽNÝCH VÝSLEDCÍCH MZ V ROCE 2011 PRVNÍ Z KROKŮ VYUŽITÍ STÁTNÍ MATURITY PRO ZVÝŠENÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ NA SŠ.
Advertisements

…..přijďte si s námi zahrát
Cílené rozvíjení čtenářské gramotnosti ve výuce na 2. stupni ZŠ
Aktivizační programy pro seniory
V ÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ ABC Rok 2012.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
Projekt FUTURA Kateřina Koutská. Cíle projektu  Projekt realizuje společnost Respekt institut, o.p.s. ve spolupráci s partnery:  Institut pro evropskou.
VÍTEJTE NA ZUBNÍ PLANETĚ
Jak změnit obecní knihovnu v informační centrum obce Metodický návod výstup z projektu Knihovna – informační centrum obce.
Z APOJOVÁNÍ SENIORŮ DO KOMUNITNÍHO ŽIVOTA V PRACHATICÍCH.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Pomáháme neziskovkám Významný projekt Olomouckého kraje
U MÍME ŽÍT NAPLNO ! Kampaň pro ženy s rakovinou prsu 2008.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA DALOVICE PŘEDSTAVUJE NOVÝ VZDĚLÁVACÍ PROJEKT V OBLASTI ROZVOJE A ÚDRŽBY ZELENĚ v KARLOVARSKÉM KRAJI TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Projekt Digitální škola - její pozice v systému projektů na OA Orlová.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
Kampaň Sdružení AP pro podporu technického vzdělávání Průhonice, 10. prosince 2008 SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU / AUTOMOTIVE INDUSTRY ASSOCIATION.
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Projekt ŠKOLA V ZAHRADĚ ZŠ praktická a ZŠ speciální, Jablonné v Podještědí, Komenského 453, příspěvková organizace.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Projekt „Vzdělaný zastupitel“ Podpora volených představitelů měst a obcí Jaromír Jech výkonný místopředseda Svazu XIII. celostátní finanční konference.
Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Ze školy odpovědně na trh práce. Nositel projektu: Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje Spolupracující subjekty: Úřad práce Karlovy Vary, ZČU.
CELOSTÁTNÍ PACIENTSKÉ SETKÁNÍ 31. října 2014 LYMFOM HELP, o.s.
Celostátní setkání pacientů 18. října 2013 LYMFOM HELP, o.s.
WOSA – výchovou a vzděláváním k občanské společnosti, reg. čís. CZ.1.07/1.1.32/ Žadatel: Sdružení obcí Sedlčanska Projektový manažer:Štěpánka Barešová.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
ŠANCE PRO VÁŠ ROZVOJ Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení KC Nemocnice Jihlava“je spolufinancován Evropskou unií z Evropského.
1 26. září 2016 Svaz léčebných lázní ČR Specifika lázeňské léčby dětí a dorostu prim. MUDr. Jana Rydlová, Vedoucí lékařka dětských léčeben, Lázně Luhačovice,
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
Projekt IVOŠ Inovace a modernizace vzdělávacích programů VOŠ Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory: Vyšší odborné vzdělávání.
Jan Bodnár Deinstitucionalizace: cesty vpřed 14. – , Praha Reforma psychiatrické péče v ČR.
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Cestovní ruch.
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
Celostátní setkání pacientů 23. října 2015 LYMFOM HELP, o.s.
Ohlédnutí za rokem 2015 Kiwanis Club Golden Prague.
Celostátní setkání pacientů LYMFOM HELP, o.s.
Celostátní setkání pacientů LYMFOM HELP, o.s.
Komunitní školy - kulturní, vzdělanostní a prorodinná centra v malých obcích Mgr. František Eliáš.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
kurzy tenisu pro děti z mateřských a základních škol
Aktivity na podporu středního odborného školství v JMK
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
GENEZE PŘÍPRAVY PROJEKTU IOP EU
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Polytechnické vzdělávání se zaměřením na tvorbu ŠAP/PA 22. března 2017
Profesionalizace práce koordinátorů EV ve školách Olomouckého kraje
Projekt GDA PR aktivity v realizaci
Multimediální podpora výuky klinických oborů RITM a MEFANET: Přehled aktivit a návrh meziuniverzitní spolupráce při vytváření vzdělávací sítě lékařských.
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
Plánování prvních kroků
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Závěrečná konference projektu
Celostátní setkání pacientů 13. listopadu 2017
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Centrum sociální rehabilitace Terénní tým - Sokolov - Cheb
Ing. Pavel Vinkler, Ph.D., ředitel odboru podnikatelského prostředí
LET ZAPOJENÝCH DĚTÍ PROJEKTŮ 6 15 KOL PROJEKTU ROZHLED.
Podzimní setkání zástupců CKP 7. listopadu 2017 Hotel Prokopka, Praha
Centrum kolegiální podpory CKP
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
Inkontinence Jeden z nejčastějších zdravotních problémů
Projekt „Klimatická zeleň“ pro obnovu krajiny
Transkript prezentace:

Celostátní setkání pacientů 4. listopadu 2016 LYMFOM HELP, z.s.

VÝZNAMNÉ PROJEKTY A AKTIVITY

INFORMAČNÍ PŘÍRUČKA Téma: stravování během onkologické léčby Autor: Eva Chocenská (Thomayerova nemocnice) Finanční podpora Úřadu vlády a Nadačního fondu Josefa Luxe Příručka k dispozici zdarma včetně distribuce Náklad: 5 000 ks

KURZ TRÉNOVÁNÍ PAMĚTI Konání v prostorách sdružení – Praha 10 Rozsah kurzu: 10 lekcí (únor – květen 2016) Obsah kurzu: praktická cvičení a nácvik paměťových a dalších metod, vše zábavnou a poutavou formou Cíl kurzu: zvýšení kvality každodenního života, posílení sebedůvěry a radosti ze života. Přesvědčení, že pracovat na sobě má smysl a je to nezbytně důležité. Kurz je bezplatný. Vedení kurzu: Iveta Luxová (certifikovaný kouč)

RELAXAČNÍ VÍKEND V lázeňském prostředí (Poděbrady) Termín: 23.-25. září 2016 Doprovodný program (relaxační techniky - jóga, trénování paměti, apod.) Možnost využití lázeňského zázemí Částečná finanční spoluúčast

LYMFOM HELP GOLF TOUR 2016 S KLÁROU SPILKOVOU 5 golfových turnajů (duben – září 2016) - Černý most, Sokolov, Karlštejn, Mladá Boleslav, Mstětice Výtěžek 76 540 Kč Využití pro dotisk informační příručky „Jak dál po léčbě lymfomu“ (2017)

OSTATNÍ PROJEKTY Konzultace psychologa pro pacienty v prostorách sdružení Celostátní, pražská i regionální pacientská setkání Víkendová setkání v Janských Lázních, Jeseníkách Provozování webové stránky, vydávání informačních bulletinů Kytičková sbírka

PLÁNOVANÉ PROJEKTY

Nová legislativa – změna statutu organizace Edukační videa – diagnostická vyšetření Udržitelnost dosavadních projektů a aktivit v dalším roce

kdo s naším sdružením spolupracují  VELMI DĚKUJEME VŠEM kdo s naším sdružením spolupracují 

www.lymfomhelp.cz 11