Partnerství Jihomoravského paktu zaměstnanosti pro podporu pracovního uplatnění mladých dospělých CZ.03.1.48/0.0/0.0/16_055/0005641.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 STÁŽE Inovativní prvek v náboru nových zaměstnanců STÁŽE Inovativní prvek v.
Advertisements

Podpora plánování rozvoje sociálních služeb formou založení odborných partnerství CZ.1.04/3.1.03/
Manažer obchodu příspěvek VŠE ke vzdělávání dospělých.
Projekt realizuje ASISTA, s. r. o.. Jaké bariéry chceme odstranit Především na první pohled neviditelné bariéry: Snížená ochota zaměstnavatelů zdravotně.
Rozvoj a zdokonalení integrovaného diagnostického, informačního a poradenského systému v oblasti vzdělávání a volby povolání Priorita 3 Rozvoj celoživotního.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Program podpory zaměstnanosti v Ústeckém kraji (Podpora) reg. č. CZ.1.04/2.1.01/E Ing. Radka Fantová projektová manažerka Mobil:
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Opatření k zajištění kvalifikované pracovní síly Mgr. Jana Majerová vedoucí oddělení koncepcí a strategií trhu práce Odbor trhu práce MPSV
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
Seminář pro zájemce o veřejné zakázky v rámci projektů Úřadu práce v Mostě RESTART – MOST PODPORA zaměstnanosti v sociálně vyloučených lokalitách Mostecka.
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Mámo, táto neseďte doma ! reg. č. CZ /0.0/0.0/15_010/ Bc. Radka Kaštovská.
Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu.
Komise pro podmíněné propuštění (KPP) Společný projekt PMS CR, VS ČR a Českého helsinského výboru.
Registrační číslo projektu:CZ.1.07/3.2.04/ Název projektu:Inovace do praxe Název a číslo globálního grantu:Podpora nabídky dalšího vzdělávání v.
Evropský sociální fond 1 Jiří Švarc Evropská Komise Generální ředitelství pro zaměstnanost, sociální věci a rovné příležitosti Oddělení pro Českou republiku,
Datové tržiště zaměřené na faktory ovlivňující vzdělávání dospělých a rozvoj lidských zdrojů s ohledem na trhu práce.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Seminář pro zájemce o veřejné zakázky v rámci projektů Úřadu práce v Mostě Práce na Mostecku pro každého Rodina a práce na Mostecku.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Informační a poradenské centrum ZČU
Informace o uplatnění absolventů a světě práce
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Dokument KAP MSK - obsah
Projekt CESTA KE ZMĚNĚ Registrační číslo: CZ /0.0/0.0/16_053/
Školy jako centra celoživotního učení KAP MSK
VÝZVA 2.2 – VYSOKOŠKOLSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ
Interreg V-A Česká republika – Polsko
Podpora v nezaměstnanosti
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
EVALUACE v OP RLZ PaedDr. Jaromír Krejčí Mgr. Jana Ostrýtová MŠMT.
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Marcel Dittrich.
Aktivity a činnosti úseku služeb v oblasti dalšího vzdělávání
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Název: VY_32_INOVACE_VVP_8A_14F Škola:
Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady  15
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK 2014+
České školství v mezinárodním srovnání Stručné seznámení s vybranými ukazateli publikace OECD Education at a Glance 2010 Tisková konference 7.
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Naše škola Střední odborná škola Managementu a Práva s.r.o.
EQF a Národní soustava kvalifikací v České republice
DOTAČNÍ PŘÍLEŽITOSTI PRO ŠKOLY
Partnerství Jihomoravského paktu zaměstnanosti pro podporu pracovního uplatnění mladých dospělých CZ /0.0/0.0/16_055/ Brno, 26. září 2017.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ A ČESKOU REPUBLIKOU
v rámci výzev MAS Slezská brána v OPZ
Projekt PRÁCE PRO KAŽDOU
Situace na trhu práce v Olomouckém kraji
Situace na trhu práce v Olomouckém kraji
zpracovaný v rámci projektu
Teritoriální Pakt zaměstnanosti Ústeckého kraje
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
BESEDA SE STUDENTY STŘEDNÍCH ŠKOL
Teritoriální Pakt zaměstnanosti Ústeckého kraje
Aktivní politika zaměstnanosti Společensky účelné pracovní místo
Statistické údaje Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Ústí nad Labem, Kontaktní pracoviště Most.
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
ÚVODEM… PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZŘIZOVANÝCH LIBERECKÝM KRAJEM 12. prosince 2018 I Liberec.
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Zákon o sociálním podniku Mgr. Martina Štěpánková, MPA Úřad vlády ČR
Inovace VOV informace o projektu
Projekt CESTA KE ZMĚNĚ II
- ČESKY SEVER Sociální podnik a OPZ •.
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Je kvantita zárukou kvality ? Vladimír Ort
Transkript prezentace:

Partnerství Jihomoravského paktu zaměstnanosti pro podporu pracovního uplatnění mladých dospělých CZ.03.1.48/0.0/0.0/16_055/0005641

SUBJEKTY PROJEKTU Žadatel/příjemce Partner s finančním příspěvkem Partner bez finančního příspěvku

CÍLOVÉ SKUPINY Uchazeči a zájemci o zaměstnání a neaktivní osoby mladší 25 let * osoby ve věku 15-24 let včetně, zařazené Úřadem práce ČR do evidence uchazečů o zaměstnání nebo do evidence zájemců o zaměstnání; * osoby ve věku 15-24 let včetně, které nejsou zaměstnané a nejsou ani v evidenci uchazečů o zaměstnání vedené Úřadem práce ČR. V projektech je doporučeno zaměřit se zejména na nezaměstnané absolventy SOU, SŠ, VOŠ, VŠ apod., kteří nemohou nalézt dlouhodobější uplatnění na trhu práce, či na osoby se základním nebo nedokončeným středoškolským vzděláním. V rámci této cílové skupiny je možné rovněž podpořit osoby soustavně se připravující na výkon budoucího povolání, které jsou v posledním ročníku/semestru vzdělávání či profesní přípravy. Osoby s nízkou úrovní kvalifikace Osoby, které již nejsou ve vzdělávacím procesu a mají ukončeno pouze primární či nižší sekundární vzdělání (stupeň ISCED 0 – 2).

KLÍČOVÉ AKTIVITY – čas a zaměření

CÍLOVÁ SKUPINA a INDIKÁTORY Celkový počet účastníků 238 4 etapy x 7 okresů x 10 osob x 85% úspěšnost (nad 40 h) Účastnici, kteří získali kvalifikaci po ukončení své účasti 23 48 osob kurz IT, 30 osob RK 75% úspěšnost z 30 (možná totožnost s účastníky IT)

za realizační tým projektu TĚŠÍME SE NA SPOLUPRÁCI za realizační tým projektu Mgr. Petr Kostík khkjm@khkjm.cz Ing. Richard Podboský dotace@khkjm.cz