Nabídka DVD/CD - CENÍK. Komplet 1 / 2.000,-Kč Komplet 2 / 600,-Kč.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Novinky v řízení zásob 2008 Martin Schlosser Skalský Dvůr
Advertisements

Zahraniční obchod Význam, formy a členění.
1 PaySec pro neziskové organizace. 2 Co je PaySec  Internetový platební systém  Založený na předplacené peněžence  Otevřený klientům všech bank.
Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách nebo na stránkách.
MEZIKNIHOVNÍ VÝPŮJČNÍ SLUŽBA V OKRESE ŽĎÁR NAD SÁZAVOU Mgr. Libuše Foberová Pardubice 15. – 16. dubna 2003 KNIHOVNA MATĚJE JOSEFA SYCHRY VE ŽĎÁŘE NAD SÁZAVOU.
Ekonomická gramotnost
Bankovní poplatky Téma „Finanční trh“
Doučování Bc. Jiří Švec Doučování Předměty: ◦ Účetnictví  Převážně pro studenty obchodních akademií, středních a vyšších odborných škol.
Věrnostní program.
Stavebniny Dobrý den jmenuji se Tomáš Bejbl a vítám Vás na prezentaci naší nové firmy. Naše firma se jmenuje STAVTOBE.
D r o b n o s t i z kůže kontakt: Každý výrobek je originál a je možné si ho objednat na uvedeném kontaktu. Přeji Vám příjemně strávené.
D r o b n o s t i hra barev kontakt: Vítejte, Právě jste rozevřeli stránky, na kterých najdete nabídku drobností ( nejen) pro radost.
SAPELI KAMPAŇ 2014 „KVALITA NENÍ JEN NA OKO“

0-10 mince Jana Štadlerová ZŠ Věšín. 8,-Kč Vyber mince, kterými můžeš zaplatit.
Povolání: umělecký malíř
HASIČI.
VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
Šablona webových stránek Školení pro dobrovolné knihovníky Opava
 Slovíčka „až, maximálně, nejvýše“ apod.  Slovíčko „od“  Malá písmenka  Cena uvedená bez DPH  Klamavá reklama  Zdroj:
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Struktura fiktivní firmy.
PRÁCE S FORMULÁŘI MŮJ ÚKOL: Co je to formulář a jaké informace nám může poskytnout Pomocí potřebných informací mám vytvořit formulář a vyplnit ho Vytvořit.
Macromedia Dreamweaver Software pro editaci kódu Bohuslav Čech3MA381.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Představení projektu Trojlístek Konference Rodina spojuje generace Mgr. Gabriela Vybíralová Brno.
Maturity, které otřásly Českem Pružná komunikace časopisu Bridge a CZVV je základem spolupráce v oblasti nových maturit.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí. TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 15. – 17. října 2009 TIPSPORT ARENA Jeronýmova 570/22, Liberec 7.
Fast track - Základní informace. A New ABO/M+ Min. 100 BH KUPON Výhody pro Nového VPA/M+ Slevový kupón za 100 bodovou objednávku přes internet – mezi.
Pharma Factoring Factoring České spořitelny, a.s.
IVANA BRABCOVÁ Jak na WEB … NODE.
23.
Dana Sigmundová Jak najít a získat dokumenty (nejen) v knihovnách MU ÚK FSS MU, Ústřední knihovna FSS MU.
KOORDINÁTOŘI FAKULTy PRÁVNICKÉ ZČU
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
Vánoční promo akce kofoly
Úrokový swap 12. října Co je úrokový swap Druh finančního derivátu. Slouží k zajištění pohyblivé úrokové sazby úvěrů. Dochází ke změně pohyblivé.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
1 Jak si zabezpečit profil na Facebooku. 2 Zabezpe č ení profilu na Facebooku Na Facebooku klikni na ikonku Účet (vpravo nahoře) a vyber si možnost Nastavení.
ČSOB – Prezentace © Václav Horák & Daniela Blatová.
Tereza Bělochová, 2009 Prezentace Lyžařské školy Informatika-projekt 2009.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
S K ARTA. Jedná se o platební kartu od České spořitelny sKartu postupně obdrží všichni klienti, kteří pobírají sociální dávky a podporu v nezaměstnanosti.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Protection notice / Copyright notice Poslání – Historie – Profil Praha, Česká Republika.
 konečná úprava ceny před prodejem spotřebiteli  využívá psychologii prodeje  cílem je přesvědčit zákazníka o výhodnosti nákupu  používají se zejména.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Diakonie Církve bratrské celocírkevní sbírka 2016.
Vysvědčení. V průběhu let 2009 až 2011, Nabídka na internetových portálech na získání: Vysokoškolského diplomu, Maturitního vysvědčení, Výučního listu,
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
Cenové triky.
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Martina Dostálová
Nabíráme nové zaměstnance
ZÁKLADY OBCHODNÍ KORESPONDENCE
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Náhradní díly celkem přijato objednávek přímé dodávky
Daň na vstupu Daň na výstupu.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Libhošť 90, příspěvková organizace Autor: Mgr. Šárka Vítová Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ22 Excel – funkce Platba Předmět 
VY_32 _INOVACE_PSYCHOLOGIE.09
Nový Kompenzační plán - akce (region Evropa) od do
Bc. Jiří Švec Doučování Bc. Jiří Švec
Opendata a GDPR Ondřej Profant.
POHYB PENĚZ 1-3% 7-15% 7-15% DANĚ BANKA POJIŠŤOVNA PRŮMYSL KLIENT
HYPOTÉKY ODHAD SNÍŽENÍ ZDARMA SAZEB
Akční nabídka snížení sazeb a odhad nemovitosti ZDARMA!
Sekce pro práci s členskou základnou OSZSP ČR
PŘÍPRAVA ZÁSILKY PRO INTERNETOVÝ OBCHOD
HYPOTÉKY 1,89% na 10 let! 1,99% na 8 let
Transkript prezentace:

Nabídka DVD/CD - CENÍK

Komplet 1 / 2.000,-Kč

Komplet 2 / 600,-Kč

Komplet 4

Komplet 5

Komplet 5 / 1.000,-Kč

Komplet 6 / 1.500,-Kč

Komplet 7 / 1.000,-Kč

Komplet 8 / 400,-Kč

Informace k nákupu - Pokud si objednáte jeden komplet, platí částka u příslušného kompletu - pokud si objednáte více kompletů, bude z každého kompletu odečtena částka 100,-Kč Pokud si někdo objedná všechny komplety, to znamená všech 37 DVD/CD, nabízím tyto výhody: - za všech 37 DVD/CD zaplatíte jen 6.000,-Kč - poštovné zaplatím já - jako bonus Vám dám zdarma 4 knihy (Bubishi-Patrick McCarthy /Aikido-Zdenko Reguli / Thajský box-Zoran Rebac / Vyšší dimenze tréninku-Václav Liška) Kontakt: Martin Svejštil (Česká Republika) S Martinem Kláskem, který spravuje tyto webové stránky jsme přátelé a známe se osobně. Nejsem žádný podvodník. Nabízím a očekávám pouze seriózní jednání.