Rozdělení odbytových středisek

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ivana Kůtová Tereza Navrátilová
Advertisements

CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.15 •SOU Obořiště •Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník •Číslo klíčové aktivity:
stravovacích zařízení
Formy veřejného stravování
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.02 SOU Obořiště
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.03 SOU Obořiště
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.19 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.01 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.05 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
Materiálně technické předpoklady
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné.
Hotelový provoz VY_INOVACE_Kaluzova_ Síť podniků stravovacích zařízení. Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním.
Zařízení na tepelnou úpravu pokrmů - sporáky
Příprava pokrmů ze skopového masa
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Provozovny společného stravování
Převody čísel. soustav - opakování
Výstupní zařízení - plotr
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Telecí maso - charakteristika
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Prodejní a odbytová činnost ve stravovacích zařízeních
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Škrábání brambor a kořenové zeleniny
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Kuchyňské stroje na zpracování těsta a masa
Geometrická posloupnost - součet
Geometrická posloupnost
Zájmy -aktivačně motivační vlastnosti
Náležitosti jídelních lístků
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Zařízení na tepelnou úpravu pokrmů- 2. část
Charakteristika a dělení drůbeže
Prostory v provozovně společného stravování
Deratizace, dezinsekce a dezinfekce
Rošty, rožně, grily, mikrovlnná zařízení
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Zařízení umýváren nádobí
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Příprava drůbeže vařením, dušením
Zařízení na pečení a smažení
Kvadratické rovnice - kořeny rovnic
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Kategorizace hostinských zařízení a nabídka produktu stravovacích zařízení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová.
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb
Kategorie odbytových středisek
Skopové maso - charakteristika
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Číselné soustavy - Opakování
Vzdálenost bodu od přímky. Vzdálenost rovnoběžek.
Aritmetická posloupnost - součet
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Vzdálenost bodu od přímky
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Procvičování – analytická geometrie v rovině
Aritmetická posloupnost jednoduché příklady
Odbytová střediska Hana Stejskalová Ns /2017.
Transkript prezentace:

Rozdělení odbytových středisek Předmět: Hotelový a restaurační provoz Ročník: 1. čtyřletého maturitního oboru Gastronomie Autor: Mgr. Olga Hrabalová Rozdělení odbytových středisek Anotace: Prezentace uvádí základní rozdělení odbytových středisek podle funkce. Prezentace slouží k výkladu nového učiva. Klíčová slova: odbytová střediska, kategorie Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Olga Hrabalová Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.

Digitální učební pomůcka Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0086 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada: 42 Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_HR1_19

Odbytová střediska v provozovnách stravovacích služeb

Základní rozdělení odbytových středisek podle funkce: Stravovací Společensko-zábavní Doplňkového stravování a ostatních služeb

Stravovací restaurace motorest jídelna i se samoobsluhou pohostinství gril bar, snack bar koliby, salaše (příp. jiné specializované středisko) restaurační vozy

Obrázek č. 1 Obrázek č. 2

Obrázek č. 3

Obrázek č. 4

Společensko zábavní kavárna vinárna pivnice hostinec

Obrázek č. 5 Obrázek č. 6

Obrázek č. 7 Obrázek č. 8

Obrázek č. 9

Doplňkového stravování a ostatních služeb bufet občerstvení výčep piva prodej polotovarů pizzeria

Obrázek č. 11 Obrázek č. 10

Kategorie odbytových středisek Odbytová střediska rozdělujeme do kategorií, které určují druh hostinské provozovny: - restaurace - kavárna - vinárna - bar….

Rozdělení odbytových středisek podle skupin podle kvality vybavení a podle rozsahu a úrovně poskytovaných služeb se odbytová střediska dříve členila i do skupin: výběrová, I., II., III., a IV. skupina stanovila minimální požadavky na vybavení, úroveň a rozsah poskytovaných služeb

Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR. Použité zdroje Literatura: Cón, F. Zařízení provozoven v kostce. 1. vyd. Úvaly: Ratio, [1997]. 125 s. Obrázky: č. 1- 11 [online].[cit.2013-04-09] dostupné na www.office.microsoft.com Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Olga Hrabalová Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.