Pořádá SGV ve spolupráci s Volgogradskou státní univerzitou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
DPH Ekonomika podniku 2. ročník DPH - nepřímá univerzální daní, tvoří součást ceny výrobků a služeb - je vybírána postupně při každém prodeji (když lesník.
Advertisements

Případové studie Úvodní informace Zpracovávaná témata Ukázka zpracovaného tématu CZ.1.07/1.1.00/ My to umíme.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Téma: Využití Accessu pro tvorbu evidence našeho podnikání Vypracovala: Jana Wasserbauerová.
Pracovní právo. Pohovor
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
BIKE SHARING PRO BRATISLAVU. Bike Sharing z pohledu uživatele: -občané Bratislavy i turisté budou moci využívat bike sharing co by součást veřejné dopravy.
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
ROTARY INTERNATIONAL DISTRICT 2240 Prezentace rodinných výměn pro kluby DISTRICT 2240 RI, 2010.
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
1 Virtuální Univerzita třetího věku. 2 Seniorské vzdělávání Univerzita třetího věku (U3V) je součást Celoživotního vzdělávání, organizované veřejnými.
Projekt střední školy stavební Jihlava Partneři: Vysočina Education Romsdal Videregående skole Godalen Videregående skole.
Ministerstvo zemědělství ČR ČZU v Praze, FAPPZ, katedra rostlinné výroby Pelero CZ (svaz pěstitelů a zpracovatelů léčivých rostlin ) XII. ODBORNÝ SEMINÁŘ.
PREZENTACE aktivit MC KAŠPÁRKOV o.s., v roce 2013 Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Výchovná poradkyně D. Pospíšilová. Přijímací řízení 2016 Maximálně 2 přihlášky originál a kopie v 1. kole Zrušení výstupního hodnocení Pozvánka na přijímací.
2. cvičení z KIV/ZI Webnet. Náplň cvičení Univerzitní www stránky Portál a STAG Webmail Koleje, menzy a knihovna Diskový prostor.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
EU peníze školám Základní škola Čachovice a Mateřská škola Struhy, Komenského 96, příspěvková organizace Označení: VY_32_INOVACE_134_ČJLS8 Předmět: Český.
Cestovní náklady podnikatele a zaměstnance. Paušální cestovní výdaje  Podnikatel si může do nákladů započítat paušální odpočet 5000 Kč/měs. na jedno.
Elektronická přihláška Studenti z ČR a SR použijí tento formulář ! Studenti bez rodného čísla použijí tento formulář !
Klára Lysová Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování stipendia pro studium na zahraničních středních školách v partnerských regionech.
Anotace: Materiál je určen pro žáky 6. ročníku, slouží k opakování probraného učiva Datum: Ročník: 6. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace.
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník 2016/17. Základní informace – záložka „studentům“ 1.Studijní řády a.
Daň z nabytí nemovitých věcí
Pravidla udělování autorizace podle zákona č. 179/2006 Sb.
Západočeské lázně Natalie Chvastková Anna Skrzypková CRO3
Jak získat stážisty s finanční podporou EU?
Lucie Pichlerová Právnická fakulta
1/15 - Úvodní stránka, registrace Rezervační systém PRO TRAVEL CK
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
MÁ SMYSL POŘÁDAT KONFERENCE?
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Elektronická přihláška
Příjmy z kapitálového majetku
Způsoby zápisu algoritmů
Vízum a vízové služby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN.
Téma 6: Zdanění příjmů ze závislé činnosti
ZOOKURZ Sexta 2016/17.
Občanské soudní řízení I.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Dobrá praxe Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Modré volání O2 zaměstnanecký program pro Univerzitu Pardubice
Rozpisy témat a odevzdávárny
Program celoživotního učení Comenius
Univerzita Karlova v Praze Možnosti FREEMOVERS 13. října 2015
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr
Obec Pstruží pro občany
PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
© 2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV
Klasifikace větných členů, rozbor věty jednoduché
Dunaj – Vltava Cesta pivních znalců
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2018/2019
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Občanské soudní řízení I.
Daň z přidané hodnoty Nepřímá daň.
Matriční úřad.
Občanské soudní řízení I.
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
TŘÍDNÍ SCHŮZKY PROBĚHLÉ AKCE AKCE PŘED NÁMI EXKURZE VÍDEŇ
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Umím si umýt ruce Samostatně používám ručník Nepoužívám v průběhu dne nebo odpoledního odpočinku pleny Umím používat WC (nepoužívám nočník!) Umím se vysmrkat,
Daňové přiznání k dani z příjmů PO
Jazykový zájezd do YORKU
Vzdělávání a příprava na digitální budoucnost z pohledu Statutárního města Liberec Mgr. Šárka Prachařová.
Portál - role studenta v informačním systému STAG
Transkript prezentace:

Pořádá SGV ve spolupráci s Volgogradskou státní univerzitou. Letní škola ruského jazyka 2017 ve Volgogradu ve dnech 01.08. – 14.08.2017 Pořádá SGV ve spolupráci s Volgogradskou státní univerzitou. Akce se uskuteční při 20 účastnících. SGV zajistí pro studenty pedagogický doprovod během cesty a po celou dobu jejich pobytu ve Volgogradu.

Pro koho je letní škola určena? Pro všechny, kteří už někdy začali s osvojováním ruského jazyka. Pro všechny, kteří si chtějí svoje dovednosti prakticky vyzkoušet. Pro všechny, kteří si chtějí svoje komunikační schopnosti zlepšit. Ale zejména pro cestovatele fotografy objevitele bez omezení věku.

Kolik to bude stát? Cena letní školy bez dopravy je 16 980 RBL (podle kurzu KB 15.01.2017 – 6 525,41 CZK) Cena zpáteční letenky na trase Praha - Moskva – Volgograd dle portálu Letuška je cca 8 000 CZK Ruské vízum – bezplatné (pozvání Volgogradské státní univerzity zabezpečuje tzv. studijní, popřípadě humanitární vízum) Náklady na pojištění pro cesty do zahraničí Kapesné

Co cena letní školy pokrývá? 40 výukových hodin (4 hodiny/den) Ubytování na koleji Volgogradské státní univerzity Ve dnech výuky obědy v univerzitní menze Kulturní a exkursní program: Výlet do Muzea v přírodě Stará Sarepta Zájezd do Elisty, hlavního města Kalmykie Návštěva Oblastního zeměpisného muzea ve Volgogradu Muzeum – panorama Stalingradská bitva Zájezd do Astrachaňské oblasti – slané jezero Baskunčak Místní poplatky Certifikát absolventa kurzu

Bude možné podniknout i jiné výlety? Nabízí se množství dalších exkurzí a výletů. Kupříkladu návštěva následujících míst: Park Ruská pohádka: vstup, představení, zábavný program, občerstvení (750 RBL – 268,18 CZK) Muzeum čokolády: exkurze do muzea čokoládovny, ukázka výroby čokoládových figurek (450 RBL – 160,91 CZK) IQ park Einstein (450 RBL - 160,91 CZK) Muzeum výtvarného umění I. I. Maškova - vstup a prohlídka s výkladem (300 RBL – 107,27 CZK) Projížďka lodí po Volze – 1 hodina (500 RBL – 178,88 CZK) Plavba po Volze k hrázi Volgogradského moře – 7 hodin (2000 RBL – 715,14CZK) (Převody dle kurzu KB ze dne 2. 12. 2016) Nehledě na možnost vyjížďky na ruský šašlik apod.

Jaké jsou podmínky účasti? Přihlásit se do konce ledna 2017 dodáním osobních údajů na emailovou adresu organizátora. Do konce února zaplatit zálohu 9000 CZK na leteckou dopravu (rozdíl v ceně letenky bude vrácen) Platba za kurz bude provedena každým účastníkem hotově v administraci Volgogradské státní univerzity po příjezdu do Volgogradu. Před odjezdem předložit doklad o cestovním pojištění na celou dobu pobytu včetně cesty.

Chceš se přihlásit? Pošli mail na adresu alena.rosikova@sgv.cz Předmět: letní škola Obsah mailu: Jméno a příjmení Třída Datum narození Číslo a datum vydání pasu (lze doplnit později, pokud ještě pas nemáš vyřízený) Kromě mailu, ze kterého píšeš, ještě jeden kontakt (mobil) Pokud pojedeš s další osobou, potom stejné údaje i o doprovázejícím (včetně emailové adresy)

Ochutnávka pro oko… Kde vůbec hledat Volgograd?.

Ochutnávka pro oko… Volgograd je centrem Volgogradské oblasti

Ochutnávka pro oko… Univerzita ve Volgogradu – noční pohled

Ochutnávka pro oko… Pohled na kolej Univerzity ve Volgogradu.

Ochutnávka pro oko… Dominantou města je socha Matka vlast volá. Výška sochy - 85 metrů.

Ochutnávka pro oko… Město je významným říčním přístavem s krásným nábřežím.

Jsme rádi, že se nám podařilo zajistit pro naše studenty tuto výjimečnou možnost, jak strávit část letních prázdnin. Srdečně všechny zveme!